Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Καλή αρχή!

Καλησπέρα σε όλους.
Ο Tiger μπαίνει απο νωρίς στα βαθιά. Οι πρώτες του προβλέψεις ξεκινούν Παρασκευή με αγώνες απο την κάτασπρη λόγω χιονιού Βόρεια Ευρώπη! Γι αυτό, θα φορέσω το λευκό μου κοστούμι, θα επιδιώξω την τύχη του πρωτάρη και όποιος θέλει ακολουθεί... Παρακάτω βρίσκεται η εκτενής ανάλυση των αγώνων και στο τέλος του κειμένου τα προτεινόμενα σημεία.

    Ξεκινώντας να διαβάζει κανείς το κουπόνι του ΟΠΑΠ (με βάση και του οποίου θα μιλάμε πάντα) βλέπει πρώτα πρώτα το παιχνίδι Ντούισμπουργκ-ΦΣΒ Φρανκφούρτης και σκέφτεται οτι αναμετρώνται οι μπύρες με τα λουκάνικα! Παρόλ' αυτά πρόκειται για ένα λαβράκι θα το έλεγα εγώ, αφού τόσο η φόρμα της Ντούισμπουργκ που μετά το διπλό στη Χέρτα γλυκοκοιτάει την άνοδο στη Μπουντεσλίγκα απ'τη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, όσο και η εκτός έδρας ηττοπάθεια της καθόλου κακής κατα τ'άλλα ομάδας Φρανκφούρτης με ωθούν να μην υποτιμήσω το 1,50 των γηπεδούχων που έχουν 6 νίκες στα τελευταία 7 εντός έδρας παιχνίδια τους...
    Παραμένοντας στη Γερμανία αλλά πηδώντας στην πρώτη κατηγορία ένα απίστευτο over ξεπροβάλλει μέσα στο χιονισμένο τοπίο. Σέντ Πάουλι και Καιζερσλάουτερν αναμετρώνται με σκοπό την απομάκρυνση απο την επικίνδυνη ζώνη. Χ δεν υπάρχει πουθενά. Η Σέντ Πάουλι κατα διαόλου με μία μόλις νίκη στα τελευταία 7 εντός υποδέχεται την ανεβασμένη Κάιζερ που προέρχεται απο ένα σερί τριών αγωνιστικών χωρίς ήττα. Οι φιλοξενούμενοι έχουν 7 over στα τελευταία 7 εκτός έδρας παιχνίδια τους!Ακόμη κι αν δεν κερδίσουν αναμένεται για ακόμη μια φορά να σκοράρουν και εμείς με σύμμαχο το χιόνι που κάνει τα παιχνίδια over (Βλέπετε Europa League:Young Boys-Stuttgart 4-2, Bate-Dinamo Kyiv 1-4!) θα τιμήσουμε το 1,60 στο χαλαρό με δεύτερη σκέψη στο διπλό...
     Προχωράμε ακάθεκτοι για μια μεγαλύτερη απόδοση. Ξεψαχνίζοντας το ντέρμπι κορυφής της Ιταλίας ανάμεσα σε Λάτσιο και Ίντερ δύσκολα μπορούμε να κάνουμε πρόβλεψη. Εύκολα όμως μπορούμε να διαβάσουμε το παιχνίδι και να ποντάρουμε live ή να βγάλουμε το ξύγκι απ'τη μύγα που λέμε. Εγω θα προτιμήσω το δεύτερο και θα παίξω με βάση τη λογική. Η Ίντερ που έχει απομακρυνθεί απο την κορυφή καθώς βρίσκεται 7 βαθμούς πίσω απο την πρωτοπόρο Μίλαν δεν παίζει πλέον με το τί θέλει απο το κάθε παιχνίδι, αλλά απο το τί μπορεί να πάρει απο αυτό! Η Λάτσιο έχει 6 under και η Ίντερ 5 under στα τελευταία 7 παιχνίδια τους αν σας λέει κάτι αυτό το ποσοστό... Επειδή εμένα λοιπόν μου λέει πολλά και επειδή ο μόνιμος σκόρερ της Ίντερ ο Ετό είναι τιμωρημένος θα υπολογίσω οτι οι δύο ομάδες πάνε πρωτίστως για να μην χάσουν το παιχνίδι. Και επειδή είμαι και λιγάκι πονηρός απο τη φύση μου (Βλέπε συγγένεια τίγρης-γάτας!) δεν μπορώ να δικαιολογήσω πώς το under με απόδοση 1,50 όταν γίνεται 0 εως 1 γκόλ πάει και γίνεται 2,50 έτσι απλά!
      Αν το πάρει κουπονικώς κανείς (με βάση το κουπόνι δηλαδή!) θα παρατήρησε πως ο tiger πήδηξε τη Β' Γαλλίας! Επιστρέφω όμως σε αυτή για κάτι που πήρε το μάτι μου με την ελπίδα οτι δεν θα με εκδικηθεί και θα με πηδήξει και αυτή όπως κάνει συνήθως... Συνοπτικά η Βάν πηγαίνει τρώγοντας 3 και τέσσερα σε κάθε παιχνίδι. Μόνο στις τρείς τελευταίους αγώνες της εκτός έδρας έχει δεχθεί 11 γκόλ! Για περισσότερα στατιστικά στοιχεία δείτε εδώ ( εδώ ) και αν δεν ποντάρετε στον άσσο της Νίμ με απόδοση 1,80(!!!) να μου κοπεί η ουρά!

Έτσι συνοπτικά η πρόταση είναι η εξής:
Ντούισμπουργκ-ΦΣΒ Φρανκφούρτης   1
Σεντ Πάουλι-Καιζερσλάουτερν     OVER (με ολίγον διπλό μέσα...)
Λάτσιο-Ίντερ     0-1 γκόλ
Νίμ-Βάν    1

Η συνολική απόδοση με βάση τις αποδόσεις του ΟΠΑΠ είναι 10,80
Σας χαλάει; Εμένα προσωπικά όχι και θα στάξω τον οβολό μου στις λογικές αυτές επιλογές. Ελπίζω να σας καθοδήδησα σωστά! Καλά επιτυχία σε όλους!!!








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου