Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Να βγεί ο μήνας με ταμείο...!



Καλησπέρα μάγκες και πάλι απο τον tiger. Εχθές μια οδική περιπέτεια (χάλασε το αυτοκίνητο στην εθνική οδό) με κράτησε μακριά απ την παρέα μας και καθώς νύχτωσε θεώρησα σκόπιμο να μη βγάλω προγνωστικά γιατί δεν υπήρχε χρόνος για να πονταριστούν απο κανέναν!
   Και πάλι μαζί λοιπόν σήμερα την τελευταία ημέρα του Ιουνίου! Σήμερα το βράδυ στις 12  λήγει και η προθεσμία για το παιχνίδι Park Soccer οπου όλοι εσείς θα διεκδικήσετε μια paysafe card αξίας 10 €. Μικρό δώρο αλλά αν τα αυγατίσετε με κανα στημένο μπορεί να γίνουν πολλά...!ΧΑΧΑ! Για όσους δεν καταφέρουν να κερδίσουν την paysafe επειδή δεν είναι καλοί στο συγκεκριμένο παιχνίδι δεν έχουν παρα να πατήσουν στο «Διαβάστε περισσότερα» για να δούν τις προτάσεις τις ημέρας με τις οποίες θα πάω εγώ ταμείο!


Καταρχήν να σας πώ οτι θα στηρίξω την αγαπημένη μου Βίκινγκ που τώρα τελευταία μαμάει και δέρνει! Αν δεν έχει κανένα λάκκο η φάβα, το 1,65 θα περάσει αέρα...!

Ακριβώς απο κάτω ο άσος της Μπράν στο 1,80 μου κλείνει το μάτι. Όχι μόνο γιατί η Μπράν έχει σοβαρή ομάδα, όσο επειδή θεωρώ την Όντ Γκρένλαντ φέτος για τα πανηγύρια!

Λίγο παρακάτω στο 183 βλέπω το Κοριτίμπα-Σεάρα! Η απόδοση του άσου πέφτει παντού και η έδρα της Κοριτίμπα είναι απροσπέλαστη. Χ σε αυτό το παιχνίδι δεν υπάρχει. Η το στήνουν για διπλό οι μπούκ επειδή έπεσαν όλοι στον άσο, ή το παίζουμε άσο απο ημίχρονο και περιμένουμε η Κοριτίμπα που νίκησε 6-0 στο ίδιο γήπεδο πρίν λίγο καιρό την Παλμέιρας να γονατίσει και την αδύναμη Σεάρα!!!

Σε αυτή την τριαδούλα σκέφτομαι να επενδύσω 50 € απο τη Μπάνκα μου...

Θα έβαζα και τον άσο της Παλμέιρας μέσα αλλά είναι ντροπή να σας προτείνω απόδοση του 1,40 και μετά να βγώ να πανηγυρίζω!!! Όπως και την Ιντερνασιονάλ βλέπω να παίρνει το διπλό γιατί έχει πάρει αρκετά μέχρι στιγμής αλλά ακόμη έχω τους ενδοιασμούς μου...

Αυτά για σήμερα φίλοι μου. Αποφύγεται τα προκριματικά του Europa league που έχουν πάρα πολύ ασύμφορες αποδόσεις και γίνεται και του στησίματος το κάγκελο!!!

Λοιπόν βάλτε τα δυνατά σας στο Park Soccer εκεί οπου αναμένεται να γίνει μεγάλη μάχη. Το ρεκόρ μια ημέρα πριν εκμαιεύσει η προθεσμία είναι 92 ποδαράκια! θα το ξεπεράσετε?! Περιηγηθείτε στο σάιτ χαλαρώστε και... ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ!!!


Τέλος, μήν ξεχνάτε στα δεξιά του site να κάνετε like στη σελίδα του tigermoney στο facebook! Έτσι θα σας παρουσιάζονται τα εκάστοτε προγνωστικά στη ροή των ειδήσεων σας διακριτικότατα και χωρίς να σας σπάνε τα νεύρα...

Καλημέρα σας...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου