Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Αμα θέλετε φαβορί... να πάτε αλλού!


Καλησπέρα και Καλό μήνα σε όλους! Πρώτα στην υγεία σας και ύστερα στα στοιχήματα σας! «Μάρτης γδάρτης και κακός παλουκοκαύτης» λέει μια γνωστή παροιμία και αυτή θα προσπαθήσω να μιμηθώ μέσα στον πρώτο Ανοιξιάτικο μήνα του χρόνου, δηλαδή να τους γδάρω για τα καλά! Σήμερα Τρίτη βλέπω ένα «Σαββατιάτικο» κουπόνι γεμάτο απο Αγγλία και Ιταλία 2. Σας προειδοποιώ. Βαρέθηκα να χάνω τα 1,35! Όποιος ψάχνει φαβορί, θα ήταν καλύτερο να φύγει! Να πάει αλλού(!) που λέει και η διαφήμιση! Απο δώ και στο εξής θα κάνουν την εμφάνιση τους στο σάιτ μεγαλύτερες αποδόσεις...


Εχθές χάσαμε απ την αρχή το Λεβαδειακό που δέχθηκε γκόλ «στο χειρότερο χρονικά σημείο!» που λένε και οι δημοσιογράφοι κι έτσι ξενερώσαμε απο νωρίς. Μάλαγα και Μίλαν με δικαίωσαν για να φτάσουμε στη Στόουκ που το έφαγε στο 88' και η αλήθεια είναι οτι με έτσουξε λιγάκι... Αλλά  ΟΚ έτσι είναι η ζωή και προχωράμε τώρα με μεγαλύτερη αισιοδοξία αφού το ζώδιο μου μου είχε πεί κάπου στα μέσα Φεβρουαρίου να σταματήσω τις επενδύσεις και να ξεκινήσω πάλι απο τον επόμενο μήνα! Ε να που μπήκε λοιπόν!

Η βασική μου πρόταση για σήμερα είναι η εξής:


103. Μπαρτσελόνα Β-Κόρδοβα   1   Η μικρή Μπαρτσελόνα φέτος θυμίζει την ορίτζιναλ και όλοι ξέρουν πως αν επιτρεπόταν απο την ομοσπονδία να ανέβει και αυτή στην Πριμέρα Ντιβιζιόν θα διεκδικούσε την άνοδο και θα την έπαιρνε στο χαλαρό. Απ την άλλη η Κόρδοβα μία καθαρά ομάδα έδρας και ομάδα του μισό-μηδέν, αν και κυμάνθηκε στην αρχή της σεζόν σε άσχημα επίπεδα, ρέφαρε στο Β' γύρο και αναριχήθηκε στη βαθμολογία εξασφαλίζοντας παράλληλα και την άνοδό της. Περιμένω νίκη των "Μπλαουγκράνα Τζούνιορ" με μεγάλο σκόρ...

115. Ντέρμπι-Ντονκάστερ   1    Ακριβώς ισοδύναμες οι δύο ομάδες με την προϊστορία να ευνοεί τους φιλοξενούμενους, όμως εμένα κάτι μου λέει οτι η Ντέρμπι μετά το διπλό του Σαββάτου στη Σέφιλντ αρχίζει και παίρνει μπρός. Οι προσδοκίες πρίν την έναρξη του πρωταθλήματος για άνοδο αποδείχθηκαν φειδωλές και τώρα η Ντέρμπυ  δεν έχει παρά να κλείσει όσο πιο αξιοπρεπώς μπορεί τη χρονιά.

149. Χάμιλτον-Χιμπέρνιαν  2   Η ομάδα μου στη Σκωτία πήρε επιτέλους μπροστά και τρέχει ένα σερί τεσσάρων συνεχόμενων νικών που τείνουν να γίνουν απόψε πέντε! Παρόλο που βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία είναι η δεύτερη πιο φορμαρισμένη ομάδα της Σκοτίας μετά την πρωτοπόρο Σέλτικ, ενώ αντίθετα η Χάμιλτον βολοδέρνει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας όντας πεσμένη με μόλις 15 βαθμούς, 7 λιγότερους απο την πρότελευταία Σέντ Μίρεν.

157. Γοδόι Κρούζ-Πενιαρόλ  1   Όσοι δεν αντέχετε το ξενύχτι, αφήστε το αυτό το μάτς και παίξτε τα τρία προηγούμενα! Εγώ θα ποντάρω στη Γοδόι που την είδα στο προηγούμενο παιχνίδι για το Κόπα Λιμπερταδόρες την προηγούμενη εβδομάδα και έβγαλε μάτια! Πιστεύω πως είναι άξια εμπιστοσύνης αυτή η ομάδα και το 1,50 δεν είναι τυχαίο που είναι αρκετά χαμηλό στον ΟΠΑΠ για παιχνίδι του Λατινικού  «Τσάμπιονς Λίγκ»...

Συνολική Απόδοση: 11,22     Ποντάρισμα απο μπάνκα:  50 €




Επιγραμματικά άλλες προτάσεις μου είναι:


105-1
111-2
112-2
113-Χ
119-1
128-2
131-OVER
154-1


Ρίχνω και σε αυτά άλλα 10 € και περιμένω με αγωνία να έρθει το βραδάκι....




Υ.Γ. Απο φέτος «ο Μάρτης» που βάζουμε στο χεράκι μας αλλάζει χρώμα και θα είναι μαύρος με μαύρο! Όποιος θέλει τον κλασικό ερυθρόλευκο Μάρτη θα τον βρεί κάτω στον Πειραιά στην Παράγκα  του Βαγγέλα κάπου ανάμεσα στις κούπες!


Υ.Γ.2  Οι οπαδοί του Ολυμπιακού φέτος αλλάζουν το σύνθημα και το κάνουν: «Και το Μάρτη θα είναι ωραία με την κούπα για παρέα!» αντί για Μάη! Άντε και του χρόνου απο το Δεκέμβριο βρε!!!


Απολαύστε την ξεκαρδιστική διαφήμιση του παππού της φωτογραφίας:





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου