Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ME ΖΕΣΤΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ!


Καλησπέρα και ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ σε όλους!!! Ας ελπίσουμε ο Ιούλιος να φανεί τυχερός και να έχουμε πολλά ανέλπιστα έσοδα απο το στοίχημα. Προς το παρόν, ακόμη μια ημέρα είναι άθλια στοιχηματικά και και θα προτιμήσω να μην αναλωθώ σε αγώνες που δεν είναι σίγουροι ακόμη κι αν παίξω διπλές ευκαιρίες! Εξάλλου η παροιμία λέει: Όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα... τον τρώνε οι κότες! Αν τώρα κάποιος έχει σοβαρό πρόβλημα και πρέπει να ποντάρει, ας ποντάρει στις: Ιτουιουτάμπα, Πόντε Πρέτα, και στο NO GOAL της Γιου Σι Ντί που δε νομίζω να δεχτεί γκόλ απο την τραγική Γκάλγουει.

Για το Park Soccer διαβάστε περισσότερα....


Επανερχόμεθα στα δικά μας τώρα, τα του Park Soccer με λίγα λόγια! Καταρχήν να ευχαριστήσω όλους όσους έλαβαν μέρος στο διαγωνισμό! Επρόκειτο για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι το οποίο σπάει νεύρα κάθε φορά που χάνεις! Εσείς όμως συγκεντρωθήκατε στο στόχο και τα καταφέρατε. Βέβαια να τονίσω πως η μάχη ενώ δεν αναμενόταν μεγάλη, εξελίχθηκε σε πραγματικό θρίλερ!!!

Οι δύο πρώτοι σε ρεκόρ παίκτες τερμάτισαν ακριβώς στην κόψη του ξυραφιού ενώ ακόμη ένας παίκτης πήγε να μπεί γερά στο κόλπο όχι και με τον πιο τίμιο τρόπο...!

Στις 11:35 λοιπόν, 25 λεπτά πρίν εκμαιεύσει η προθεσμία, ο κύριος Γιάννης Ωραιόπουλος μας έστειλε το ρεκόρ του με τα 99 ποδαράκια! Στις 11: 42 όμως έγινε η μεγάλη ανατροπή! Ο Μικές Τσαμπουνάρης  ήρθε για να μείνει με 113 ποδαράκια, ρεκόρ εξωφρενικό για τα δεδομένα της χρονικής στιγμής!!!

Τέλος, ένας πολύ έξυπνος φίλος ο οποίος είχε κάνει ρεκόρ με 98 ποδαράκια στις 28/6 προτίμησε να το στείλει όσο πιο αργά γινόταν για να μην καταφέρει κάποιος να του σπάσει το ρεκόρ. Εκτός του ότι έκανε αυτήν την τσατσιά, το mail του με τη φωτογραφία κατέφτασε στο ηλεκτρονικό μου ταχυδρομείο στις 12:01, ώρα κατα την οποία είχε λήξει ο διαγωνισμός!!!  Παρόλα αυτά δεν πρόκειται να μπεί στην κλήρωση γιατί ούτως η άλλως δεν έχει κάνει κάποιο απο τα δύο μεγαλύτερα ρεκόρ!

Η κλήρωση που θα αναδείξει το μεγάλο νικητή του Park Soccer θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3/7/2011. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το θέμα, θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες...




Υ.Γ.: Καταλάβατε τώρα γιατί ο νικητής θα προκύψει απο κλήρωση και δεν παίρνει ο πρώτος σε ρεκόρ την Paysafe;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου