Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Έτοιμοι για νέα ταμεία!


Φάγαμε ήττα χοντρή εχθές αλλά δεν έχει σημασία για πολλούς λόγους. Το πρόγραμμα ήταν άθλιο και πολλοί απο εσάς ούτε που θα ακούμπησαν κάτι. Πάντως δε μετανιώνω για τις προτάσεις αφού εναλλακτική δεν υπήρχε εκτός απο το να μην παίξουμε καθόλου όπως και τελικά έπρεπε να γίνει. Ο tiger πιάνει το καινούριο κουπόνι στα χέρια του και είναι έτοιμος για ένα ταμείο που θα μας βγάλει τουλάχιστον τα έξοδα του Χριστουγεννιάτικου τραπεζιού και δε θα τη βγάλουμε με βραστά λαχανικά το Σάββατο!


     Λοιπόν μήπως θυμάστε πόσο έδινε το διπλό του Ολυμπιακού μέσα στη Λάρισα την Κυριακή; 1,50.  Το διπλό του Παναθηναϊκού στον Αστέρα Τρίπολης που δεν ήρθε; 1,45.  Σήμερα λοιπόν για το κύπελλο Γερμανίας η Άουγκσμπουργκ ομάδα Β' κατηγορίας φιλοξενεί τη φορμαρισμένη Σάλκε που έχει πάρει μπρός και πηγαίνει απο νίκη σε νίκη. Λόγω Χριστουγέννων το πρωτάθλημα διακόπτεται και έτσι η ομάδα του Φέλιξ Μάγκατ θα παίξει το τελευταίο της παιχνίδι για το 2010 μη έχοντας περαιτέρω υποχρεώσεις, κάτι που σημαίνει οτι ο προπονητής δεν έχει κανέναν απολύτως λόγο να ξεκουράσει τους βασικούς του ποδοσφαιριστές. Πείτε μου εσείς τώρα. Πιό πιθανά ήταν τα διπλά των ελληνικών ομάδων απο το διπλό της Σάλκε και του έδωσαν 1,85;
    Η Μπαρτελόνα αντιμετωπίζει εντός τη Μπιλμπάο. Το θέμα δεν είναι ποιός θα νικήσει αλλά το πού θα σταματήσει το κοντέρ να γράφει. Με τα ποσοστά κατοχής μπάλας των Μπλαουγκράνα θεωρώ πως  το να βάλουν οι Βάσκοι γκόλ θα είναι άθλος και ας ελπίσουμε ο Πουγιόλ όποτε χρειαστεί να επέμβει! NO GOAL λοιπόν η πρότασή μου στο 1,70......
     Πηγαίνω στη Β'Γαλλίας εκεί οπού η Κλερμόν υποδέχεται την τρισάθλια εκτός έδρας και τελευταία της βαθμολογίας Γκρενόμπλ. Η Γκρενόμπλ έχει το μεγάλο αρνητικό ρεκόρ εκτός έδρας με 8 ήττες και μια νίκη(10 Σεπτεμβρίου!) σε 9 παιχνίδια! Η Κλερμόν απο την άλλη δεν είναι και καμιά ομαδάρα αλλά προέρχεται απο δύο συνεχόμενες νίκες και είναι πολύ ικανή να βυθίσει τους φιλοξενούμενους ακόμη περισσότερο. Το 1,80 άλλωστε είναι άκρως δελεαστικό!
     Η Εβιάν επίσης για το ίδιο πρωτάθλημα υποδέχεται την Ρέμς. Εδώ τί να σας πώ; Το 1,50 είναι δώρο    απ'τα λίγα. Αν τον Παναθηναϊκό στο Κάμπ Νού μας τον έδωσαν στο 23 απόδοση, τότε τη Ρέμς πρέπει να την δώσουν στο 23 δισεκατομμύρια! Μπείτε να δείτε στατιστικά εδώ.

Κάπου εδώ η απόδοσή μας αγγίζει το 8,50. Αν η Σάλκε περάσει απο την Άουγκσμπουργκ να ξέρετε και σας το υπογράφω οτι πάμε ταμείο. Για τα άλλα τρία μάτς είμαι 1000% σίγουρος οτι θα έρθουν. Επομένως όποιος είναι σίγουρος για αυτό το διπλό δεν έχει παρά να τα χώσει γερά σε αυτήν την τετράδα.

ΠΡΟΣΟΧΗ στα παρακάτω:
-Η Ρέιντζερς έχει να παίξει αγώνα ακριβώς ένα μήνα λόγω χιονιού...
-Καμία εμπιστοσύνη στη Λα Κορούνια....
-Το Βαλένθια-Βιγιαρεάλ είναι τοπικό και ποιοτικό ντέρμπι. Κανένα σημείο δεν υπερέχει. Όλα είναι ανοιχτά. Μην το παίξει κανείς άσσο δηλαδή και μετά λέει γιατί δεν ήρθε.

Υ.Γ. Κάτι μου λέει για Ατρόμητος-Καβάλα 1ημίχρονο Χ τελικό (Απόδοση 14!). Προχθές στην Καβάλα έγινε ακριβώς το αντίθετο και ενδεχόμενη εκδίκηση θα είναι σαν νίκη για τους Αργοναύτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου