Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ!!!


Επιτέλους κανονικό στοίχημα ξανά! Οκ τα «καλά» πρωταθλήματα απουσιάζουν, όμως τέτοια ωραία στοιχηματική μέρα νιώθω να έχω να δώ χρόνια! Αφού περιηγηθείτε στο tigermoney και σήμερα πατήστε στο «Διαβάστε περισσότερα» απο κάτω για να σας αποκαλυφτεί ο δρόμος για το... ταμείο!


Ξεκινώντας τη μελέτη του κουπονιού απο πάνω, διαπιστώνω οτι προέχει η Ιαπωνία! Ένα πρωτάθλημα καθόλου αξιόπιστο και σχετικά αδιάφορο απο τους περισσότερους παίκτες του στοιχήματος. Εγώ όμως που πότε πότε το ακουμπάω το στάξιμο στις Ιαπωνικές ομάδες κάτι έχω ψυλλιαστεί απο τα σημερινά...

Ναγκόγια-Ομίγια   1  (1,50)
Νιιγκάτα-Σεντάι   2    (2,35)
Φουκουόκα-Κασίβα   2   (1,60)
Ποντάρισμα: 50 €

Για όσους απο εσάς δεν έχετε ξυπνήσει μέχρι τη 13:00 το μεσημέρι οπου ξεκινούν τα παιχνίδια πάμε να δούμε τί άλλο έχουμε...

Απο τη Φινλανδία το τρένο της Ελσίνκι δεν θα κάνει στάση στη Χάκα και θα περάσει σαν σίφουνας...

Απο τη Σουηδία η Τρέλεμποργκ μπορεί να εκμεταλλευθεί την έδρα της και να λυγίσει τη μαχητική Χάκεν. Ολόκληρη  πρωτοπόρος Έλφσμποργκ έχασε εκεί μέσα!


Απο Αργεντινή μεριά τώρα δύο σημεία ξεχωρίζω. Πρώτον τον άσο της Ρίβερ Πλέιτ η οποία σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες κινδυνεύει με υποβιβασμό παρόλο που δεν βρίσκεται σε άσχημη βαθμολογική θέση. «Λέει» όμως οτι μετράνε οι βαθμοί απο τις τρείς τελευταίες σεζόν και η Ρίβερ τα είχε πάει πολύ άσχημα τα δύο τελευταία χρόνια. Πάντως απ' ότι διάβασα με νίκη σώνεται! Απο την άλλη όμως δεν ξέρω τί κάνει και η Λανούς η οποία βρίσκεται στη δεύτερη θέση και απειλείται σοβαρά απο τη Γοδόι Κρούζ. Παίζεται θέση για το επόμενο Copa Libertadores? Ουδείς ξέρει, γι αυτό κι εγώ θα αποφύγω να ποντάρω στη Ρίβερ εδώ.
Έχω όμως ένα καλό σημείο. Η Χιμνάσια Λα Πλάτα υποδέχεται τη Μπόκα Τζούνιορς. Η γηπεδούχος έχει 3 νίκες σε όλο το πρωτάθλημα και θα είναι παράλογο να κερδίσει τη Μπόκα Τζούνιορς τώρα στα καλά καθούμενα. Απο την άλλη είδα το τελευταίο παιχνίδι της Μπόκα (1-1 εντός με Μπάνφιλντ) και δεν εντυπωσιάστηκα καθόλου μπορώ να πώ. Οι επιθετικοί πετούσαν τις ευκαιρίες στα σκουπίδια και μοιραία ήρθε η ισοπαλία γι αυτούς. Έτσι ούτε και σήμερα λέω να εμπιστευτώ τη Μπόκα και η ισοπαλία στο 3,35 είναι το πρώτο σημείο που μού 'ρχεται στο μυαλό κοιτώντας το παιχνίδι!

Στη Β' Ισπανίας και το παιχνίδι που θα κρίνει την άνοδο έχουμε τον επαναληπτικό του Γρανάδα-Έλτσε (0-0) στην έδρα της Έλτσε. 2 κόκκινες δέχθηκε η Έλτσε στο συγκεκριμένο μάτς και μία η Γρανάδα. Με δεδομένες αυτές τις απουσίες που δεν ξέρω πόσο σημαντικές μπορεί να είναι και με δεδομένο οτι πρόκειται για το μάτς της χρονιάς, θα προτιμήσω να μην το ακουμπήσω καθόλου παρόλο που η διαίσθησή μου μου λέει 2 ημίχρονο/ 1 τελικό όπως και το τελευταίο παιχνίδι της Έλτσε με τη Βαγιαδολίδ εντός έδρας...

Πάμε τώρα και στα «βραδυνά» του κουπονιού!

Η Γοδόι Κρούζ νικάει και κλείνει μιά πολύ καλή σεζόν πανηγυρικά στην έδρα της. Εξάλλου μπορεί αν χάσει η Λανούς ή φέρει ισοπαλία που παίζει στη Ρίβερ, να της κλέψει και τη δεύτερη θέση της βαθμολογίας! Το 1,70 μ'αρέσει πάρα πολύ!

Αμέρικα Μινέιρο-Κρουζέιρο. Η Μινέιρο έχει 2 βαθμούς περισσότερους απο την Κρουζέιρο κι όμως της δίνει 4,75 απόδοση! Η Αμέρικα τώρα ανέβηκε και δεν είναι και καμια ομαδάρα εδώ που τα λέμε αλλά έχει χάσει απο την Ιντερνασιονάλ και απο τη Βάσκο Ντα Γκάμα που είναι ομαδάρες και έχουν άλλους στόχους μεγαλύτερους! Απο τη άλλη η Κρουζέιρο πάει απο το κακό στο χειρότερο και φέτος έχει χάσει μέχρι και απο τη Φιγκεϊρένσε το εργοστάσιο μπανάνας να πούμε!!! Τις προάλλες δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε τα «δεύτερα» της Σάντος εντός έδρας! Θέλετε κι άλλα για να κοντράρουμε το διπλό στο 1Χ με 1,96 απόδοση???

Πάμε στην Αμερική τώρα εκεί οπου θα ρισκάρω με το διπλό του Ντάλας λόγω αντιπάθειας προς τη Σίβας ΗΠΑ και λόγω οτι το Ντάλας φέτος βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Μετράει ήδη και δύο διπλά σε Βανκούβερ και Σιάτλ που αποτελούν δυνατές έδρες.

Δεύτερο σημείο απο Αμερική ο άσος της Σόλτ Λέικ με την D.C. Washington. Ο Φαμπιάν Εσπιντόλα βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα και σκοράρει απο παντού! Νόστιμο το 1,50 αλλά θα μπορούσε να είναι και 1,65...

Τρίτο σημείο το Κολοράντο-Λός Άντζελες. Φοβερό ντέρμπι μεταξύ των πρωταθλητών και της πιό πλούσιας ομάδας της Αμερικής! Γιουνάιτεντ-Σίτυ ένα πράγμα! Θα πάω με τη λογική που θέλει τους γηπεδούχους να σκοράρουν με το πάθος τους και τον συνήθη ύποπτο Κάσευ και τους φιλοξενούμενους να σκοράρουν χάρη στην ποιότητα των Μπέκαμ και Ντόνοβαν κυρίως. 1,65 η απόδοση στο GOAL εδώ!

Σε μια αυστηρή επιλογή ποντάρω:

Χάκα-Ελσίνκι  2
Τρέλεμποργκ-Χάκεν   1
Γοδόι Κρούζ-Ολ Μπόις   1
Κολοράντο-Λός Άντζελες   GOAL
Ποντάρισμα: 50 €


Να πούμε και κάτι για τα χθεσινά? 2 στα 2 και ένα αναβληθέν μάτς είχαμε. Είπατε κάτι???


Περάστε ευχάριστα την ώρα σας κάνοντας μια βόλτα απο τις στήλες του σάιτ, κάντε μας ένα like στη σελίδα του Facebook δεξιά και δοκιμάστε τις ικανότητες σας στο παιχνίδι Park Soccer στην ενότητα ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ διεκδικώντας παράλληλα και το δώρο των 10 €!


Καλή επιλογή σημείων, καλή επιτυχία και ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την επίσκεψη! Τα λέμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου