Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

ΠΑΜΕ ΤΑΜΕΙΟ ΜΕ ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ!


Καλησπέρα. Μία απο τις χειρότερες στοιχηματικά Κυριακές έχουμε σήμερα και αφού δεν πήγαμε ταμείο χθές που το πρόγραμμα ήταν πιο ευνϊκό, δεν είμαι και τόσο αισιόδοξος σήμερα. Στην πραγματικότητα είμαι πολύ μπερδεμένος με τις Εθνικές ομάδες που παρουσιάζονται απο κουρασμένες έως αδιάφορες. Για σήμερα έχω βρεί 3 παιχνίδια απο Λατινική Αμερική και ψάχνομαι για μερικά ακόμα. Για πάμε:


287. Χιμνάσια Λα Πλάτα-Ρασίνγκ Κλούμπ   1  (2,30)  Έτσι όπως είδα τη Χιμνάσια Λα Πλάτα στο προηγούμενο παιχνίδι με τη Γοδόι Κρούζ, μου φάνηκε πολύ ΟΜΑΔΑ για τη βαθμολογική θέση που βρίσκεται. Αν πιάσει τα ίδια στάνταρ απόδοσης θα πάρει παραμάζωμα τη Ρασίνγκ Κλούμπ που ενώ ξεκίνησε εντυπωσιακά τη σεζόν, τώρα πηγαίνει απο το κακό στο χειρότερο.

293. Σάντος-Αβαϊ   1   (1,75) Η Σάντος στις πρώτες αγωνιστικές του Μπραζιλεϊράο δεν έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο. Αυτό όμως συνέβη γιατί η ομάδα συνεχώς ξεκούραζε βασικότατους παίκτες της για χάρη του Κόπα Λιμπερταδόρες. Τώρα που η Σάντος πήγε τελικό οι παίκτες ανακουφίστηκαν και μπορούν να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους στο γήπεδο πλησιάζοντας παράλληλα και λίγο την κορυφή της βαθμολογίας. Εξάλλου για μία ομάδα όπως η Σάντος το πρωτάθλημα πάντα θα παραμένει ο βασικός της στόχος και μία ομάδα όπως η Αβαϊ που παίζει όποτε θυμάται δεν είναι ικανή να ανακόψει τις επιθέσεις φωτιά των ασπρόμαυρων και μάλιστα εκτός έδρας.

295. Ρϊβερ Πλέιτ-Κολόν Σάντα Φέ   1  (1,70)    Η Ρίβερ μας έχει τρελάνει φέτος! Ξεκίνησε μέρα τη χρονιά, στη συνέχεια πήγαινε τρένο προς τον τίτλο και τώρα 3 αγωνιστικές πρίν το τέλος κινδυνεύει ακόμα και με υποβιβασμό! Αν δεν θέλει να μπεί σε περιπέτειες λοιπόν νικάει σήμερα την Κολόν και αποφεύγει ο στραπάτσο του αιώνα!

Αυτή θα είναι η βασική μου πρόαση για σήμερα και θα αποφύγω το τέταρτο παιχνίδι στο ίδιο δελτίο γιατί δεν υπάρχει κάτι άλλο που να μου βγάζει το μάτι με την πρώτη ματιά.

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ: 70 €


2η Πρόταση:
273. Πολωνία-Αργεντινή   Χ
289. Κοριτίμπα-Βάσκο Ντα Γκάμα   Χ
290. Φλαμένγκο-Κορίνθιανς   Χ
ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ: 30 €


Ά και κάτι ακόμη. Ο Tiger στη σελίδα του site ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ σας δίνει την ευκαιρία μέσα απο ένα παιχνίδι μέχρι τις 30 Ιουνίου να κερδίσετε μία Paysafe Card αξίας 10 €! Εσείς δεν έχετε παρα να δοκιμάσετε την τύχη σας, να κάνετε το προσωπικό σας ρεκόρ (άν το θεωρείτε υψηλό εννοείται!) και να μου το στείλετε βγάζοντας το μια φωτογραφία στο mail που σας δίνω. Ετοιμάστε τα «ποντίκια σας» και καλή σας επιτυχία! Ήδη το ρεκόρ με τα 96 ποδαράκια έκανε την εμφάνιση του! Θα το σπάσει κανείς???


Μήν ξεχνάτε στα δεξιά του site να κάνετε like στη σελίδα του tigermoney στο facebook! Έτσι θα σας παρουσιάζονται τα εκάστοτε προγνωστικά στη ροή των ειδήσεων σας διακριτικότατα και χωρίς να σας σπάνε τα νεύρα...


Ευχαριστώ για την επίσκεψη. 



Καλή επιτυχία και ΚΑΛΑ ΚΕΡΔΗ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου