Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Φούλ του άσσου τη Δευτέρα!


Nαί ναί ναί! Ναί! Αυτή η ξεφτιλισμένη που κέρδισε τη Μπαρτσελόνα, έχασε έναν ολόκληρο τίτλο απο την Μπέρμιγχαμ!!! Γι αυτό λοιπόν και όταν πάει στη Βαρκελώνη σε δυό-τρείς βδομάδες θα τρώει 3 στο ημίχρονο και 5 στο τέλος! Γιατί πολύ απλά δεν έχει ΦΑΝΕΛΑ! Εγω φταίω όμως. Έπρεπε να το ψυλλιαστώ οτι είναι ανύπαρκτη η Άρσεναλ. Στα τελευταία δύο της παιχνίδια νίκησε 1-0 εντός έδρας τη Στόουκ με την ψυχή στο στόμα και έφερε ισοπαλία με τη Λέιτον Όριεντ, μια μεσαία ομάδα της Γ' στην ουσία κατηγορίας της Αγγλίας! Αμ η άλλη η Λεβερκούζεν? Απο 0-2 ισοφαρίζεται τρώγοντας γκόλ στο 83' και στο 90'! Άθλια η μέρα στοιχηματικά όπως και αναμενόταν άλλωστε. Πάμε μπάς και ρεφάρουμε τη Δευτέρα με τους 4 άσσους που έχω ξεχωρίσει...



425. Λεβαδειακός-ΟΦΗ   1.  Κάστρο απόρθητο η Λιβαδειά που χτυπάει στα ίσα την άνοδο και θα κονταροχτυπηθεί με τον ΟΦΗ και στα πλέι όφ ανόδου όπως δείχνουν τα πράγματα. Ο ΟΦΗ εκτός έδρας μας έχει συνηθίσει σε μέριες εμφανίσεις. Πάντως ο Λεβαδειακός έχει και εμπειρία και ποιότητα για να πάρει το τρίποντο στν έδρα του.

430. Μίλαν-Νάπολι  1  Αρχικά είχα σκεφτεί να σας δώσω το Θρασύβουλο άσσο στο 1,85, όμως πιστεύω οτι είναι πιό εύκολο να σκοράρουν ο Ιμπραίμοβιτς, ο Ρομπίνιο, ο Πάτο και ο Κασσάνο παρά ο Κατσίκης του Θρασύβουλου... Και το 1,70 εντός έδρας δεν μου φαίνεται και άσχημο κόντρα στη Νάπολι που στο προηγούμενο εκτός έδρας μάτς έχασε 2-0 απο την Κίεβο!

432. Στόουκ-Γουέστ Μπρόμ  NO GOAL   H Στόουκ πήγε στην Άρσεναλ την προηγούμενη αγωνιστική και έφαγε μόνο 1 γκόλ. Θα φάει στην έδρα της απ τη Γουέστ Μπρόμ γκόλ που βάζει γκόλ με το σταγονόμετρο? Ε θα είναι παράλογο.

433. Μάλαγα-Αλμερία 1.   Η Μάλαγα διαθέτει τρομερή ποιότητα σαν ομάδα, πήρε παικταράδες τον Ιανουάριο, έχει τον Πελεγκρίνι στον πάγκο, έχει λεφτά ο πρόεδρός της..... με λίγα λόγια έχει όλα τα φόντα να είναι και του χρόνου στα σαλόνια της Α Εθνικής. Για να συμβεί αυτό όμως πρέπει πρώτα να καθαρίσει στην έδρα της την Αλμερία που του χρόνου θα την ποντάρουμε κόντρα στη Νουμάνθια και την Ταραγόνα.....

Συνολική απόδοση: 9,36          Ποντάρισμα:20 €

1 σχόλιο: