Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

ΣΑΣ ΕΣΤΕΙΛΑ ΤΑΜΕΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΙΡΚ!!!


Πάλι ταμείο χθές και μάλιστα ΔΙΠΛΟ! Γιατί μπορεί η δεύτερη πρόταση να ήταν μόνο το παιχνίδι του μπάσκετ, είχε όμως απόδοση 6,00(!!!) και με 50 € πήραμε 300! Όταν φτάνεις στο σημείο ότι πιάνεις να γίνεται χρυσός τότε θεωρείσαι πετυχημένος. Κι αν κάποιοι με τα βαρβάτα προγράμματα ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ σας πήγαιναν ταμείο, τώρα ο Tiger σας πάει ταμείο μέσα ακόμη κι απο τα... σκατά! GOAL η Ελλάδα με το Εκουαδόρ, χαλαρό UNDER της Βοσνίας με την Αλβανία και ΧΑΛΑΡΟΤΑΤΟ UNDER στο παιχνίδι του μπάσκετ! Αυτό το UNDER ήταν σαν να κλέβεις εκκλησία! UNDER 185,5 πόντους το έπαιξα,  169 μπήκανε!
Τί να λέμε τώρα? Μπές tigermoney και βρήκες την υγειά σου!!!

Πρίν προχωρήσετε για να δείτε τα σημερινά προγνωστικά, παρακαλώ κάντε ένα LIKE εδώ ------------------------------------------------------------------------->


Αφού ευχαριστήσουμε τον φετινό MVP του ΝΒΑ, τον εικονιζόμενο Dirk Nowizki πάμε στα... της Πέμπτης να δούμε τί θα βγάλουμε κι απόψε!

Πρώτο παιχνίδι και πιό στάνταρ για σήμερα ο άσος της Κοριτίμπα κόντρα στη Βάσκο Ντα Γκάμα. Πρίν μια εβδομάδα η Βάσκο νίκησε με 1-0 και τώρα γίνεται ο επαναληπτικός. Παρεπιμπτόντως το Σαββατοκύριακο οι δύο ομάδες έπαιξαν για το πρωτάθλημα με την Κοριτίμπα να κερδίζει με 5-1 και ενώ στο ημίχρονο προηγούνταν με 4-0! Δεν ξέρω τί έκανε και έχασε στο πρώτο παιχνίδι, ξέρω όμως οτι στην έδρα της το γήπεδο γέρνει προς την αντίπαλη εστία. Εδώ στον προηγούμενο γύρο έριξε 6 γκόλ σε ολόκληρη Παλμέιρας! Στη Βάσκο θα κολλήσει της οποίας μάλιστα της πήρε και το «κολλάει» προχθές? Υψηλότατο κίνητρο και το 1,90 στον άσο. Ρίξτε το και ας μην έρθει. Η λογική λέει οτι θα έρθει και η ψυχολογία είναι με το μέρος μας!

Δεύτερο παιχνίδι για σήμερα το διπλό της Σόλτ Λέικ μέσα στην Κολόμπους. Έχω δεί και τίς δύο ομάδες φέτος. Η μέν Κολόμπους ΣΕΡΝΕΤΑΙ και η δέ Σόλτ Λέικ χτυπάει το πρωτάθλημα! Την 1η Μαρτίου μάλιστα μέσα στη Σόλτ Λέικ για το δικό τους Τσάμπιονς Λίγκ (Concacaf ) οι γηπεδούχοι είχαν επικρατήσει άνετα με 4-1! Σαφώς καλύτερη η Σόλτ Λέικ σκοράρει ακόμη και στην χειρότερη της μέρα. Αντίθετα η Κολόμπους τα βάζει με το σταγονόμετρο και όποτε θυμηθεί! Η λογική μου λέει διπλό ακόμη κι αν ο ΟΠΑΠ μου το πληρώνει με 2,90! Δε μασάω απο αποδόσεις εγώ. Πάνω απο 2,00 δεν έπρεπε να δίνει στο διπλό εδώ...

Για το τρίτο παιχνίδι δεν είμαι σίγουρος. Βασικά το ψάχνω ακόμη. Αν μπορείτε να παίξετε αυτή τη δυάδα στο διαδίκτυο απλά κάντε το. Επειδή ο ΟΠΑΠ μας ζητάει τριάδες μόνο όμως κι επειδή πολλοί επισκέπτες ξέρω οτι παίζετε στον ΟΠΑΠ, θα ψάξω να σας βρώ κάτι καλό...


Λοιπόν. Όσοι πάνε για τα πολλά ας ρίξουν μια ματιά στον άσο της Ουρουγουάης με την Ολλανδία. Εγώ σας παραθέτω τις πιό πιθανές 11άδες σύμφωνα με το goal.com και τα συμπεράσματα δικά σας. Εγώ πάντως τα έβγαλα και δεν πιστεύω οτι ένας Ρόμπεν μπορεί να φέρει την άνοιξη για τους Ολλανδούς. Ειδικά όταν έχει απέναντί του μια πολύ καλή άμυνα με έναν πολύ καλό τερματοφύλακα και μια επίθεση φωτιά με Φορλάν-Σουάρεζ-Καβάνι μέσα...!

Uruguay (4-3-1-2)

Kazakhstan


Muslera; Caceres, Lugano, Godin, M. Pereira; Gargano, Perez, A. Pereira; Forlan; Cavani, Suarez

Netherlands (4-2-3-1)



Man Utd.

Krul; Van der Wiel, Bruma, Mathijsen, Pieters; De Jong, Strootman; Robben, Afellay, Elia; Huntelaar


 Όσοι  θέλετε κάτι χαμηλότερο σε απόδοση καθαρά για ψυχολογικούς λόγους, τότε ας πάτε προς το GOAL στο Θέλτα-Γρανάδα. Πρόκειται για παιχνίδι Play off ανόδου. Η Θέλτα είναι ικανή για το χειρότερο και το καλύτερο και η πλέον αψυχολόγητη ομάδα τώρα όμως ΑΝ θέλει επιτέλους αυτήν την καταραμένη άνοδο ΠΡΕΠΕΙ οπωσδήποτε να σκοράρει! Η Γρανάδα όμως κι αυτή δεν έφτασε τυχαία ώς εδώ και θα είναι αποτυχία να μην μπορέσει να βάλει ένα γκόλ σε αυτή την άθλια άμυνα της Θέλτα.
1,65 η απόδοση!

Δηλαδή σήμερα ποντάρω:


Κοριτίμπα-Βάσκο Ντα Γκάμα   1
Κολόμπους-Σόλτ Λέικ   2
Ουρουγουάη-Ολλανδία   1
ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ: 50 €

και

Κοριτίμπα-Βάσκο Ντα Γκάμα   1
Κολόμπους-Σόλτ Λέικ  Χ2 διπλή ευκαιρία
Θέλτα-Γρανάδα   GOAL
ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ: 50 €




Ά και κάτι ακόμη. Ο Tiger στη σελίδα του site ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ σας δίνει την ευκαιρία μέσα απο ένα παιχνίδι μέχρι τις 30 Ιουνίου να κερδίσετε μία Paysafe Card αξίας 10 €! Εσείς δεν έχετε παρα να δοκιμάσετε την τύχη σας, να κάνετε το προσωπικό σας ρεκόρ (άν το θεωρείτε υψηλό εννοείται!) και να μου το στείλετε βγάζοντας το μια φωτογραφία στο mail που σας δίνω. Ετοιμάστε τα «ποντίκια σας» και καλή σας επιτυχία! Ήδη το ρεκόρ με τα 96 ποδαράκια έκανε την εμφάνιση του! Θα το σπάσει κανείς???


Μήν ξεχνάτε στα δεξιά του site να κάνετε like στη σελίδα του tigermoney στο facebook! Έτσι θα σας παρουσιάζονται τα εκάστοτε προγνωστικά στη ροή των ειδήσεων σας διακριτικότατα και χωρίς να σας σπάνε τα νεύρα...


Ευχαριστώ για την επίσκεψη. 



Καλή επιτυχία και ΚΑΛΑ ΚΕΡΔΗ!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου