Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Μετά τη γκαντεμιά έρχεται το ταμείο!


Ατυχία εχθές, δεν ήρθε το τρίτο ταμείο σε ισάριθμες μέρες αλλά δεν μπορώ να μην είμαι ευχαριστημένος απο το παίξιμο! Η Κοριτίμπα ήρθε άσος όπως σας είχα πεί. Η Ουρουγουάη ισοφαρίστηκε απο την Ολλανδία στις καθυστερήσεις και κέρδισε μετά στα πέναλτι. Όσο για τη Σόλτ Λέικ? Διπλό απο ημίχρονο πήγαινε το παιχνίδι όμως στο 74' το κοράκι-διαιτητής ανακάλυψε πέναλτι για την Κολόμπους και μας καθάρισε!

Δεν πειράζει όμως πάμε παρακάτω αισιόδοξα. Πεθαμένο πρόγραμμα και σήμερα βλέπω! Η πρόταση μου είναι η εξής:

137. Βαγιαδολίδ-Έλτσε   1
140. Κάνσας-Σικάγο   1
132. Κουόπιο-Μιλικόσκι   UNDER
Ποντάρισμα: 20 €

Ά και κάτι ακόμη. Ο Tiger στη σελίδα του site ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ σας δίνει την ευκαιρία μέσα απο ένα παιχνίδι μέχρι τις 30 Ιουνίου να κερδίσετε μία Paysafe Card αξίας 10 €! Εσείς δεν έχετε παρα να δοκιμάσετε την τύχη σας, να κάνετε το προσωπικό σας ρεκόρ (άν το θεωρείτε υψηλό εννοείται!) και να μου το στείλετε βγάζοντας το μια φωτογραφία στο mail που σας δίνω. Ετοιμάστε τα «ποντίκια σας» και καλή σας επιτυχία! Ήδη το ρεκόρ με τα 96 ποδαράκια έκανε την εμφάνιση του! Θα το σπάσει κανείς???


Μήν ξεχνάτε στα δεξιά του site να κάνετε like στη σελίδα του tigermoney στο facebook! Έτσι θα σας παρουσιάζονται τα εκάστοτε προγνωστικά στη ροή των ειδήσεων σας διακριτικότατα και χωρίς να σας σπάνε τα νεύρα...


Ευχαριστώ για την επίσκεψη. 



Καλή επιτυχία και ΚΑΛΑ ΚΕΡΔΗ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου