Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

ΔΥΟ ΤΑΜΕΙΑ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ! ΤΟ 3ο ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ!


Δύο στα δύο για τον tiger τις δύο τελευταίες ημέρες και πάμε σήμερα για να... «τριτώσει το καλό»! Ελπίζω όσοι με ακολουθήσατε να σας βοήθησα να πληρωθείτε, κάτι που πιστεύω οτι το έχουμε ανάγκη όλοι αυτόν τον καιρό! Πάμε να κάνουμε μαζί το χατ τρίκ!


Η σημερινή μου πρόταση περιλαμβάνει τις εξής 4 ομάδες:

136. Ολυμπιακός Βόλου-Ατρόμητος   OVER
137. ΠΑΟΚ-ΑΕΚ   1
140. Ρεάλ Μαδρίτης-Λυών  1 ημίχρονο/ 1 τελικό
148. Κρουζέιρο-Ντεπόρτες Τολίμα  1
Συνολική απόδοση: 9    Ποντάρισμα 40 €


Απλά τα πράγματα. Ο Βόλος ψάχνει οπωσδήποτε γκόλ και θα το κυνηγήσει απο το 1ο δευτερόλεπτο! Θα το πετύχει και μετά ο Ατρόμητος θα είναι αυτός που θα πρέπει να ανοιχτεί και έτσι ο μόνχε και η παρέα του θα βρούν για δεύτερη φορά το δρόμο προς τα δίχτυα του Μιχαηλίδη. Στο Β' ημίχρονο ο Ατρόμητος θα μπεί και θα πατήσει το Bόλο και θα μειώσει σε 2-1 χάνοντας παράλληλα κι άλλες ευκαιρίες. Ο Ολυμπιακός Βόλου όμως πιστεύω πως στο τέλος θα πάρει την πρόκριση μέσα σε τρελά πανηγύρια! Πιστεύω οτι οι κόκκινοι θα πάρουν την πρόκριση είτε απ'ευθείας, είτε στην παράταση. Το over όμως πληρώνει περισσότερο...

Στο μάτς της ημέρας θα πάω με την Τούμπα! Πιστεύω οτι ο ΠΑΟΚ είναι πιο πειθαρχειμένη ομάδα απο την ΑΕΚ. Οι παίκτες του παίζουν δυό χρόνια μαζί κι έχουν αποκτήσει μια ομοιογένεια στο παιχνίδι τους. Επίσης σημαντικό ρόλο θα παίξει η Τούμπα που είναι πάντα ο 12ος παίκτης του ΠΑΟΚ. Αυτό το παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ είναι το μάτς της δεκαετίας! Απ την άλλη η ΑΕΚ που είναι η πλέον αλλοπρόσαλλη ομάδα θεωρώ οτι δεν είναι ικανή να πετύχει πάνω απο ένα γκόλ εκει μέσα και ελπίζω ο Χιμένεθ να συνεχίσει τις χαζές αλχημείες του και να αφήσει έξω τον παικταρά το Μανωλά για να παίξει ο ξυλοκόπος ο Ματέο! Τέλος ο ΠΑΟΚ έρχεται με μεγάλη ψυχολογία και με το Σαλπιγγίδη και το Βιεϊρίνια ξεκούραστους και...«σηκωμένους!».

Στο Ρεάλ-Λυών όσες αμφιβολίες είχα για τον άσο εξαλείφθηκαν εχθές με τα μαντάτα της απουσίας του Μπαστός της Λυών απο το παιχνίδι! Όσοι δεν ξέρετε την αξία αυτού του κυρίου πατήστε στο youtube να δείτε το γκόλ του με την Χάποελ Τελ Αβίβ και θα συμφωνήσετε μαζί μου... αν και δεν είναι και το πρώτο κανόνι της Λυών στο σκοράρισμα, αποτελεί όμως έναν απο τους ποιοτικότερους παίκτες της και απο αυτούς που μπορούν να πάρουν ένα παιχνίδι μόνοι τους. Χαρακτηριστικό είναι οτι οι Μαδριλένοι το Καλοκαίρι λύσσαξαν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους χωρίς όμως επιτυχία...

Τέλος στο παιχνίδι της Κρουζέιρο με την Ντεπόρτες για το Τσάμπιονς Λίγκ της Λατινικής Αμερικής είναι για τους βραζιλιάνους τελικός. Και αυτό γιατί είναι το τελευταίο παιχνίδι των ομίλων που θα δώσουν εντός έδρας και μετά θα παίξουν άλλα δύο εκτός. Αν δε νικήσουν τώρα λοιπόν μπορεί μετά να μπούν σε μπελάδες. Διαφωνώ βέβαια με το 1,30 του άσου, αλλά τί να κάνουμε; Να πάμε ταμείο με 6 απόδοση; Αυτά είναι ψίχουλα για μένα...  Στα δύο προηγούμενα εντός έδρας ματς της για το Κόπα Λιμπερταδόρες η Κρουζέιρο κέρδισε με 4-0 τηn Γκουαρανί και με 5-0 Εστουντιάντες!!!

Ελάτε μαζί μου για ακόμη μια φορά στο βωμό του κερδισμένου χρήματος...

1 σχόλιο:

  1. μεγαλε αντε να τους παρουμε και σημερα.
    παντα τετοια μπραβο σου

    νικος λαρισα

    ΑπάντησηΔιαγραφή