Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Νέο ταμείο με Μάντσεστερ

Καλησπέρα και καλωσορίσατε. Μετά το χθεσινό μικρό ταμείο θα επιδιώξω να ντουμπλάρω τις επιτυχίες μου και δεύτερη σερί μέρα. Αυτή τη φορά θα παραβώ έναν κανόνα του παιξίματος μου που αφορά το ΟΧΙ στις μικρές αποδόσεις και θα παίξω με βάση τον χαμηλό άσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Και αυτό πολύ απλά γιατί δεν μπορώ να φανταστώ 16 του Τσάμπιονς Λίγκ χωρίς την ομάδα του Σέρ Άλεξ.


Η βασική μου πρόταση λοιπόν περιλαμβάνει πρώτα απ' όλα τον άσο της Μάντσεστερ κόντρα στη Μαρσέιγ. Οι Άγγλοι εξάλλου έχουν ήδη κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση παίρνοντας ένα εύκολο 0-0 στη Μασσαλία, τώρα όμως καλούνται να κάνουν κάτι που ξέρουν καλά, να σκοράρουν! Η Γιουνάιτεντ στο Όλντ Τράφορντ προκαλεί φόβο σε οποιονδήποτε αντίπαλο και το πιό πιθανό είναι ο άσος να έρθει απο ημίχρονο. Επειδή όμως έχουν δεί πολλά τα ματάκια μου τελευταία, θα προτιμήσω τον άσο τελικό που σημαίνει αυτομάτως και πρόκριση για τους κόκκινους διάβολους.

Όσοι με διαβάζετε τακτικά, θα είστε σίγουροι ήδη οτι το επόμενο σημείο μου είναι το διπλό της Λέιτον Όριεντ. Και φυσικά πετύχατε διάνα! Δεν μπορώ να πιστέψω το πόσο υψηλή είναι η απόδοση του διπλού εδώ! Είναι προκλητικά προκλητικό το 2,35!!! Η Χάρτλπουλ απο την άλλη δεν με πείθει αφού στην έδρα της έχει σε 18 παιχνίδια κερδίσει μόλις τα 8! Ούτε τα μισά δηλαδή! Οπότε έδρα φωτιά δεν τη λές. Η Λέιτον είναι γνωστό οτι είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα της κατηγορίας και θα παλέψει ακόμη και για την απ ευθείας άνοδο στην Τσάμπιονσιπ. Τέλος, το Σάββατο παρατήρησα οτι ο προπονητής της Λέιτον ξεκούρασε αρκετούς βασικούς παίκτες του οι οποίοι τώρα είναι έτοιμοι να πέσουν στη μάχη για το πολυπόθητο διπλό.

Η βασική μου πρόταση κλείνει με το διπλό της Πίτερμπορο μέσα στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Πέφτω απο τα σύννεφα και εδώ με την απόδοση του διπλού στο 2,40. Αν δείτε τη βαθμολογία θα σας φύγει το κλαπέτο! Η Πίτερ βρίσκεται 3η και κυνηγάει την άνοδο ενώ η Σέφιλντ είναι 16η έχει ξεμείνει απο στόχους και έχει σωθεί! Προέρχεται απο εντός έδρας ήττα απο τη Νότς Κάουντι, ενώ απ την άλλη η Πίτερμπορο διανύει θεαματική φόρμα με 6 νίκες και μια ισοπαλία στα τελευταία 7 μάτς. Στα τελευταία 3 εκτός έδρας μάλιστα έχει νίκες με 0-2, 0-5 και 0-1 πράγμα που σημαίνει οτι δύσκολα δέχεται γκόλ ενώ παράλληλα τα ρίχνει με το τσουβάλι! Έχει μακράν την καλύτερη επίθεση στην κατηγορία με 82 γκόλ σε 35 παιχνίδια! Κάτι σαν τη χθεσινή Χέρτα με λίγα λόγια που μας πλήρωσε...

ΠΡΟΤΑΣΗ
102. Μάντσεστερ Γ.-Μαρσέιγ  1
111. Χάρτλπουλ-Λέιτον Όριεντ  2
110. Σέφιλντ Γ.-Πίτερμπορο  2
Συνολική απόδοση: 7,6     Ποντάρισμα: 40€




Δευτερεύουσα πρόταση:
113. Κρού-Σάουθεντ  1 ημίχρονο/ 1 τελικό
117. Γιόρκ-Μάνσφιλντ  1
134. Σιάτλ-Λός Άντζελες  2
Συνολική απόδοση: 13,13    Ποντάρισμα: 20€




Να σημειώσω οτι εχθές ο Παναιτωλικός με έστειλε για 3η φορά ταμείο φέτος με διπλό! Τον ευχαριστώ πολύ και ελπίζω να συνεχίσει έτσι. Φταίω όμως που τον ακολουθώ κι εγώ. Ομάδες με υψηλούς στόχους παλεύουν τα παιχνίδια τους μέχρι το τελευταίο λεπτό και συνήθως δικαιώνονται. Να ναι καλά τα παιδιά όπου και να ναι!


Σας ευχαριστώ όλους όσους με εμπιστέυεστε σε αυτή τη δύσκολη στοιχηματικά περίοδο για μένα, που η μπάνκα μου μέχρι χθές είχε αδειάσει επικίνδυνα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου