Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Ας πληρώσουν οι κυρίες σήμερα!


Ένα και να καίει θα είναι το σημερινό κουπόνι! Βαρέθηκα να χάνω όλες τις χαζομάρες. Βαρβάτες αποδόσεις για μεγάλα κέρδη θα γεμίζουν τα κουπόνια μου και όχι ομάδες του στύλ Έβερτον που θα χάνουν απο ομάδες μικρότερης κατηγορίας... Για σήμερα βλέπω δύο ομάδες που έχουν πτηνά στο σήμα τους και μία ομάδα που αν ήταν φιγούρα στο Γαλατικό χωριό, τότε σίγουρα θα τη λέγανε «Ανατροπίξ»!!!


166. ΑΕΚ-ΠΑΟΚ  1
   Δε βλέπω σήμερα μεγαλύτερο άσσο στο κουπόνι. Η ΑΕΚ με την πλάτη στον τοίχο, παίζει στην έδρα της, θα έχει τον κόσμο δίπλα της και σκοράρουν πάρα πολλοί παίκτες της. Μη βιαστείτε να κράξετε. Η πρόταση μου βασίζεται σε μεγάλο στην τραγική αγωνιστική κατάσταση του ΠΑΟΚ και στην απουσία του Βιεϊρίνια! Πιστεύω πως ο ΠΑΟΚ θα υποτιμήσει πολύ την ΑΕΚ στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Επίσης πιστεύω οτι ήρθε η ώρα ο Σκόκο να ξαναπαίξει τη μπάλα που ξέρει και να σκοράρει....

175. Γιούνγκ Μπόις-Ζυρίχη   1    Καλή ομάδα η Ζυρίχη αλλά όχι καλύτερη απο τη Γιούνγκ Μπόις. Η ομάδα των "πλουσίων" ξεκίνησε πάλι τη σεζόν δυναμικά και έχει δημιουργήσει τεράστιες προσδοκίες με τις εξαιρετικές εμφανίσεις της. Αυτό που με συγκινεί όμως εμένα είναι το πνεύμα νικητή που έχουν αποκτήσει οι παίκτες των κιτρινόμαυρων και παλεύουν όλα τα παιχνίδια μέχρι τελευτάιο δευτερόλεπτο. Στην έδρα της στα δύο τελευταία παιχνίδια κατάφερε και πέτυχε δύο ανατροπές με Ζενίτ για το Ουέφα και Ξαμάξ για το πρωτάθλημα! Ελπίζω τώρα να μη χρειαστεί να φάει πάλι πρώτη γκόλ για να πάρει μπροστά...!

194. Μπενφίκα-Σπόρτινγκ Λισσαβώνας  1 ημίχρονο/ 1 τελικό     Δεν ξέρω αν η Μπενφίκα θα ξαναπετύχει τη Σπόρτινγκ σε τόσο τραγική κατάσταση. Ξέρω όμως οτι έχει την ευκαιρία αν θέλει να τη διαλύσει στην κυριολεξία διατηρώντας τις όποιες ελπίδες της απομένουν για τίτλο όντας βέβαια 5 βαθμούς πίσω απο την Πόρτο. Θα γίνει το αφεντικό της πρωτεύουσας και θα δείξει την ανωτερότητά της. Δεν μπορώ να βρώ τον τρόπο που θα στραβώσει το συγκεκριμένο παιχνίδι. Πραγματικά παίκτες και προπονητές ζούν για να έρθει αυτή η μέρα και φέτος μου έχουν αποδείξει οτι οι «αετοί» είναι μια ομάδα άξια εμπιστοσύνης...

Συνολική απόδοση: 10,35   Ποντάρισμα: 50 €


Αυτά είναι τα παιχνίδια που βλέπω να περνάνε ΣΤΑΝΤΑΡ και γι αυτό θα τα ποντάρω χωρίς δεύτερη σκέψη. Απ την άλλη όμως δεν μπορώ να αγνοήσω να σας αναφέρω μερικές ακόμη δευτερεύοντες επιλογές που έχουν αρκετές πιθανότητες να έρθουν και είναι οι εξής:

171 Χετάφε-Ατλέτικο Μαδρίτης   OVER (1,75)
179 Ρίντ-Βάκερ Ίνσμπουργκ    1   (1,60)
182. Μπάγιερν-Σάλκε   1    (1,50)
188. Τορίνο-Αταλάντα  2     (2,55)
195. Βαλένθια-Μπαρτσελόνα  2    (1,50)

Ποντάρω κι άλλα 20 € απο τη μπάνκα μου που χαροπαλεύει για να μη λέτε οτι τα λέω έτσι απλά για να τα πώ και εύχομαι ο γκανέμης που επισκέπτεται την τελευταία εβδομάδα το σάιτ να ξεχάσει να μπεί σήμερα για να μπορέσω να σας στείλω ταμείο!

Καλή διασκέδαση και σήμερα!

1 σχόλιο:

  1. file den ftaiei o gkantemis!oloi etsi eimaste..oute o opap den bazei katw sto deltio ton kwlofardo tis ebdomadas giati apla den uparxei..megali gkinia kai polla stimena!

    ΑπάντησηΔιαγραφή