Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Το ταμείο περνάει απο την Καισαριανή!


Κρίμα. Πάλι για ένα έχασα την δεύτερη πρόταση μου αλλά γενικά δεν ήταν καλή μέρα η χθεσινή. Απο την άλλη τουλάχιστον έπεσα στη μάχη περήφανα με αποδόσεις μεγάλες και χωρίς να χάσω παίζοντας τα 1,50 που σπάσανε όπως πχ η Βιγιαρεάλ, η Μπαρτσελόνα, η Μίλαν, η Κάρντιφ ή η Μπενφίκα! Για σήμερα Δευτέρα θα παίξω πάλι αξιοπρεπέστατες αποδόσεις και θα στηριχτώ πάνω απ όλα στον Παναιτωλικό!


Πάμε στα γρήγορα. Οι Αγρινιώτες έχουν να δώσουν ακόμα εννιά τελικούς μέχρι να καταφέρουν να εξασφαλίσουν την άνοδο και μαθηματικά κι έτσι η νίκη είναι γι αυτούς μονόδρομος. Επιπλέον τρέχουν ένα σερί επτά αγώνων χωρίς ήττα με 5 νίκες και 2 ισοπαλίες. Το πιο σημαντικό στοιχείο όμως που με οδηγεί σε αυτό το διπλό είναι οτι ο Παναιτωλικός έμαθε να παίρνει πλέον «επαγγελματικές νίκες» παίζοντας πολύ σκόπιμο ποδόσφαιρο. Γι αυτό λοιπόν, έτσι και προηγηθεί (φαινόμενο πολύ συχνό τον τελευταίο καιρό) μη φοβάστε τίποτα.

Στη Β' Γερμανίας η Χέρτα ταξιδεύει στη Γκρόιτερ Φίρτ. Να σας πώ τα τελευταία τέσσερα αποτελέσματα εκτός έδρας της Χέρτα? Ήταν όλα νίκες με (1-3, 1-3, 2-6, 0-5) με το 0-5 να είναι το πιο πρόσφατο διπλό της μέσα στην Άαχεν. 17 γκόλ σε 4 παιχνίδια όχι κι άσχημα ε? Διπλό για τους τολμηρούς κι έμενα και Over για τις υπόλοιπες τις κότες...

Αυτά τα δύο παιχνίδια είναι και η βασική μου πρόταση για σήμερα και θα της ρίξω 30€ μαζί με άλλο ένα όμως γιατί ο Παναιτωλικός συνδυάζεται μόνο με ακόμη 2 μάτς άλλου πρωταθλήματος στον ΟΠΑΠ.

Αν ψάχνετε και το κάτι παραπάνω, τότε το μάτι μου να σας πώ οτι πέφτει στον άσσο της Νόργουιτς και στο 2-3 γκόλ του Λεϊρία-Πόρτο με δεδομένο οτι η Λεϊρία έχει βάλει 2 γκόλ στα τελευταία 6 παιχνίδια της και τώρα δεν θα σκοράρει. Έτσι η Πόρτο που θα κερδίσει βάζοντας 2 ή 3 γκόλ θα μας πληρώσει με 1,80...

ΠΡΟΤΑΣΗ
430. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ  2
433. ΧΕΡΤΑ  2
439. ΠΟΡΤΟ 2-3 γκόλ
Συνολική απόδοση: 8,43      Ποντάρισμα: 30€




Παίξτε με σήμερα μήπως και η τύχη έρθει με το μέρος μου γιατί μόνο με κράξιμο δε γίνεται δουλειά παίδες...

1 σχόλιο: