Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

ΕΛΕΟΣ!


Ε έλεος πιά! Ρε παιδιά με πόσους παίκτες έπρεπε να παίξει ο ΠΑΟΚ για να βάλει γκόλ η ΑΕΚ εχθές δηλαδή; Θέλετε απάντηση; Έτσι όπως έπαιζαν οι κιτρινόμαυροι δεν θα έβαζαν γκόλ ακόμη κι αν απέναντι είχαν μόνο τον Κρέσιτς! Είναι αδιανόητο να παίζει ο ΠΑΟΚ με 9 παίκτες απο το 74' και όχι μόνο η ΑΕΚ να μη βάζει γκόλ, άλλα ούτε κάν να απειλεί! Τί να πώ ; Μία λέξη ταιριάζει μόνο εδώ... Έλεος... Και τραβάω ένα ωραιότατο κόκκινο Χ στην ΑΕΚ για φέτος για να μην απειλείται η υγεία μου...


Εντάξει, η Μπενφίκα άργησε να ξυπνήσει άν και στο τέλος κέρδισε. Η Γιούνγκ Μπόις μια απ τα ίδια. Έπρεπε να φάει πρώτα 3 γκόλ μέχρι να πάρει μπρος και να ισοφαρίσει στην επανάληψη και να στείλει το μάτς στην παράταση. Θα την έχουμε στα υπόψιν μας για GOAL στο μέλλον αν ποτέ της δώσουν πάνω απο 1,40!

Αλλά αυτή η ΑΕΚ ρε παιδί μου σκέτο σίχαμα. Ομάδα χωρίς αρχή, μέση και τέλος με παίκτες σε πάρα πολύ κακή μέρα (Βλ. Μπάχα, Σκόκο, Μάκος, Γεωργέας, Ματέο) με έναν προπονητή σε πανικό και απόγνωση ταυτόχρονα να μην μπορεί να κερδίσει στη σκακιέρα τον «προπονητή» του ΠΑΟΚ που καθόταν σε σουίτα! Μου άφησε το Μπλάνκο έξω ενάμιση ημίχρονο που τέλος πάντων έχει μια Χ εμπειρία απο τη συνεργασία του με το Λυμπερόπουλο, για να μου βάλει μέσα το ταγάρι το Μπάχα που στρίβει πιό αργά και απο χελώνα Καρέτα-Καρέτα και ο οποίος πάιζει για την πάρτη του αφού φάνηκε οτι έψαχνε το γκόλ με τραγικές ενέργειες τη στιγμή που οι συμπαίκτες του ήταν δίπλα του ακάλυπτοι...

Προσωπικά έπαθα πλάκα όταν σε ένα φάουλ της ΑΕΚ έξω απο την περιοχή αντί ο Σκόκο που βαράει 41 στα 40 στημένα να το εκτελέσει, ή τέλος πάντων να δοκιμάσει ο Λυμπερόπουλος που με τον ΠΑΟ το κάρφωσε το φαουλάκι έστω και με λίγη τύχη, πήρε φόρα ο ανύπαρκτος ο ΜΑΤΕΟ, σέντερ μπάκ στην ποδοσφαιρική θέση και δύο μέτρα μαλάκας εντός γηπέδου για να κάνει μια εκτέλεση που θα έκανε και ο Πάντος στα χειρότερά του! Τί ήταν αυτό ρε; Εκείνη τη στιγμή πραγματικά δε σας κρύβω οτι μου πέρασε απο το μυαλό οτι το μάτς είναι στημένο. Για να μη λέμε όμως μόνο τα αρνητικά να αναφέρουμε και τους διασωθέντες του ναυαγίου Λύμπε, Μπέρνς και Μπάπα Μπόυμπα που ήταν οι μόνοι που είχαν καταλάβει τί αγώνα έδινε η ΑΕΚ χθές....

Ας αφήσουμε όμως τώρα την ΑΕΚ με τα προβλήματα της και ας γυρίσουμε στα δικά μας και να ψαχτούμε λίγο γιατί τα πράγματα δεν πάνε καλά. Δεν πάνε καθόλου καλά. Και το θέμα είναι οτι δεν μπορούμε να το παίζουμε συνέχεια Κινέζοι και να λέμε «πάμε γι άλλα πάμε γι άλλα κάπου θα κάτσει» γιατί μπάνκα είναι αυτή και τείνει να μηδενιστεί... Μετα προσοχής λοιπόν για σήμερα Πέμπτη γιατί δε βλέπω κάτι το εξαιρετικό.. Λόγω αποδόσεων όμως θα πάρω δύο ματσάκια και θα ελπίζω σε κάτι καλό.

202. Αλμερία-Σανταντέρ  2 ημίχρονο  (3,30)   Δύο σχεδόν ισοδύναμες ομάδες αναμετρώνται απόψε με την Αλμερία να παίζει με την πλάτη στον τοίχο αφού το φάσμα του υποβιβασμού αρχίζει σιγά σιγά να γίνεται ορατό! Δύσκολο το σημείο που σας δίνω αλλά αξίζει το ρίσκο. Εξάλλου δε ζητάω και τίποτα το τόσο τρομερό πιά. Να προηγηθούν οι πράσινοι και μετά ας σφαχτούνε με την ησυχία τους.

206. Νασιονάλ Μαδέιρα-Πάκος Φερέιρα    2   (2,65)   Βασικά αυτή η πρόταση μου βασίζεται 90% στη στατιστική και 10% στη φόρμα των ομάδων. 8 στα 10 παιχνίδια που ο ΟΠΑΠ δίνει απόδοση 2,20-3,10-2,65 έρχονται διπλό!! Σε συνδυασμό με τη φόρμα της Πάκος που φέτος έχει κάνει μαγική πορεία και διεκδικεί μέχρι και έξοδο στην Ευρώπη έχοντας στο παλμαρέ της διπλό μέσα στη Σπόρτινγκ και διπλό μέσα στη Μπράγκα, δεν θα φοβηθώ να πάω με αυτό το διπλό.

Απόδοση: 8,74   Ποντάρισμα: 20 €




Καλή επιτυχία και όσοι ασχοληθούν σήμερα με τον καρκίνο... με ρέγουλο. Έρχεται και Σαββατοκύριακο....

1 σχόλιο:

  1. Ρε φιλε tiger, δεν θελω να κανω τον πονηρο και να σου πω οτι "τα ελεγα εγω" σε προηγουμνο σχολιασμο του μπουρδελου (φετος) που λέγεται ΑΕΚ αλλα εγω λέω ΕΛΕΟΣ σε εσενα που πας και την πονταρεις. Φετος η ΑΕΚ ειναι ο ορισμος της ομαδας ασανσερ. Τι να πονταρεις? Δε παμε με τις σκαλες καλυτερα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή