Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

Φούλ του 2 και ταμείο!


Χαιρετώ όλους τους φίλους του tigermoney και καλωσορίζω όλους τους νέους παίκτες του αγαπημένου μας στοιχήματος που ρίχνουν μια ματιά και σε μένα πρίν πάνε στο πρακτορείο. 4/6 για εχθές Σάββατο με το χιναράκι να σπάει με 1-0 και το 2 έως 3 γκολ της Μπράγκα να γίνεται 4-6 μετά απο 3 κόκκινες κάρτες παρακαλώ και μάλιστα στο 88'!
Σηκώνω κεφάλι όμως σαν τίγρης που είμαι και σηκώνω μανίκια γιατι το πρόγραμμα της Κυριακής είναι για πολλά λεφτα.
Όπως θα έχετε παρατηρήσει δεν είμαι κανένας κομπογιαννίτης που σας δίνει 15 τετράδες την ημέρα και αμα πιάσω τη μία το παίζω μάγκας σαν μερικούς μερικούς απο την κόλαση με κόκκινο χρωμα και χαιδευτικό όνομα. Ούτε σας δίνω 5 παιχνίδια αγκομαχώντας η συνολική απόδοση να πλησιάσει το 6 σαν κάτι παπατσόρηδες. Όπως επίσης και ούτε σας προτείνω 10 μάτς αφήνοντας στα 5 απο αυτά υποννοούμενα για το τί προτείνω αφού πρώτα σας αναλύσω τις επόμενες 5 αγωνιστικές της κάθε ομάδας οπου θα είναι δύσκολες και τώρα πρέπει σώνει και καλά να κερδίσουν...Ναι βιβλιο-εχθρέ για εσένα μιλάω...
    Λοιπόν όπως θα είδατε και στον τίτλο απο το σημερινό κουπόνι έχω ξεχωρίσει 5 διπλά τα οποία κατά 95% θα έρθουν. Δεν πρόκειται απλά για έμπνευση. Μιλάμε για χαοτικές βαθμολογικές και ποιοτικές διαφορές ανάμεσα στις ομάδες καθώς και εντελώς άλλους στόχους. Διότι όπως λένε ο σκοπός αγιάζει και τα μέσα... Αλλά καλύτερα ας μη φλυαρούμε και ας μπούμε στο ψητό το οποίο σήμερα θα είναι και πολύ νόστιμο!!
1. Καλλιθέα-Παναιτωλικός. Το διπλό είναι απο την Καλλιθέα μέχρι και το Αγρίνιο οπου θα πανηγυρίσουν όσοι Αγρινιώτες τους έχει χτυπήσει το ΔΝΤ και δεν είχαν λεφτά για βενζίνες ώστε να κατέβουν στην Αθήνα. Παναιτωλικος: Θέση 2η. Καλλιθέα: Θέση 17η. Θές άνοδο Αγρινιώτη; Διπλό υποχρεωτικό!
2. Φένλο-Ρόντα. Το καφενείο ''ΦΕΝΛΟ'' απο τη 17η θέση σας προσφέρει δωρεάν 33 καφέδες. Πώς; Ποντάρετε 100 ευρώ στο ίντερνετ να χάσει  σε μονο αγώνα με απόδοση 2,00 και κερδίστε 200 ευρώ. Με τα 100 ευρώ θα μπορέσετε να πιείτε 33 καφέδες αξίας τριών ευρώ και να βάλετε και 1 ευρώ στην τσέπη για να ποντάρετε στις επόμενες προτάσεις του tiger! Η Ρόντα που βρίσκεται στην 6η θέση του βαθολογικού πίνακα έχει σκοράρει και στα 10 τελευταία παιχνίδια της και στα 12 απ τα 15 συνολικά που έχει δώσει φέτος για το πρωτάθλημα! Τα τρία που δεν σκόραρε ήταν με Άγιαξ, Αϊντχόβεν και Τβέντε, κάτι το αναμενόμενο. Απ' την άλλη η Φένλο έχει 7 ήττες στα τελευταία 8 παιχνίδια της με τις τέσσερις απο αυτές να είναι εντός έδρας! 
3. Στη Γαλλία η Μαρσέιγ θα κάνει έναν απογευματινό περίπατο στη 16η Νίς όπως αυτούς που κάνουν οι καρδιοπαθείς μετά απο ιατρικές συμβουλές. Το λέω αυτό γιατί εχθές η Ρέν την πέρασε στη βαθμολογία και όλοι στη Μασσαλία θέλουν με αυτή τη νίκη να ξαναβάλουν την καρδιά τους στη θέση τους και να ξαναφέρουν την τάξη στην κορυφή της βαθμολογίας.
4. Η Νυρεμβέργη που μέχρι πριν λίγο καιρό είχε στο ρόστερ της το Χαριστέα υποδέχεται την ΠΙΟ ΦΟΡΜΑΡΙΣΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ αυτή τη στιγμή που μιλάμε. Έχει 14 νίκες σε 15 παιχνίδια στη Μπουντεσλίγκα και μία ισοπαλία. Έχει το απόλυτο νικών εκτός έδρας (7 στα 7). Εχθές η 2η Μάιντζ έχασε απο το Γκέκα και τώρα άν η Ντόρτμουντ κερδίσει ξεφεύγει με 10 βαθμούς στην κούρσα της βαθμολογίας και κατα τη γνώμη μου βρίσκεται με το ένα χέρι στην κούπα..ή καλύτερα στην πιατέλα που δίνουν οι Γερμανοι!
5. Η Σπόρτινγκ Λισσαβώνας πηγαίνει για το διπλό στην Πορτιμονένσε που είναι νεοφώτιστη στην κατηγορία και βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας και έχει 6 ήττες στα τελευταία 8 παιχνίδια της. Απ'τη άλλη οι πρωτευουσιάνοι στις τελευταίες δύο εξόδους που πραγματοποίησαν πήραν τη νίκη και μάλιστα με πιό δυνατούς αντιπάλους. Οι συνολικές αποδόσεις των αγώνων αγγίζουν το 15 στον ΟΠΑΠ και το 20 στο διαδίκτυο!
 
Όπως καταλάβατε κύριοι το διπλό έχει την τιμητική του και αν όλα κυλήσουν λογικά αύριο θα μπούμε στο προπατζίδικο με το χαμόγελο μέχρι τα αυτιά, θα πλησιάσουμε τον πάγκο του Προπατζή και θα του πούμε με ευγένεια έλα Μήτσο πιάσαμε επιτέλους(!) ενώ απο μέσα μας θα λέμε -πάρτα πούστη μας τρώς τα λεφτά τόσο καιρό, πέφτε το παραδάκι τώρα!!!

Και κάτι τελευταίο. Όπως θα είδατε και στη φωτογραφία τα παιχνίδια που σας προτείνω βρίσκονται σε ένα δελτίο στοιχηματικής εταιρίας του ίντερνετ που επέλεξα και έπαιξα και εγώ ο ίδιος. Δεν σας προτείνω παιχνίδια για να κάνω το κέφι μου απλά και σας λέω ρίχτε τα λεφτά σας για πλάκα. Και αν κάποιος φοβάται μπορεί να παίξει τα παιχνίδια με σύστημα 3-4-5.

Με λόγια σταράτα και αντρική τιμή μας εύχομαι ολόψυχα ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΠΑΙΞΟΥΜΕ! Ευχαριστώ που επισκεφτήκατε το blog μου...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου