Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

ΠΟΡΤΟ ΤΕΛΟΣ

Μας τελείωσε και η Πόρτο για φέτος. Τουλάχιστον ο Τίγρης ούτε να την φτύσει απο δω και πέρα. Δεν είναι οτι δεν κέρδισε με δύο γκόλ διαφορά. Είναι οτι δεν έπαιξε μπάλα, οτι έκανε καθυστερήσεις απο το 80' να μη φάει γκόλ και οτι έδωσε την ευκαιρία στη Σετουμπάλ στις καθυστερήσεις να ισοφαρίσει. Άσχετο που ο άλλος ο γυφτάκος έστειλε το πέναλτι στα πουλιά! Δηλαδή σκεφτείτε να την έχουμε ποντάρει σκέτο άσσο χωρίς χάντικαπ στην έδρα της με ομάδες τύπου Σετούμπαλ και να κάνει πέναλτι στο 93'. Ακόμη και αν το πιάσουμε δεν καταλαβαίνω το λόγο που πρέπει να μας βγεί η ψυχή! Γι αυτό και τραβάμε ένα μεγαλοπρεπέστατο κόκκινο Χ και πάμε παρακάτω.
   Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να σας ενημερώσω οτι λόγω ενός ταξιδιού του tiger στο εξωτερικό οι προτάσεις για την ερχόμενη εβδομάδα θα αναρτηθούν τώρα, ενώ  για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο εκτός απροόπτου δεν θα υπάρξουν προτάσεις.


ΤΡΙΤΗ
Για σήμερα Τρίτη προτείνω:
Βέρντερ Βρέμης- Ίντερ   2
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Βαλένθια  GOAL
Μπαρτσελόνα-Ρουμπίν Καζάν   2
Μπενφίκα- Σάλκε  OVER
Τρανμίρ- Χάντερσφιλντ   ΑΝΑΒΟΛΗ   (Πλάκα κάνω!!!)
Ίντερ γιατί οι Γερμανοί είναι για τα μπάζα, Βαλένθια γιατί σκοράρει εύκολα, Μπενφίκα γιατι θα γίνει ανοιχτό παιχνίδι. Για τη Ρουμπίν δε θέλω σχόλια. Για να λέει ο ΟΠΑΠ οτι είναι πιό εύκολο να κερδίσουν οι Ρώσοι εκεί μέσα απ το να κερδίσει ο Παναθηναϊκός την Κοπενχάγη, κάτι περισσότερο θα ξέρει...
Απόδοση αγώνων: 38,37

ΤΕΤΑΡΤΗ
Για αύριο Τετάρτη οι προτάσεις μου είναι:
Ζίλινα-Σπαρτάκ Μόσχας   2   Θα είναι ντροπή να μην κερδίσει η Σπαρτάκ Μόσχας....
Μαρσέιγ-Τσέλσι    UNDER   Οι Βαλμπουενάδες με τους περασμένους ντεφορμέ.
Μπάγιερν-Βασιλεία   OVER   Αν δεν έρθει OVER καντε ησυχία γιατι ο Θεός θα κοιμάται.
Ρεάλ Μαδρίτης-Οσέρ  1       80 ευρώ έχει το φτηνότερο εισιτίριο στη Μαδρίτη.....
Σαχτάρ-Μπράγκα  1              Αυτο το 1,55 εύκολα ή δύσκολα περνάει πάντα το άτιμο στην Ευρώπη...
Βελέζ-Ουρακάν    1              Άν θέλετε παίξτε το και απο ημίχρονο.
Ρίβερ Πλέιτ-Εστουντιάντες    UNDER   Σιγά μην αφήσει η Ρίβερ τους φοιτητές να πάρουν το πρωτάθλημα τόσο εύκολα! Θα φάει η μύγα σίδερο και το κουνούπι ατσάλι! Και για όσους παίζουν στοίχημα LIVE να ποντάρουν οτι θα βγεί κόκκινη κάρτα αν δίνει πάνω απο 1,50!
Απόδοση αγώνων: 18,82

Την Πέμπτη το κουπόνι είναι NO BET γι αυτό κάντε οικονομία για το Σαββατοκύριακο!

1 σχόλιο: