Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Οι πόρνες της Αγγλίας...


...με αυτόν τον τίτλο χαρακτηρίζεται η χθεσινή ημέρα! Να χάνω το στοίχημα το έχω μάθει καλά, να το χάνω όμως με αυτόν τον τρόπο ε όχι! Δεν το δέχομαι! Και δεν το δέχομαι γιατί αυτά γίνονται μια φορά το χρόνο! Όπως έχασε ο ΠΑΟ απο το Βόλο στο ΟΑΚΑ, έτσι έχασε και η Λίβερπουλ στο Άνφιλντ απο τη Γούλβς! Καμία διαφορά στα δύο παιχνίδια! Όταν σπάνε τα 1,25 πείτε μου εσείς τί να κάνω; Να πιάσω το καινούριο το κόλπο με την καινούρια πατέντα που επινόησαν οι συνάδελφοί μου και προτείνουν μόνο under over??? Ε όχι δα!
     Αμ η άλλη??? (που λέει και ο Γεωργίου) Η Άρσεναλ??? Τι είναι αυτά ρε? Νίκη με την Τσέλσι στο ρελαντί και να χάνει τους τρείς βαθμούς απο τη Γουίγκαν που είχε φάει κόκκινη??? Με κόκκινη ρε???Ρε με κόκκινη??? Έλεος! Δηλαδή είναι σα να έχει νικήσει ο Άρης την Ατλέτικο μέσα-έξω και μετά να χάνει απο τη Ρόζεμποργκ στην έδρα του και να αποκλείεται απο το Γιουρόπα Λίγκ! Τη βλέπετε την Αρσεναλίτισα στη φωτογραφία που ποζάρει με καμάρι μπροστά μπροστά? Μιλάμε για μεγάλη πόρνη τώρα!
Τέλος πάντων η ουσία είναι οτι γεμίσαμε τον κουβά και τώρα όλα είναι παρελθόν. Πάμε στα δύο απο τα τρία παιχνίδια της Πέμπτης που θα διεξαχθούν. Πάλι καλά που οι Βέλγοι έχουν όρεξη για μπαλίτσα και έχουμε κι εμείς στοίχημα. Λοιπόν προσέξτε καλά. Γάνδη και Γκένκ κυνηγούν την Άντερλεχτ που τείνει να ξεμακρύνει στην κορυφή και τα παιχνίδια αυτά είναι ζωτικής σημασίας αφού σε περίπτωση απώλειας βαθμών οι δύο ομάδες ουσιαστικά απομακρύνονται απο την κούπα του πρωταθλητή. Η διαίσθησή μου εμένα μου λέει οτι επειδή τα παιχνίδια θα γίνουν με διαφορά ώρας και οι μεν θα ξέρουν το αποτέλεσμα των δέ οτι τα δύο παιχνίδια θα έχουν το ίδιο αποτέλεσμα (όχι απαραιτήτως σε σκόρ). Δηλαδή άν η Γάνδη κερδίσει στις 7, τότε η Γκένκ θα πάρει το παιχνίδι το βράδυ πάση θυσία!
      Επειδή φέτος τυχαίνει να παρακολουθώ το βέλγικο πρωτάθλημα περισσότερο απο ποτέ, παρατηρώ οτι η Γκένκ δυσκολεύεται αρκετά εκτός έδρας και όταν δεν προηγείται απο το πρώτο ημίχρονο, δύσκολα παίρνει τη νίκη στο τέλος. Απ'την άλλη η Γάνδη ενώ ξεκίνησε πολύ καλά κάνοντας μια απ τις καλύτερες χρονιές της στη Jupiller League άρχισε σιγά σιγά να φαίνεται η απειρία της και παρόλο που παίρνει τα ντέρμπι, χάνει βαθμούς με θεωρητικά υποδεέστερες ομάδες. Μία τέτοια είναι και η Ζούλτε Βάρεγκεμ την οποία είτε θα την καθαρίσει απο την αρχή, είτε θα σκοντάψει επάνω της....

Και για όποιον δεν κατάλαβε τα δύο κουπόνια που θα ρίξω είναι:
151. Ζούλτε Βάρεγκεμ-Γάνδη  Χ ημίχρονο/Χ τελικό
152.Λόκερεν-Γκένκ   Χ ημίχρονο/Χ τελικό
(απόδοση:28,90)  Προτεινόμενο ποντάρισμα: 30€
ΚΑΙ

151. Ζούλτε Βάρεγκεμ-Γάνδη   2ημίχρονο/2 τελικό
152.Λόκερεν-Γκένκ      2ημίχρονο/2 τελικό
(απόδοση:13,50)  Προτεινόμενο ποντάρισμα: 30€

Θα ρίξω απο 100 ευρώ στο καθένα και θα κάνω ρεβεγιόν την Παρασκευή πολυτελείας!!! Όποιος θέλει ακολουθεί! Αυτή τη φορά αντί για καλή επιτυχία θα σας ευχηθώ καλή κωλοφαρδία(!)... γιατί με αυτά που βλέπουν τα ματάκια μου κοντεύω να φλιπάρω!!!


ΤΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΤΟΥ TIGER
ΑΡΧΙΜΗΝΙΑ ΚΙ ΑΡΧΙΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΗΜΙΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ
ΜΕΕΕ Ο- ΜΕ OVER ΚΑΙ ΜΕ UNDER  ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗ ΜΠΑΝΚΕΡ!
ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ Ο TIGER ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΙΓΡΗΣ ΑΙΛΟΥΡΟΣ
ΣΤΟΟ BLOG- ΣΤΟ BLOG ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑΜΕΙ- ΚΑΙ ΤΑΜΕΙΟ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ!

ΑΓΙΟΣ TIGER ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ
ΜΕΕ ΓΚΟΛ- ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΕΣ ΣΚΟΡΑΚΙΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑ- ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ €ΥΡΟΥΔΑΚΙΑ!
ΚΡΑΤΑ ΚΟΥΠΟΝΙ ΚΑΙ ΣΤΥΛΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΠΡΟ-ΠΟ
ΚΟΥΟΥΠΟ- ΚΟΥΠΟΝΙ ΜΕ ΔΙΠΛΑΚΙΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟΙ- ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ!!!

2 σχόλια:

  1. a re tigri ftasame sti pigi kai nero den ipiame... se akoloytho peripoy 2 vdomades kai eisai oraios... sto programa einai kai ayta etsi... soy eyxomai kali xronia me ygeia kai kales empeyseis... michalis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Eyxaristw poly file na eisai kala gia ta kala sou logia. Elpizw na ta pigainoume kala giati mazi me esas kerdismenos eimai kai egw. Stin ousia sas dinw ta paixnidia pou paw kai paizw egw kai opoios to amfisvitisei amesws me mia fwto apo ta deltia mou sas to epivevaiwnw opote thelete... Elpizw me ti nea xronia i parea mas na megalwsei! Xronia polla kai kali xronia se olous!

    ΑπάντησηΔιαγραφή