Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Πάμε για χρυσάφι με το κύπελλο Ελλάδας!


Καλησπέρα φίλες και φίλοι. Άλλη μια στοιχηματική μέρα έφτασε και ο tiger είναι και πάλι έτοιμος να σας οδηγήσει στο ταμείο με τις καλύτερες προβλέψεις! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πάτε στο πρακτορείο της γειτονιάς σας δύο φορές! Μία για να παίξετε και άλλη μία για να πληρωθείτε! Εσείς θα μπείτε στο χορό;
Κουπόνι γεμάτο κύπελλα βλέπω με δύο ελληνικά ντέρμπι αλλά και πολλά άλλα παιχνίδια. Ξεκινάω με τη σειρά όμως.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται για ακόμη μια φορά τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη, Το παιχνίδι ότι και να λέμε είναι ντέρμπι και αποδόσεις του στύλ 1,45 δε χωράνε. Να μας έδιναν τον Ολυμπιακό στο 1,80 να τον ποντάρουμε. Τώρα όποιος τον ποντάρει στο 1,45 πρέπει να είναι βλάκας. Ο Ολυμπιακός πάντα σκοράρει στην έδρα του και θα μου φανεί περίεργο άν ο φορμαρισμένος αυτός ΠΑΟΚ με Σάλπι, Βιερίνια και Μουσλίμοβιτς μπροστά δεν καταφέρει να κάνει ένα γκόλ στον ντεφορμέ Πάρντο. Θα πάω με το OVER που έχει και απόδοση 2,00 και δεν εξαρτάται μόνο απο μία ομάδα!

Λίγο πιο κάτω Φένλο και Ουτρέχτη κάνουν ποδαρικό για το 2011 για το Ολλανδικό πρωτάθλημα σε εξ αναβολής παιχνίδι. Λίγο πριν τα Χριστούγεννα το χιόνι έσωσε τη Φένλο απο το διασυρμό. Τώρα δεν τη σώζει τίποτα! Διπλό στο 1,80!

Πάμε στο ΟΑΚΑ για να ρίξουμε μια ματιά στο Αθηναϊκό ντέρμπι. ΠΑΟ και ΑΕΚ διασταυρώνουν τα ξίφη τους σε ένα πολύ κομβικό σημείο του πρωταθλήματος ειδικά για τους πράσινους που έχουν να αντιμετωπίσουν και πολλές απουσίες. Γκοβού, Τζόρβας, Μπουμσόνγκ και Ζιλμπέρτο Σίλβα είναι οι τέσσερις βασικοί παίκτες που ο Φερέιρα άφησε εκτός αποστολής για διάφορους λόγους. Για την ΑΕΚ απόντες θα είναι οι Georgeas, Gentzoglou, Kafes και Μανωλάς... Μυρίζομαι ένα ανοιχτό παιχνίδι με περισσότερη άγνοια κινδύνου και πολύ δίψα για σκοράρισμα απο τις δύο ομάδες. Η ΑΕΚ σημείωσε στα τελευταία δύο εκτός έδρας παιχνίδια της 6 γκόλ και δεν βλέπω το λόγο να μην σκοράρει απέναντι στην κακή άμυνα των πρασίνων. Απ την άλλη ο Σισέ δεν έχει ματώσει ακόμη τα δίχτυα της Ένωσης σε τρία μάτς και νομίζω οτι ήρθε η ώρα να το κάνει. GOAL λοιπόν το παιχνίδι με 1,65 απόδοση...

Και κοιτάξτε τώρα μαγκιά. Ψάχνω μια απόδοση κοντά στο 2,00 για να κλείσω το δελτίο μου. Και τί να παίξω; Την αναξιόπιστη Λα Κορούνια; Τη Ρόμα που είναι Ντέρμπι; Την Άρσεναλ διπλό μέσα στη Λίντς που έφερε Χ στον πρώτο αγώνα στο γήπεδό της; Ή να μου βγεί η ψυχή απο το Οσέρ-Μαρσέιγ; Όχι. Θα επιλέξω τη νίκη της Λίλ απο ημίχρονο κόντρα στη Νανσί που κάνει το 1,35.... 1,95! Αφού είναι τόσο πιθανός ο άσσος γιατί να μην το ρισκάρω απο ημίχρονο; Και στην έδρα της είναι και ομαδάρα έχει και πρώτη στη βαθμολογία είναι και τα πάντα όλα! ΛΙΛ ΟΛΕ!!!

Συνολική απόδοση: 11,58  Ποντάρισμα απο μπάνκα: 40 €




Και πάμε και στο μπασκετάκι που είναι επίσης πλούσιο και μου ζητάτε τη γνώμη μου...
Θα σας δώσω τα πρώτα έξι παιχνίδια γιατι τα πλεονεκτήματα για τους αγώνες του NBA βγαίνουν αργα το απόγευμα μετά τις 6 και δεν ξέρω πως να κινηθώ.

709. Χέμοφαρμ-Τσεντεβίτα   1
710. ΑΕΚ-Μαρούσι   1
711. Λιέτοβους Ρίτας-Παναθηναϊκός   1
712. Εφές Πίλσεν-Σιένα    2
713. Βαλένθια-Ζαλγκίρις Κάουνας  2
714. Ρεάλ Μαδρίτης-Παρτιζάν   1

Συνολική απόδοση: 30  Ποντάρισμα:  10 €


Υ.Γ. 1    Μην ξεχνάτε να δηλώνετε συμμετοχή για την ξυριστική μηχανή που θα κληρώσουμε στις 15 Φεβρουαρίου!


Υ.Γ. 2    Όποιος παίζει στοίχημα στο ίντερνετ θα τον προέτρεπα να παίξει στο live οτι ο ΠΑΟΚ θα φάει κόκκινη. Στα τρία τελευταία παιχνίδια του στο Καραϊσκάκη έχει δεχθεί τέσσερις φορές την κόκκινη κάρτα. Δεν ξέρω τί γίνεται... απλά το λέω.

3 σχόλια: