Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Ξεσπάει η Λίβερπουλ κι εμείς μαζί της!


Καλησπέρα και πάλι απο τον tiger ο οποίος εχθές λόγω τεχνικών προβλημάτων δεν μπόρεσε να σας εφοδιάσει με τις εμπνεύσεις του και σας ζητά συγνώμη. Βέβαια η πρόταση θα περιείχε μέσα τη Λίντς η οποία ισοφαρίστηκε στο 94' και αμέσως έληξε το παιχνίδι χωρίς να γίνει σέντρα! Έτσι η ψυχική μας ηρεμία δεν διαταράχτηκε και μπαίνουμε γερά στο κουπόνι της Τετάρτης οπου θα κάνω κάτι που δε συνηθίζω και τόσο, να πάω με τα φαβορί.
    Ξεκινάω με τη νίκη της Άντερλεχτ που επρόκειτο να γίνει μέσα στο χωριό Κορτράικ! Η δαιμονισμένη σε φόρμα ομάδα απο τις Βρυξέλλες που προχθές έριξε μια ξεγυρισμένη εξάρα στη Λίρς πηγαίνει με φόρα σε μία έδρα που φέτος μετράει 8 νίκες και μόλις μία ήττα! Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με το τεράστιο βαθμολογικό κίνητρο, θα κάνουν τους παίκτες με τα μώβ να σκυλιάσουν απο το πρώτο λεπτό για το γκόλ. Το διπλό απο ημίχρονο με απόδοση 4,10 με κάνει και ηδονίζομαι......!!!!
     Συνεχίζω με το διπλό της Άρσεναλ μέσα στη Γουίγκαν. Τα πιτσιρίκια του Βενγκέρ άν μπορούν να νικήσουν στο χαλαρό την Τσέλσι (3-1 προχθές) και δεν μπορούν να πάρουν το διπλό σε μια ομάδα που παλεύει για τη σωτηρία της,τότε θα είναι για φτύσιμο... Διπλό απο ημίχρονο (2,10) το βλέπω και αυτό με τη δίψα των Λονδρέζων να αποτελεί το μεγάλο όπλο της φετινής Άρσεναλ.
     Τελειώνω με τη νίκη της Λίβερπουλ που θα αποχαιρετήσει το 2010 με νίκη στο Άνφιλντ μπροστά στον κόσμο της. Στην πραγματικότητα περιμένω ένα ξέσπασμα της ομάδας απέναντι στους Λύκους που μου φαίνονται πολύ "λίγοι" ποιοτικά. Η έμπνευσή μου, μου λέει 3-0 ακριβές σκόρ (8,50 απόδοση...) με πρώτο σκόρερ τον Κάουτ.
Το μάτς έχει ώς εξής: Η διαβασμένη Γούλβς που έχασε απο τη Γουίγκαν στην έδρα της προχθές κατεβαίνει με αμυντικούς προσανατολισμούς με τον προπονητή να έχει ορκιστεί στους παίκτες του οτι εάν δεχτούν γκόλ μέχρι το 30ο λεπτό απο αυτή τη Λίβερπουλ, θα τους αφήσει να γυρίσουν σπίτια τους με τα πόδια! Κάθε βαθμός για την ομάδα του είναι χρυσάφι και πολύτιμος για τη σωτηρία της ομάδας που αυτή τη στιγμή βρίσκεται τελευταία...
Έτσι λοιπόν η ομάδα παρατάσσεται με έναν επιθετικό και το κλωτσομπουνίδι πάει σύννεφο. Η Λίβερπουλ δυσκολεύεται να βρεί διαδρόμους και η γκρίνια απο την εξέδρα ξεκινά. Οι παίκτες εκνευρίζονται και δεν μπορούν να αποδόσουν ώσπου ο διαιτητής σφυρίζει για ημίχρονο. Στα αποδυτήρια ο Χότζον αρχίζει: «Είστε απαράδεκτοι! Λίβερπουλ είναι αυτή που βλέπω; Τί είναι αυτά: Σας αρέσει η εικόνα σας και που οι οπαδοί δυσανασχετούν με κάθε σας προσπάθεια; Δεν είναι δυνατόν! Παίζουμε με τους τελευταίους! Ξυπνήστε! Στην προπόνηση μου δείχνετε πολύ περισσότερα πράγματα. Κανονίστε να αλλάξετε πρόσωπο στο δεύτερο ημίχρονο.» και φεύγει... Ο Τζέραρντ σαν μεγάλος αρχηγός σηκώνεται και λέει: «Ψυχραιμία παιδιά. Πρέπει να ηρεμήσουμε. Δίκιο έχει ο κόουτς δεν είναι δυνατόν να μην πάρουμε αυτό το μάτς. Πρέπει να ξεκλειδώσουμε την άμυνά τους. Φερνάντο κάνε περισσότερες κινήσεις στο χώρο και σύ Sotis ηρέμησε με αυτό το 9. Όλο τσαμπουκαλεύεσαι! Θα πάρεις καμία κόκκινη και θα τρέχουμε πάλι... 
Με αυτά τα λόγια οι παίκτες με τα κόκκινα μπαίνοντας στον αγωνιστικό χώρο απο τα αποδυτήρια χτυπούν το χέρι τους στην ταμπέλα που γράφει: «You 'll never walk alone» και σκορπίζονται στο γρασίδι. Ο διαιτητής σφυρίζει την έναρξη του Β μέρους και η ομάδα πετάει! Πρεσάρει ψηλά, αλλάζει τη μπάλα με τρομερή ταχύτητα και τα πόδια των Λύκων αρχίζουν σιγά σιγά να βαραίνουν! Ο Κάουτ με σούτ ανοίγει το σκόρ για να διπλασσιάσει τα τέρματα της ομάδας του Λιμανιού ο Τζέραρντ λίγο αργότερα με πέναλτι. Τέλος ο Τόρες με όμορφο πλασέ πάνω στην κίνηση γράφει το 3-0 και το γήπεδο σείεται!!! Νίκη για τους κόκκινους και...Καλή Χρονιά!
Συμπέρασμα που αποτελεί και την πρότασή μου? Χ ημίχρονο/ 1 τελικό με απόδοση 4,00! Τυχαίο; Δε νομίζω...

Συνοπτικά έχουμε:
Κορτράικ-Άντερλεχτ 2 ημίχρονο/2 τελικό
Γουίγκαν-Άρσεναλ  2 ημίχρονο/διπλό τελικό
Λίβερπουλ-Γούλβς   Χημίχρονο/1 τελικό
Συνολική απόδοση: 24,10


Όσοι απο εσάς δεν ασχολείστε με ημίχρονα-τελικά απλά και μόνο επειδή δεν σας εμπνέουν ή τα θεωρείτε δύσκολα δεν έχετε παρα να κοιτάξετε και μερικά άλλα ματσάκια που δίνω παρακάτω σε σύστημα 4-5-6:

Λίρς-Βέστερλο  2   (2,25)
Τσέλσι-Μπόλτον 2-0 ακριβές σκόρ  (6,00)
Νότιγχαμ-Ντέρμπι 1 (1,85)
Μπράιτον-Τσάρλτον  1 (1,85)
Χιμπέρνιαν-Νταντί Γιουνάιτεντ  1  (2,35)
Λίβερπουλ-Γούλβς  2-3 γκόλ (1,90)
Συνολικές αποδόσεις: 206!!!


Καληνύχτα και όνειρα γλυκά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου