Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

Ρεπάρουμε!


Η δυστυχισμένες μέρες του χρόνου συνεχίζονται! Ημέρα χωρίς στοίχημα ίσον με φαγητό χωρίς αλάτι, αμάξι δίχως ρόδες, θρίλερ δίχως αίμα, Φέργκιουσον χωρίς τσίχλα, Μπαρτσελόνα χωρίς Μέσι....... γυναίκα χωρίς................!!! Χτές αναβλήθηκαν τα περισσότερα παιχνίδια και στο κουπόνι της Δευτέρας υπάρχει μόνον ένα παιχνίδι και αυτό είναι ντέρμπι. Άρσεναλ και Τσέλσι διασταυρώνουν τα ξίφη τους σε ένα μάτς που είναι εξαιρετικά αμφίβολο το αν θα διεξαχθεί!
Τέλος πάντων μιας που κάνατε τον κόπο και σήμερα και μπήκατε στο tigermoney να σας πώ οτι δεν μπορώ να προβλέψω νικητή για τον αγώνα, πιστεύω όμως οτι το OVER είναι ένα πάρα πολύ πιθανό σημείο όταν μιλάμε για δύο ομάδες τόσο καλής ποιότητας, απο το Αγγλικό πρωτάθλημα και με το χιόνι σύμμαχο.... Ακόμα και 4-6 γκόλ βλέπω να μπαίνουν. Όποιος πάντως δεν έχει το κεφάλαιο να μπεί γερά στο παιχνίδι, δεν αξίζει τον κόπο να ασχοληθεί.

Πέρα απο το στοίχημα πιστεύω οτι υπάρχει μια ποδοσφαιρική φάση η οποία αξίζει κάποιος να δεί στη ζωή του και δεν θα την πιστεύει! Το οτι αυτή η φάση όμως θα εξελισσόταν σε γήπεδο της δικιάς μας Β'Εθνικής κάνει το γεγονός ακόμη πιο απίστευτο!!!  Δείτε και τραβήξτε κι εσείς τα μαλλιά σας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου