Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Με σάλιο και υπομονή...


...ελπίζω να το ξέρετε το παρακάτω! Έτσι λοιπόν θα πορευτώ κι εγώ σημερα. Θα πάω υπομονετικά και χωρίς παρατραβηγμένες κινήσεις διακριτικά προς το ταμείο. Ένα ταμείο που μου το χρωστάει η τύχη απο τις τελευταίες μέρες. Το κουπόνι του ΟΠΑΠ δεν μου πολυαρέσει. Βέβαια τα παιχνίδια του Σαββάτου είναι καλύτερα, όμως για σήμερα Παρασκευή οφείλω να σας ετοιμάσω κάτι καλό. Εξάλλου τις προσδοκίες σας μόνος μου τις δημιούργησα και μόνος μου θα τις υπερασπιστώ! Θέλετε να διαβάσετε τη σκέψη μου και να δείτε αν συμφωνείτε πουθενά? Αν ναι, πατήστε στο Διαβάστε περισσότερα ακριβώς απο κάτω!


Ξεκινάω λίγο ανάποδα με το τελευταίο χρονικά παιχνίδι της ημέρας. Πρόκειται για το Λός Άντζελες-Ουάσινγκτον. Είναι ένα ενδιαφέρον παιχνίδι καθώς και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους. Η Λός Άντζελες βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας και είναι απο τα φαβορί του πρωταθλήματος. Παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο τελευταία και λογικά δεν θα δυσκολευτεί απέναντι σε μια Ουάσινγκτον που όταν παίζει με ομάδα μεγαλύτερης δυναμικότητας χάνει με κάτω τα χέρια. Ο άσος βέβαια στο 1,45 δεν μου αρέσει καθόλου. Ίσα ίσα που με απωθεί! Με βάση την εικόνα των Γκάλαξυ όμως στα τελευταία παιχνίδια τους που έχω δεί, έχω διαπιστώσει πως πρέπει να ματώσεις για να τους βάλεις γκόλ! Πρώτα απ όλα δε φτάνεις εύκολα στην περιοχή τους. Δεύτερον, οι αμυντικοί είναι βράχοι και τρίτον ο τερματοφύλακας είναι καταπληκτικός και σταθερότατος (φτού να μην τον ματιάσω!!!). Επίσης η ομάδα του Μπέκαμ έχει στα τελευταία 3 παιχνίδια της τρείς νίκες με 1-0 όλες! Σε 6 παιχνίδια στην έδρα της έχει συντελεστή τερμάτων 11-3! Θεωρώ την Ουάσινγκτον ανίκανη να διεκδικήσει κάτι απο αυτό το παιχνίδι αλλά φοβάμαι να ποντάρω στο UNDER γιατί μπορεί η Λός Άντζελες να ξεσπάσει σήμερα! Οπότε για σκεφτείτε που καταλήγω? Στο NO GOAL με απόδοση 1,75! Σωστός ο παίκτης?

Δεύτερο παιχνίδι που με το που το είδα μου έκλεισε το μάτι είναι το Βέλγιο-Τουρκία. Κρίσιμο παιχνίδι για τη συνέχεια των προκριματικών που ίσως κρίνει και τη δεύτερη θέση στο τέλος. Το Βέλγιο έχει 10 και η Τουρκία 9 βαθμούς και αναμένεται να γίνει σφαγή. Ήδη ο τζίρος έχει μαζευτεί κατα πολύ στο OVER σε αυτό το παιχνίδι. Πάντως το Βέλγιο έχει δείξει πολύ καλό πρόσωπο μέχρι στιγμής. Έχει σκοράρει στα 5 απο τα 6 παιχνίδια που έχει δώσει ενώ δεν σκόραρε μόνο κόντρα στη Γερμανία που είναι ούτως η άλλως το φαβορί. Έχει στο παλμαρέ της όμως και τη νίκη με 0-3 μέσα στην Αυστρία και το 4-4 με την ίδια χώρα στο Βέλγιο. Απο την άλλη η Τουρκία καλά πηγαίνε μέχρι που ήρθε μια αναπάντεχη ήττα απο το Αζερμπαιτζάν εκτός έδρας με 1-0 που τάραξε τα νερά των γειτόνων μας. Αρχικά να σας πώ οτι πιστεύω το Βέλγιο να καταφέρει να σκοράρει. Στην Τουρκία 2 γκόλ κατάφερε και τους έβαλε. Κατα δεύτερον μήπως γνωρίζετε πόσοι Τούρκοι μετανάστες ζούν στο Βέλγιο? Μήπως γνωρίζετε οτι όποτε πάει η Τουρκία να παίξει εκεί είναι σαν να παίζει εντός έδρας με τόσο κόσμο δίπλα της? Για αυτό το λόγο λοιπόν θεωρώ πως και οι Τούρκοι θα σκοράρουν! GOAL λοιπόν στο 1,50. Μικρό ποσοστό αλλά ασφαλές. 3-2 υπέρ των Τούρκων είχε λήξει το παιχνίδι στην Τουρκία...

Τρίτο παιχνίδι για σήμερα το Ρουμανία-Βοσνία. Αν κοιτάξετε τη βαθμολογία του ομίλου (πατώντας εδώ) θα καταλάβετε οτι η δεύτερη θέση του ομίλου πίσω απο τη Γαλλία παίζεται ανάμεσα σε αυτές τις δύο ομάδες που θα δώσουν μάχη. Ακούστε τώρα προσεκτικά. Η Ρουμανία έχει ένα παιχνίδι περισσότερο και είναι και ένα βαθμό πίσω. Οπότε αν δεν κερδίσει σήμερα χάνει πολύτιμο έδαφος στην κούρσα για τη δεύτερη θέση. Στη Βοσνία πήγε κι έχασε με 2-1. Εγώ δεν ξέρω ποιός θα κερδίσει, ξέρω όμως οτι η Βοσνία ταξιδεύει για δύο αποτελέσματα αφού και η ισοπαλία της κάνει και της παρακάνει! Πρώτον γιατί κερδίζοντας το παιχνίδι λιγότερο που έχει να δώσει μετά ΚΑΙ θα απομακρυνθεί με 4 βαθμούς απο τη Ρουμανία που είναι ο βασικός της αντίπαλος ΚΑΙ σε περίπτωση ισοβαθμίας των δύο ομάδων θα υπερτερεί λόγω καλύτερων αποτελεσμάτων στα μεταξύ τους παιχνίδια! Οπότε πονηρευτείτε λίγο και φανταστείτε τους ΒοσνιοΕρζεγοβινίτες να μπαίνουν σαν καμικάζι στο γήπεδο για να μη χάσουν το παιχνίδι και ταυτόχρονα το βαθμολογικό πλεονέκτημα που έχουν! Έτσι λοιπόν, το γεγονός οτι θα παίξει κλειστά η Βοσνία σε συνδυασμό με την όχι και τόσο καλή κατάσταση της Ρουμανίας με οδηγούν στο να ποντάρω το Χ ημίχρονο με 1,80 απόδοση και χαμηλό ρίσκο. Ακόμη κι αν προηγηθεί νωρίς η Ρουμανία πάντως μην απογοητευτείτε. Η Βοσνία μπορεί να επανέλθει με την πολύ καλή επίθεση που διαθέτει και βασικά τον Έντουιν Τζέκο της Μάντσεστερ Σίτυ που ηγείται των προσπαθειών της χώρας του αλλά και τους Μισίμοβιτς και Πιάνιτς απο πίσω να οργανώνουν το παιχνίδι άψογα...

Πάρτε αυτά τα τρία ψαγμένα σημεία που σας ξεψάχνισα, προσθέστε ακόμη ένα «σιγουρο» κατα τη γνώμη σας παιχνίδι με χαμηλή απόδοση κατά προτίμηση και κάντε ένα γερό ποντάρισμα. Υπάρχουν πολλά φαβορί. Η Γαλλία, η Ιταλία, η Σουηδία, η Γερμανία, η Κροατία και η Λιθουανία είναι ομάδες που έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη σήμερα και με βάση τη λογική θα την πάρουν. Επειδή το ποδόσφαιρο όμως δεν είναι και τόσο λογικό άθλημα και επειδή δεν μου αρέσει σε καμία περίπτωση να σας λέω πάρτε το 1,30 και ποντάρετε το, διαλέξτε εσείς την ομάδα που εμπιστεύεστε περισσότερο και παίξτε την για να ανεβάσετε λίγο ακόμη τη συνολική μας απόδοση.


Άν με ρωτούσατε να τις βάλω με τη σειρά με πρώτη την ομάδα που πιστεύω περισσότερο οτι θα κερδίσει σήμερα θα σας έλεγα: Ιταλία, Λιθουανία, Κροατία, Γαλλία, Γερμανία και τέλος Σουηδία. Τη Σουηδία τη φοβάμαι λίγο επειδή νίκησε την ίδια ομάδα εντός έδρας 2-1 με την ψυχή στο στόμα, τη Γερμανία επειδή έχει φιλικές σχέσεις με την Αυστρία και μπορεί να το δώσει αφού έτσι κι αλλιώς έχει περάσει και μπορεί και για το στοίχημα να το στήσουν και τέλος στη Γαλλία ακόμη δεν έχω εμπιστοσύνη. Όσο δε, λείπει και ο Σισέ απο την κορυφή της επίθεσης τόσο δεν θα είμαι σίγουρος οτι θα σκοράρει εύκολα!

 Είμαι σε δίλημμα τώρα να παίξω την Ιταλία ή τη Λιθουανία. Για τη μέν Ιταλία ψιλοφοβάμαι το 1 γκόλ πλεονέκτημα που δίνει στην άλλη, για τη δέ Λιθουανία δεν ξέρω γιατί ψιλοφοβάμαι να σας πώ την αλήθεια! Ίσως γιατί θα έχει μέσα στην ενδεκάδα ονόματα όπως Κράουνας, Καπίσιους και Μπαουτένας που δεν μου εμπνέουν εμπιστοσύνη!

Οπότε επειδή δεν ξέρω τί να διαλέξω, θα διαλέξω και τις δύο! Δεν είμαι κότα. Αγωνιστική Γιούρο έχει και στο κάτω κάτω παιχνίδια είναι, ας τους δώσουμε λίγο ενδιαφέρον για να τα ζήσουμε με λίγη περισσότερη αγωνία!  

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ: 50 € στα 5 σημεία με κόκκινο χρώμα που έδωσα παραπάνω.

Ά και κάτι ακόμη. Ο Tiger στη σελίδα του site ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ σας δίνει την ευκαιρία μέσα απο ένα παιχνίδι μέχρι τις 30 Ιουνίου να κερδίσετε μία Paysafe Card αξίας 10 €! Εσείς δεν έχετε παρα να δοκιμάσετε την τύχη σας, να κάνετε το προσωπικό σας ρεκόρ (άν το θεωρείτε υψηλό εννοείται!) και να μου το στείλετε βγάζοντας το μια φωτογραφία στο mail που σας δίνω. Ετοιμάστε τα «ποντίκια σας» και καλή σας επιτυχία! Είδη το ρεκόρ με τα 96 ποδαράκια έκανε την εμφάνιση του! Θα το σπάσει κανείς???


Μήν ξεχνάτε στα δεξιά του site να κάνετε like στη σελίδα του tigermoney στο facebook! Έτσι θα σας παρουσιάζονται τα εκάστοτε προγνωστικά στη ροή των ειδήσεων σας διακριτικότατα και χωρίς να σας σπάνε τα νεύρα...


Ευχαριστώ για την επίσκεψη. 



Υ.Γ. Και για να ολοκληρώσουμε με το λογοπαίγνιο της επικεφαλίδας... την υπομονή την έχουμε! Το σάλιο να ποντάρουμε???!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου