Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Με την κατάλληλη χημεία θα πάτε ταμείο!


Καλημέρα. Αρχίζω απο τα χθεσινά. Όταν το πρώτο παιχνίδι που έχω ποντάρει είναι το Λιχτενστάιν-Λιθουανία και γίνεται 2-0 στο 35' με απόδοση 7,00 στον άσο, δεν έχω να περιμένω και πολλά απο τα επόμενα. Γιατί τη στιγμή που χάνεις το 1,30 με τί ψυχολογία να περιμένεις μετά να σου κάτσουν τα 1,80?   Όπως και να έχει το πράμα εχθές απογοητεύτηκα και απο τη Βοσνία οπότε πήγα νωρίς στον κουβά και σκέφτηκα οτι ίσως θα ήταν προτιμότερο να μην παίξω τίποτα. Πάμε στα σημερινά τώρα


Aρχικά να σας πώ οτι το πάθημα μου έγινε μάθημα και πλέον τις Εθνικές ομάδες θα σκέφτομαι πάρα πολύ πρίν τις ξαναπαίξω. Έτσι σκέφτηκα σήμερα να φτιάξω δύο δελτία οπου στο ένα δεν θα υπάρχει καμία εθνική ομάδα μέσα! Σήμερα θέλω να διαβάσετε τις προτάσεις μου και να κάνετε τη δική σας επιλογή στα παιχνίδια. Έτσι και το παιχνίδι θα γίνει πιο διασκεδαστικό, και θα έχει βάλει ο καθένας την προσωπική του πινελιά στο κουπόνι του και δεν θα βρίζετε μόνο εμένα άν χάσετε! (χάχά!)

Στην Ισπανία Β' πέφτει η αυλαία του πρωταθλήματος με την τελευταία αγωνιστική να διεξάγεται σήμερα. Προσοχή, σας υπενθυμίζω πως η Μπαρτσελόνα Β' δεν έχει δικαίωμα να ανεβεί στην πρώτη κατηγορία, γι αυτό το λόγο μην πάτε όλοι με το που δείτε τη βαθμολογία να την ποντάρετε. Δεν έχει κανένα ουσιαστικό κίνητρο να σκοτωθεί για το παιχνίδι πέρα απο την τιμή της φανέλας της.
Απο την κατηγορία λοιπόν θα κρατήσω τον άσο της Έλτσε και το υψηλό διπλό της Γρανάδα που θα μονομαχήσουν για την άνοδο μέχρι το τελευταίο λεπτό!

Απο τα υπόλοιπα παιχνίδια που το ενδιαφέρον είναι μικρό, ο άσος της Μπέτις για να κλειδώσει το πρωτάθλημα είναι σχεδόν σίγουρος. Με βάση τα όσα έχω δεί, η Χιρόνα θα κερδίσει χαλαρά την Κόρδοβα και μάλιστα στο παιχνίδι περιμένω να μπούν πολλά γκόλ. Τέλος, θεωρώ οτι η Μπαρτσελόνα Β' και η Αλκορκόρν είναι σε καλή φόρμα και παρόλο που παίζουν εκτός έδρας πιστεύω πως θα καταφέρουν να μην χάσουν... Αν μου ζητούσατε να ρισκάρω πολύ θα επέλεγα το άσο ημίχρονο της Αλμπαθέτε...


Απο Αμερική μεριά τώρα: 
-Αν η Νέα Υόρκη παρουσιαστεί σοβαρή, δεν θα έχει πρόβλημα κόντρα στην Κολόμπους που βάζει γκόλ με το σταγονόμετρο φέτος.
-Στο παιχνίδι Σικάγο-Σιάτλ θα σταθώ στην πολύ καλή άμυνα του Σιάτλ και θα πάω με τη λογική οτι το Σικάγο στην καλύτερη των περιπτώσεων γι αυτή θα της βάλει ένα γκόλ. Οπότε το UNDER εδώ είναι η πρώτη μου επιλογή και κρατάω στο πίσω μέρος του μυαλού μου και το διπλό...
Σόλτ Λέικ πιστεύω οτι θα το διαλύσει το Βανκούβερ και ο άσος θα έρθει εύκολα. Με το 1,35 βέβαια βγάζω σπυράκια, οπότε ο άσος απο ημίχρονο ή το OVER  θα ήταν η καλύτερη επιλογή σε αυτό το παιχνίδι.
-Στο περυσινό Σάν Χοσέ-Χιούστον που έτυχε και είδα, το Χιούστον είχε φύγει με διπλό (0-1). Τώρα πάλι το έχω ικανό να σκοράρει, όμως η Σάν Χοσέ αρχίζει και γίνεται κι αυτή ανταγωνιστική και παίζει με πάθος. Το GOAL εδώ προκρίνεται σαν πρώτη επιλογή για στοιχηματισμό.
-Τέλος, το παιχνίδι Ντάλας-Νιού Ίνγκλαντ γέρνει προς τον άσο όμως δεν το εμπιστεύομαι το Ντάλας με 1,50 απόδοση. Εξάλλου όλοι στην πόλη έχουν επικεντρωθεί στην μπασκετική ομάδα που οδεύει προς ολοταχώς για το πρωτάθλημα και το MLS περνάει σε δεύτερη μοίρα. Επίσης απο την ομάδα θα λείπουν και αρκετοί διεθνείς. Άν έπαιζα κάτι, θα προτμούσα το GOAL κι εδώ με απόδοση 1,90!!!
-Το Τορόντο δεν το εμπιστεύομαι καθόλου καθώς έχει κάνει μόλις 2 νίκες σε 13 αγώνες...
-Τέλος αποφύγετε τη Σίβας ΗΠΑ για λίγο καιρό. Εϊναι η πιο αλλοπρόσαλλη ομάδα του πρωταθλήματος.

Και τώρα πάμε στις Εθνικές ομάδες:
-Στο Λετονία-Ισραήλ βλέπω ένα πολύ πολύ ωραίο Χ. Καθαρή έμπνευση βγαλμένη μέσα απο τη λογική οτι το Ισραήλ που έχει καλύτερη ομάδα δεν θα χάσει, αλλά και οτι δεν είναι καμιά ομαδάρα που μπορεί να κάνει διπλό συχνά σε επίσημα παιχνίδια κόντρα σε Ευρωπαϊκές ομάδες πλήν των Λουξεμβούργο, Μάλτα, Σάν Μαρίνο, Νησιά Φερόες και Λιχτενστάιν...
-Στο παιχνίδι Μαυροβούνιο-Βουλγαρία έχω ξεχωρίσει ένα σημείο. Το Μαυροβούνιο έκανε φανταστικό πρώτο γύρο στον όμιλο και έχει τους ίδιους βαθμούς με την Αγγλία! Ακόμη και μέσα στην Αγγλία πήρε την ισοπαλία! Εδώ πιστεύω οτι ο άσος ημίχρονο θα μας πληρώσει 2,35 και θα ξεμπερδέψουμε γρήγορα και απλά, χωρίς να περιμένουμε τον άσο τελικό για την απόδοση 1,80 που είναι πολύ κατώτερη... Και έτσι, στο δεύτερο ημίχρονο ας βγάλουν και τα μάτια τους δεν θα με νοιάξει καθόλου!
-Οι Δανοί άν θέλουν να πάνε στο επόμενο Γιούρο θα πρέπει αρχικά να κερδίσουν εκτός έδρας την τραγική Ισλανδία με 1 βαθμό σε 4 παιχνίδια και αυτός κόντρα στην αδύναμη Κύπρο. Εξάλλου σε όμιλο με Νορβηγία και Πορτογαλία απο πάνω σου δεν υπάρχουν περιθώρια για γκέλες. Το 1,60 το βρίσκω πολύ δελεαστικό και ελπίζω ο Ρόμενταλ και η παρέα του να φύγουν απο τους ψαράδες με τους τρείς βαθμούς.
-Το 1,30 στον άσο του Πορτογαλία-Νορβηγία το θεωρώ επιεικώς απαράδεκτο και είναι σαν να μου λέει ο ΟΠΑΠ πήγαινε να παίξεις στο διαδίκτυο αγόρι μου.
-Όπως επίσης απαράδεκτο θεωρώ και τον άσο της Ελλάδας με τη Μάλτα στο 1,10 και μάλιστα με γκόλ πλεονέκτημα στη Μάλτα! Ξεχνάτε κύριοι του ΟΠΑΠ οτι στη Μάλτα η Ελλάδα κέρδισε με γκόλ στις καθυστερήσεις? Αν είστε τόσο σίγουροι για τον άσο, ή να μην το βάζατε στο κουπόνι καθόλου, ή να δίνατε 3 γκόλ πλεονέκτημα στη Μάλτα και 3,00 απόδοση στον άσο! Ήμαρτον δηλαδή.....

Ούτε λίγο ούτε πολύ σας έδωσα επιχειρήματα για να ποντάρετε σε 15 διαφορετικά σημεία σήμερα. Διαλέξτε όσα σας εμπνέουν και μπουμπουνίστε τα. Εγώ σε μία πιο αυστηρή επιλογή θα βγάλω δύο δελτία και η Παναγιά μαζί μου... Αυτά είναι:

Έλτσε-Χερέθ   1
Ουέλβα-Γρανάδα   2
Χιρόνα-Κόρδοβα   1
Νέα Υόρκη-Κολόμπους   1
Σόλτ Λέικ-Βανκούβερ   1
Ποντάρισμα: 40 €


Σάν Χοσέ-Χιούστον   GOAL
Μαυροβούνιο-Βουλγαρία   1 ημίχρονο
Ισλανδία-Δανία   2
Ντάλας-Νιού Ίνγκλαντ   GOAL
Ποντάρισμα: 30 €

Αυτά για σήμερα! Προσοχή στις επιλογές σας γιατί τα πολλά παιχνίδια μας οδηγούν πολλές φορές σε λάθος συνδυασμούς και στο τέλος βρισκόμαστε να έχουμε πιάσει 8 στα 10 παιχνίδια σε 2 δελτία και να μην έχουμε πληρωθεί γιατί χάσαμε ένα παιχνίδι απο κάθε δελτίο! Κρίμα δεν είναι? Συγκεντρωθείτε και απλώστε το παιχνίδι σας σήμερα γιατί αν περιμένετε τις επόμενες μέρες για ποντάρισμα, ζήτω που καήκατε! Προμηνύεται ξηρασία απο παιχνίδια στα κουπόνια της ερχόμενης εβδομάδας....

Ά και κάτι ακόμη. Ο Tiger στη σελίδα του site ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ σας δίνει την ευκαιρία μέσα απο ένα παιχνίδι μέχρι τις 30 Ιουνίου να κερδίσετε μία Paysafe Card αξίας 10 €! Εσείς δεν έχετε παρα να δοκιμάσετε την τύχη σας, να κάνετε το προσωπικό σας ρεκόρ (άν το θεωρείτε υψηλό εννοείται!) και να μου το στείλετε βγάζοντας το μια φωτογραφία στο mail που σας δίνω. Ετοιμάστε τα «ποντίκια σας» και καλή σας επιτυχία! Ήδη το ρεκόρ με τα 96 ποδαράκια έκανε την εμφάνιση του! Θα το σπάσει κανείς???


Μήν ξεχνάτε στα δεξιά του site να κάνετε like στη σελίδα του tigermoney στο facebook! Έτσι θα σας παρουσιάζονται τα εκάστοτε προγνωστικά στη ροή των ειδήσεων σας διακριτικότατα και χωρίς να σας σπάνε τα νεύρα...


Ευχαριστώ για την επίσκεψη. 


2 σχόλια:

  1. file tiger vlepis tin tetrada granada 2plo dania 2plo irlandia 2plo kai maurovounio aso??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για την Ιρλανδία δεν είμαι και τόσο σίγουρος. Παίζει και το Χ εκεί. Με ίδια απόδοση όμως παίζεις τη Χιρόνα αμα θές που στην έδρα της είναι πολύ καλή και πετυχαίνει πολλά γκόλ. Εξάλλου η Κόρδοβα φέτος δεν είναι τπτ το ιδιαίτερο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή