Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

Υπάρχουν φαβορί...


Καλός ο απολογισμός της Κυριακής για τον Tiger αφού  3 παιχνίδια πέρασαν ένα αναβλήθηκε (δυστυχώς γιατι θα το πιάναμε!) και η Μαρσέιγ που μας ξέρανε. Τζάμπα μάγκες οι Μασσαλοί που πήγαν και έριξαν 7 μέσα στη Ζίλινα και κόντρα στη Νίς που έπαιζε ο Καντέ (Τώρα που ο Γάλλος ήρθε στον ΠΑΟ σκεφτείτε πόσο άμπαλος θα πρέπει να είναι ο αναπληρωματικός του στην άμυνα.) δεν έβαλε ούτε ένα έτσι για το γαμώτο! πάντως όσοι απο εσάς έπαιξαν την πρόταση με σύστημα κάτι θα πήρανε έτσι για την ψυχή της μάνας τους. Εγώ πάντως το εικοσαρικάκι μου το τσίμπησα. Και άν ο Λούτσο Γκονζάλεζ της Μαρσέιγ αντί για το λούτσο του έπαιζε και λίγη μπάλα θα τους την κάναμε τη ζημιά. Τέλος πάντων ας το πιούμε και αυτο το πικρό ποτήρι και ας περάσουμε στη Δευτέρα.
   Σήμερα το κουπόνι έχει ξεκάθαρα φαβορί:

      Το τρένο που λέγεται "Μίντιλαντ Εξπρές" κάνει μία στάση στη νεοφώτιστη Λίνγμπι. Αυτή η ομάδα μου θυμίζει τον Εργοτέλη που ενώ στα εκτός πηγαίνει περίφημα, εντός έδρας δεν λέει να πάρει μπροστά. Η έμπειρη πλέον Μίντιλαντ κάτι τέτοια διπλά τα έχει για πρωινό και περιττό να σας πώ οτι με νίκη πιάνει την Οντένσε στη δεύτερη θέση που οδηγεί στην Ευρώπη... Το διπλό με έχει κερδίσει.
     Λε Μάν-Τρουά. Ο άσσος στο μανίκι που λέμε. Η Λε Μάν με νίκη περνάει στην πρώτη θέση και γίνεται το αφεντικό της Β' Γαλλίας. Στα τελευταία 8 παιχνίδια τους η Λε Μάν έχει 6 νίκες ενώ η Τρουά μόλις μία! Επίσης η προϊστορία λέει 2-1 υπέρ των γηπεδούχων. Η άνοδος τους περιμένει και οι "τριάδες" δεν θα τους σταθούν και πολύ εμπόδιο.
    Πόρτο-Σετούμπαλ 1. Μην μου πείτε οτι δίνει ένα γκολ στη Σετούμπαλ και γελάσω. Θέλω να μιλάμε σοβαρά.
    Λίβερπουλ-Άστον Βίλα  1. Ε εντάξει ο μόνος λόγος που δεν θα κερδίσει η Λίβερπουλ θα είναι για να χάσω εγώ το στοίχημα. Αμα βάλει δε αυτό το ταγάρι ο Κάριου γκόλ που δεν στρίβει ούτε με τιμόνι, τότε ας μην ξαναπαίξουμε ποτέ. Ελπίζω να είναι τέτοιος ο διασυρμός που αύριο οι εφημερίδες της Λίβερπουλ να λένε στα εξώφυλλα: ΠΙΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ!  
     Τελειώνοντας η Λα Κορούνια που δείχνει να συνέρχεται αντιμετωπίζει την ντεφορμέ Χέρκουλες με τις πολλές απουσίες. Γενικά στη Ντεπορτίβο δεν έχω και τη μεγαλύτερη εμπιστοσύνη αλλά τώρα τελευτάια στην έδρα της πάει σούπερ με δύο απανωτές τριάρες σε Μάλαγα και Εσπανιόλ! Αφού θα έχουμε πιάσει τα προηγούμενα θα περιμένουμε αυτό το δυσκολούτσικο άσσο. Άν μας κάτσει όμως μετά θα φάμε με χρυσά (Ντεπορτίβο Λα)Πιρούνια!!!
 
 Η συνολική απόδοση των αγώνων είναι 12,5. Διόλου ευκαταφρόνητη.

Υ.Γ. Όποιος επιθυμεί μπορεί απο κάτω να γράψει το σχόλιο του.
Σας ευχαριστώ πολύ και καλή εβδομάδα!
                                                                                                                           

1 σχόλιο: