Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Εδώ το Ντάλας κάηκε και ο ΟΠΑΠ χτενίζεται!



Η ώρα είναι 7 το πρωί. Μόλις πρίν απο μία ώρα έλαβε τέλος και ο τελευταίος τελικός του ΝΒΑ με τον Ντίρκ Νοβίτσκι και την παρέα του απο το Ντάλας να στέφονται πρωταθλητές! Η ατμόσφαιρα απο την απέναντι πλευρά του Ατλαντικού είναι αισθητά συναισθηματικά φορτισμένη και η συγκίνηση που ο Δαβίδ νίκησε τον Γολιάθ με μειονέκτημα έδρας είναι απερίγραπτη!

 Έτσι λοιπόν κουρασμένος καθώς είμαι δεν είμαι σε θέση να μελετήσω διεξοδικά το κουπόνι. Μόλις το κοίταξα όμως και απογοητεύτηκα απο τα παιχνίδια που έχει σήμερα και μιας και είναι γενικότερη αργία σήμερα του Αγίου Πνεύματος, αποφάσισα να μην ασχοληθώ με το άθλημα...

Αν κάτι όμως μου ζητούσατε να σας πώ, με μια πρώτη ματιά θα ξεχώριζα τους άσους της Χόνεφος και της Ίντερ Τούρκου και την ισοπαλία στο παιχνίδι Σάμροκ Ρόβερς-Ντέρι.

Αλλά θα προτιμούσα σήμερα να μην ασχοληθείτε με το στοίχημα γιατί μόλις έχει επιτευχθεί ένας αθλητικός άθλος. Όσοι δεν αντέξατε το ξενύχτι λοιπόν, κάντε μια βόλτα απο το ΝΒΑ.COM να δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα του παιχνιδιού και αν δεν σας αγγίξει η αντίδραση του καλύτερου ευρωπαίου μπασκετμπολίστα όλων των εποχών, Ντίρκ Νοβίτσκι μετά το τέλος του αγώνα, μάλλον δεν ξέρετε ακόμα να αναγνωρίζετε τις αξίες στον αθλητισμό γενικότερα... Καλημέρα σας!

Μην ξεχνάτε:
1. στα δεξιά του σάιτ να μου αφήνετε τα δικά σας προγνωστικά και ότι άλλο θέλετε...
2. να κάνετε like στα δεξιά στη σελίδα του tigermoney στο facebook...
3. να μπείτε στη στήλη «ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ» και να διεκδικήσετε μέσα απο το παιχνίδι Park Soccer μια Paysafe Card αξίας 10 €! 
4. άν αποφασίσετε να ασχοληθείτε σοβαρά με το κουπόνι, να παίξετε τα προγνωστικά μου!!!
5. Ξεκαρδιστείτε στα γέλια με τα νέα τρία ανέκδοτα που ανέβηκαν πάνω πάνω στη στήλη Το ανέκδοτο της ημέρας!!!!

Καλή σας επιτυχία και καλή διασκέδαση! Ευχαριστώ για την επίσκεψη...




Υ.Γ. Κύριε Λεμπρόν Τζέιμς, κύριε Ντουέιν Γουέιντ, κύριε Μπός.... κύριοι Big Three... ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου