Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

ΚΑΙ ΤΗ ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗ ΛΕΙΤΟΝ!!!


Χαίρετε φίλες και φίλοι του tigermoney. Άλλο ένα στοιχηματικό Σάββατο κατέφτασε και είμαστε έτοιμοι για νέα ταμείΑ σήμερα! Θεωρώ το πρόγραμμα πολύ εύκολο και έχω ήδη ξεχωρίσει με γυμνό μάτι ορισμένα παιχνίδια! Το προηγούμενο Σάββατο πόνταρα όλη τη μπάνκα μου στη Λέιτον Όριεντ βάζοντας μέχρι και τη... μάνα μου στο κόλπο! Σήμερα πάλι δε βρίσκω ούτε ένα λόγο για να μην ξανακερδίσει αυτή η ομάδα και αποφάσισα να ποντάρω μέχρι και τη γιαγιά μου!!!


Λοιπόν χωρίς πολλά λόγια θα σας δώσω τις προτάσεις μου που σήμερα είναι συγκεκριμένα τρείς και στο τέλος θα μιλήσουμε για το Αμερικάνικο πρωτάθλημα που στην ουσία ξεκινάει σήμερα το βράδυ με την πρώτη αγωνιστική, πάνω στο οποίο έχω αναπτύξει μια πολύ πολύ ζεστή σχέση χρήματος απο πέρυσι...

ΠΡΟΤΑΣΗ 1 (ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ)
278. Έξετερ-Γέοβιλ  1 (1,80)
280. Μπρέντφορντ-Λέιτον Όριεντ  2 (2,60)
353. Χέρακλες-Χέρενφεϊν  1  (1,90)
Απόδοση: 8,90   Ποντάρισμα:  50 €

Έξετερ προερχόμενη απο δύο απανωτές νίκες υποδέχεται την κακή Γέοβιλ που έχει πετύχει μια νίκη στα τελευταία 8 παιχνίδια της και αυτή κόντρα στην άχρηστη Τρανμίρ. Αν το παιχνίδι παιχτεί στα ίσα θα αναρωτιόμαστε στο τέλος πόσο εύκολα κλέψαμε τον ΟΠΑΠ σήμερα...

-Λοιπόν. Η Λέιτον είναι ΤΡΕΝΟ ασταμάτητο. Τρέχει ένα αήττητο σερί 14 αγωνιστικών! Ξαναλέω οτι αν και βρίσκεται στην 7η θέση, έχει τρείς αγώνες λιγότερους και χρωστάει να παίξει με τις Καρλάιλ, Πλίμουθ και Ντάγκεναμ, όλους εντός έδρας. Αυτά τα παιχνίδια θα τα παίξει στις αρχές Απριλίου και αναμένεται να τα κερδίσει εύκολα!   Στα τελευταία 8 παιχνίδια της έχει 7 νίκες και μια μόλις ισοπαλία μέσα στην έδρα της δεύτερης Χάντερσφιλντ! H Μπρέντφορντ είναι 16η έχει σωθεί και έχει ξεμείνει απο στόχους. Παίζει απλά για να παίξει και στο γήπεδο σήμερα μία ομάδα θα παίζει με λύσσα και μία για την πλάκα της. Ποιά λέτε να κερδίσει αλήθεια;;; Ευχαριστούμε πολύ τον ΟΠΑΠ εκ των προτέρων για την ευγενική του χορηγία να μας δώσει το διπλό στο 2,60! Να ναι καλά τα παιδιά εκεί στον Κηφισσό!

-Διάλεξα να κλείσω το κουπόνι μου με τον άσο της Χέρακλες που υποδέχεται τη Χέρενφέιν. Ο λόγος είναι οτι οι δύο ομάδες έχουν βίους αντίθετους όσον αφορά τη φόρμα τους! Η Χέρακλες κάνοντας σημαντικές μεταγραφές τον Ιανουάριο έχει πάρει την ανιούσα με 4 νίκες, 1 Χ και 1 ήττα στα τελευταία 6 παιχνίδια της. Μάλιστα προέρχεται απο 3 συνεχόμενες νίκες (6-1 Φίτεσε, 1-4 Γκρόνιγκεν, 4-1 Εξέλσιορ) 14 γκόλ σε τρία παιχνίδια όχι κι άσχημα έ? Απ την άλλη οι «καρδούλες» δεν στρίβουν εδώ και καιρό και η κακή τους πορεία εξευτελίστηκε τελείως με την τεσσάρα που έφαγε απο την μακράάάάάάν τελευταία του πρωταθλήματος Βίλεμ που έχει πέσει απο πέρσι!!!

ΠΡΟΤΑΣΗ  2:
268. Λέστερ-Πόρτσμουθ  1  (1,65)
322. Αννάν Αθλέτικ-Μόντροουζ  1  (1,55)
325. Στανράερ-Έλγκιν  1  (1,60)
341. Βάκερ-Στουρμ Γκράτς  2  (2,15)
Απόδοση: 8,80   Ποντάρισμα: 50 €




ΠΡΟΤΑΣΗ 3:
324. Μπέργουικ-Κουίνς Πάρκ  2  (2,30)
350. Οσέρ-Σοσό  1  (1,90)
356. Γοδόι Κρούζ-Λανούς  1  (2,15)
Απόδοση: 9,40   Ποντάρισμα: 50 €




Πάμε τώρα στην αγαπημένη μου Αμερικάνικη Λίγκα!


Αρχικά να σας ενημερώσω οτι πέρυσι με αυτό το πρωτάθλημα πήγα ούκ ολίγες φορές ταμείο ξεχωρίζοντας τις καλές ομάδες απο την αρχή και ψάχνοντας τα πράγματα λίγο περισσότερο. Το MLS (Major Soccer League) αρχίζει σιγά σιγά και ανεβαίνει επίπεδα φέρνοντας ολοένα και περισσότερους παίκτες απο την Ευρώπη αλλά προσπαθεί να αναβαθμιστεί και απο μόνο του. Π.χ. παρατηρώ οτι φέτος προστέθηκαν ακόμη δύο ομάδες στο πρωτάθλημα που πέρυσι δεν υπήρχαν, χωρίς όμως να υποβιβαστεί κάποια ομάδα. Έτσι οι ομάδες τώρα έγιναν 18 και είναι πανέτοιμες να κονταροχτυπηθούν μέχρι και το επόμενο Φθινόπωρο όπου και θα κριθεί ο Πρωταθλητής εν μέσω Play Off.

Η αλήθεια είναι οτι δεν είναι σωστό για έναν παίκτη του στοιχήματος να ποντάρει στις πρώτες αγωνιστικές των πρωταθλημάτων, όμως ορισμένες ομάδες που πάνε για πρωτάθλημα υποτίθεται πως θέλουν να κάνουν καλό ξεκίνημα. Αυτό έκανε και προχθές η Λός Άντζελες που κέρδισε με 1-0 εκτός έδρας το Σιάτλ σε ένα πολύ συναρπαστικό παιχνίδι. Σιγά σιγά θα ανακαλύψουμε ποιές είναι οι ομάδες που έχουν το καλύτερο υλικό και θα ξεχωρίσουν φέτος, αν και υπάρχουν μερικές κατα νού απο τώρα.

Για σήμερα θα σας πώ τα προγνωστικά μου που τα θεωρώ «δυνατά» προς στοιχηματισμό και μετά θα σας δικαιολογήσω τις επιλογές μου.

364. Βανκούβερ-Τορόντο  Χ
367. Ν.Υόρκη-Σιάτλ  1
368. Ουάσινγκτον-Κολόμπους  2
369. Ντάλας-Σικάγο  1
371. Κολοράντο-Πόρτλαντ  UNDER
374. Σαν Χοσέ-Σόλτ Λέικ  2
375. Σίβας-Κάνσας  1
Απόδοση: 177   Ποντάρισμα: 20 € σε σύστημα 5-6-7 


Το Τορόντο πέρυσι κυμάνθηκε σε χαμηλά επίπεδα κάνοντας κατα διαστήματα καλά παιχνίδια. Δεν είχε το μπάτζετ όμως να διεκδικήσει το πρωτάθλημα και δεν μπήκε ούτε στα πλέι οφ. Το Βανκούβερ φέτος συμμετέχει για πρώτη φορά. Και οι δύο ομάδες είναι απο τον Καναδά. Σα να παίζει δηλαδή Εργοτέλης-ΟΦΗ...

Η Ν.Υόρκη με τις μεγάλες βλέψεις και τους Ανρί και Μάρκεζ στην εντεκάδα θα επιδιώξουν να κερδίσουν το κουρασμένο απο το προηγούμενο παιχνίδι Σιάτλ και έχουν πάρα πολλές πιθανότητες να τα καταφέρουν.

Το Ντάλας είναι οι περσινοί πρωταθλητές! Αποτέλεσαν τη μεγάλη έκπληξη του πρωταθλήματος που έφτασε στον τελικό μαζί με ακόμη μια έκπληξη, το Κολοράντο! Διατήρησε το ρόστερ του και τώρα υποδέχεται το Σικάγο το οποίο αποδυναμώθηκε αρκετά.

Το Πόρτλαντ είναι νέα ομάδα στο Πρωτάθλημα κι αυτό. Θα ταξιδέψει στο Κολοράντο που είναι καλή ομάδα μεν αλλά φοβάμαι να πάω με τον άσο κοντράροντας έναν αντίπαλο που δεν έχω δεί ποτέ και δεν ξέρω τίποτα γι αυτόν. Περιμένω να γίνει ένα αναγνωριστικό παιχνίδι απο τις δύο ομάδες με λίγα γκόλ...

Σαν Χοσέ-Σόλτ Λέικ. 2,20 ο άσος, 3,10 το Χ, 2,65 το διπλό. 7 στα 10 παιχνίδια που ο ΟΠΑΠ τους δίνει αυτές τις αποδόσεις έρχονται διπλό! Επίσης η Σαν Χοσέ που είδα πέρυσι δεν αποτελεί καμία ομάδα φόβητρο καθώς μπήκε τελευταία στα πλέι όφ. Απο την άλλη η Νιού Ίνγκλαντ δεν είναι και φαβορί αλλά επειδή πετυχαίνει γενικά πολλά γκόλ θα την ποντάρω περιμένοντας μια μίνι-έκπληξη για σας και ένα πολύ πιθανό διπλό για μένα...


Επειδή έχω παρακολουθήσει άπειρα παιχνίδια του MLS θα σας συνιστούσα να ξενυχτήσετε για να δείτε ένα παιχνίδι αυτού του πρωταθλήματος στον υπολογιστή σας. Εκεί που οι διαιτητές δεν είναι όλο φρού και φρού, εκεί που δεν διακυβέυονται εκατομμύρια απο το Τσάμπιονς Λίγκ και τις διαφημίσεις, εκεί που οι ποδοσφαιριστές δεν έχουν μάθει ακόμα τί θα πεί «κάνω θέατρο» για να κερδίσω φάουλ, εκεί που στο 90' δεν τρέχω στο κόρνερ για να περάσει ο χρόνος, εκεί που ο καθαρός χρόνος ποδοσφαίρου είναι πάνω απο 75 λεπτά τη στιγμή που στην Ευρωπη είναι 40!
Εκεί που είναι πρωταγωνιστής το ποδόσφαιρο...


Αυτά για σήμερα απο μένα, να είστε όλοι καλά και σας εύχομαι ΚΑΛΑ ΚΕΡΔΗ!

2 σχόλια: