Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ!!!

ΡΙΞΤΕ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΩ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΩ!!! 42 ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΕΧΘΕΣ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο "tiger" KAI ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ... ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ! Σοβαρά τώρα και πέρα απ'την πλάκα, σκέφτεστε να είχατε ποντάρει 10 ευρώ??? 420 ευρώ τώρα θα ήταν δικά σας έτοιμα να τα φάτε στα Jumbo για τα βαφτιστήρια σας!!! Νάτος λοιπόν ο πρώτος σεφτές και κάπου εδώ νομίζω οτι πρέπει να πούμε ένα μπράβο και ένα ευχαριστώ στον ΠΑΟΚ, τον Παναιτωλικό και τη Νάπολι. Να με θυμηθείτε οτι αυτές οι ομάδες έχουν μέταλλο νικητή και οτι θα μας πληρώσουν και άλλες φορές στο μέλλον!

       Κάπου εδώ όμως οι πανηγυρισμοί θα πρέπει να κοπάσουν αφού μέχρι τα Χριστούγεννα έχουμε μπροστά μας μια ολόκληρη εβδομάδα και στόχος μας είναι να κάτσουμε στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι με όσο το δυνατόν πιο γεμάτη την τσέπη σκεφτόμενοι πόσα θα παίξουμε την Πρωτοχρονιά στην 31! Χεχεχε!
       Ηρεμούμε τώρα, ρίχνουμε τα μπινελίκια μας στα Γιάννενα που έβαλαν γκόλ στο 87' και μας στέρησαν το δεύτερο ταμείο μέσα σε μια μέρα και οργανωνόμαστε για τα παρακάτω. Το κουπόνι βλέπω είναι φούλ στο Γιουρόπα Λίγκ. Η τελευταία αγωνιστική των ομίλων είναι αδιάφορη σε πολλά γκρούπ που η πρόκριση έχει κριθεί. Υπάρχουν όμως και παιχνίδια φωτιά οπού η σκοπιμότητα θα δώσει και θα πάρει και έτσι το θέαμα αναμένεται από μηδαμινό έως ελάχιστο. Έχουμε και λέμε:
      Αν ήταν ο Άρης να φτάσει μέχρι εδώ και να χάσει την πρόκριση όχι μέσα απο τα χέρια του αλλά μέσα απο την αγκαλιά του, τότε ας μην συμμετείχε καθόλου στο θεσμό. Αυτός ο Άρης που κέρδισε την Ατλέτικο μέσα έξω μπορεί να πάρει το παιχνίδι κόντρα στη Ρόζεμποργκ περίπατο και να περάσει πανηγυρικά στους 32 του θεσμού... Εξάλλου αν βρισκόταν η Ρόζενμποργκ στη θέση του Άρη και ο Άρης στη θέση των Νορβηγών, σιγά μην καθόντουσαν οι κιτρινόμαυροι να τους προβάλλουν αντίσταση..........Αφού τα παιδιά στον Κιφησσό μας το δίνουν 1,30 .... 1,30 . Θα κάτσουμε να σκάσουμε; Αφού θα έρθει!
      Λίλ-Γάνδη. Καρμπόν παιχνίδι με το Νάπολι-Στεάουα (απο βαθμολογικής άποψης) μόνο που εδώ δεν υπάρχει και πολύ μεγάλη διαφορά στην ποιότητα των δύο ομάδων. Αντιθέτως! Η Γάνδη μπορεί με το Χ να περνάει στην επόμενη φάση, όμως ποτέ δεν έμαθε να παίζει αμυντικά. Αυτό σημαίνει ή οτι θα μαζέψει τέσσερα γκολάκια σήμερα απο την πρωτοπόρο του γαλλικού πρωταθλήματος, ή οτι με κάθε γκόλ που θα σημειώνει θα σκάβει όλο και περισσότερο το λάκο των Γάλλων. Δεν έχω κανένα λόγο να ποντάρω τα λεφτά μου στην προβληματική στο σκοράρισμα Λίλ ακόμη κι αν κερδίσει χαλαρά. Αυτή η ομάδα είναι τόσο ψυχοβγαλτική, που δεν της έχω καμία εμπιστοσύνη. Απ την άλλη μεριά οι συμπαθέστατοι Βέλγοι έχουν αυτό το καλό που λέμε πώς "όποτε θέλουν βάζουν γκόλ!". Πιστεύω πως μπορούν να πάρουν την πρόκριση μέσα στη Λίλ και το Χ2 στο  2,58 όλο και θα ανεβαίνει στον ΟΠΑΠ όσο εσείς θα φορτώνετε τον άσο... όπως έγινε και με τον ΠΑΟΚ εχθές.
      ΑΕΚ-Ζενίτ. Οι ενωσίτες με ένα βαθμό θα κάνουν πάρτυ. Οι Ρώσοι έχουν περάσει πρώτοι απο τον όμιλο ειδάλλως θα έκαναν εκείνοι πάρτυ στο ΟΑΚΑ! Τώρα όμως ο Σπαλέτι θα παρατάξει την ομάδα του με τα δεύτερα, ο Μπρούνο Άλβες με το Λυμπερόπουλο σε κάθε φάση θα γελάνε και αφήστε την Άντερλεχτ στο άλλο παιχνίδι να βάζει γκόλ! Δεν υπάρχει λόγος ούτε να ζοριστεί κανείς, ούτε να έχουμε τραυματισμούς και κάρτες. Απλά να περάσουν τα 90 λεπτά και να πάμε σπιτάκι μας όμορφα και ωραία. Και έτσι ούτε η Ζενίτ θα έχει χαλάσει τη μόστρα της, ούτε η ΑΕΚ θα κλαίει για τα υπερπολύτιμα για αυτή ευρώ της πρόκρισης... Χ καραμπινάτο στο 3,10.
      Στο σημείο αυτό φίλες και φίλοι η απόδοσή μας αγγίζει το 10,40. Αυτή είναι και η πρότασή μου για σήμερα. Όσοι όμως θέλετε το κάτι παραπάνω και γλυκαθήκατε απο την μεγάλη χθεσινή επιτυχία δεν έχετε παρά να εμπλουτίσετε το κουπόνι σας με μία απο τις παρακάτω 2 extra προτάσεις που ακολουθούν...
       > Αϊντχόβεν-Μέταλιστ  ημίχρονο Χ   με απόδοση 2,00
       >Γιουβέντους-Μαντσεστερ Σίτυ   Χ  με απόδοση 3,25

Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας.
                                                                                                                         tiger
    

2 σχόλια:

  1. tiger eisai megalh 'gata' !!!!!!!!!
    synexise etsi kai 8a kanoume party synexeia. kala xristougenna, kalo pasxa, kalo kalokairi, ola 8a ta kanoume an synexisei etsi.
    panta 8a pontarw oti proteineis.
    mazi sou se ola.

    xristoforos

    ΑπάντησηΔιαγραφή