Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

ΤΑΜΕΙΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΜΠΑΛΑ! ΜΕ ΜΠΑΣΚΕΤΑΚΙ ΣΗΜΕΡΑ....


Λοιπόόόν, να που χθές πήραμε ένα καλό ταμείο σε μία νεκρή στοιχηματικά ημέρα και παράλληλα κουράγιο για τη συνέχεια καθώς το επόμενο δίμηνο κάτι τέτοια παιχνίδια θα βλέπουμε στο πρόγραμμα. Φιλικά, Σκανδιναβίες 2ης κατηγορίας, Ιαπωνίες και λίγο Αμερική και Λατινική Αμερική που μας αρέσουν. Σήμερα άργησα να ανεβάσω προτάσεις λόγω υποχρεώσεων και πλέον δεν βλέπω κάτι το τόσο δυνατό για να ποντάρω. Γι αυτό το λόγο και ο τελικός του ΝΒΑ Ντάλας-Μαϊάμι θα μπεί για τα καλά στο παιχνίδι μου μιας και έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον... Για πάμε.


Λοιπόν ξεκινώντας απο το ποδόσφαιρο να σας πώ τι βλέπω.

Βλέπω τη Βοσνία να νικάει την Αλβανία αλλά θα προτιμήσω το UNDER λόγω απόδοσης. Δεν αξίζει το 1,40 και φοβάμαι να μην καθίσει το μάτς 0-0 ή 1-1 αν σπάσει ο διάολος το ποδάρι του! Εξάλλου οι Αλβανοί έχουν 5 UNDER και στα 5 παιχνίδια που έχουν δώσει!!! 1,65 η απόδοση....

Το επόμενο παιχνίδι που βλέπω είναι το δικό μας. Ισημερινός-Ελλάδα για ένα διεθνές φιλικό στο οποίο όμως υπάρχει κίνητρο για τη νίκη γιατί οι ομάδες μαζεύουν βαθμούς ενόψει των κληρώσεων για τις μεγάλες διοργανώσεις... Έτσι λοιπόν βλέπω ανοιχτό παιχνίδι με πολλά γκόλ και αρκετές φάσεις. Θα πάρουν πολλά παιδιά την ευκαιρία να αγωνιστούν και ευελπιστώ η όρεξη τους να διακριθούν να κάνει και τις δύο ομάδες να φτάσουν στο τέρμα. Η λογική μου λέει: Η Ελλάδα έφαγε γκόλ απο τη Μάλτα στην Ελλάδα. Δεν θα φάει ένα απο τον Ισημερινό εκτός έδρας? Θα είναι παράλογο... GOAL λοιπόν η επιλογή μου στο 1,65 απόδοση.

Δεν βλέπω κάτι άλλο απο τα υπόλοιπα παιχνίδια. Επειδή ο ΟΠΑΠ όμως δεν μας αφήνει να παίξουμε δυάδες θα του κοτσάρουμε και το μπασκετάκι μέσα!

 Πρώτη επιλογή μου το UNDER 185,5 πόντοι. Προχθές το παιχνίδι έληξε 86-88. Δηλαδή σημειώθηκαν 174 πόντοι και γενικότερα στους τελικούς αυτούς οι παίκτες έχουν σπάσει τα σίδερα. Επι προσθέτως, αν θέλει το Ντάλας να κερδίσει ώς οφείλει να κάνει αλλιώς χάνει το πρωτάθλημα, θα πρέπει να πάει το παιχνίδι σε χαμηλό σκόρ γιατί δεν έχει και πολύ καλούς σκόρερ εκτός απο το Νοβίτσκι ο οποίος ψάχνει σε κάθε αγώνα ποιος θα του συμπαρασταθεί στο σκοράρισμα... 1,80 η απόδοση του UNDER.
Για τους ποιό τολμηρούς του στοιχήματος να πώ οτι θεωρώ οτι θα κερδίσουν οι Ντάλας με μικρή διαφορά. Νίκη των μπλέ λοιπόν με 1-5 πόντους διαφορά πληρώνει στο 3,75!
Και για τους ακόμη πιο τολμηρούς να πώ το εξής. Σε όλα τα παιχνίδια μέχρι τώρα στους τελικούς (3 μέχρι στιγμής) είτε έγιναν στην έδρα των μέν είτε των δέ, το Μαϊάμι ΠΑΝΤΑ μα ΠΑΝΤΑ προηγούνταν στο πρώτο ημίχρονο. Επειδή θεωρώ όμως όπως σας είπα και πρίν ότι το Ντάλας θα κερδίσει για διάφορους λόγους (Αν χάσει χάνεται, εισιτίρια αγώνων, μάρκετινγκ κλπ) τότε η επιλογή σήμερα 2 ΗΜΙΧΡΟΝΟ/1 ΤΕΛΙΚΟ δεν αποτελεί κανένα ιδιαίτερο ρίσκο και πληρώνει και 6 απόδοση!


Αυτά για σήμερα... Ψαχτείτε μήπως και βγεί κάτι καλό αν και δύσκολα τα βλέπω τα πράγματα. Εγώ προσωπικά έχω ψηθεί να ρίξω μόνο του το 2 ημίχρονο/1 τελικό στο μπασκετάκι.




Βοσνία-Αλβανία  UNDER
Ισημερινός-Ελλάδα   GOAL
Ντάλας Μάβερικς-Μαϊάμι Χίτ   UNDER 186πόντοι
ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ: 50€

Ντάλας Μάβερικς-Μαϊάμι Χίτ  2 ημίχρονο/1 τελικό
ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ: 50€


Καλή επιτυχία!



4 σχόλια:

  1. Η Ελλάδα θα χάσει και μάλιστα εύκολα σήμερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σκασίλα μου να σου πώ την αλήθεια! Μπορεί να βάλει ένα γκόλ μέσα στην αναμπουμπούλα να πληρωθούμε???
    Εχει καλώς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μακάρι αλλά μπα, χλωμό....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. απλά πληρώνει κ 2,50 το να χάσει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή