Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Με λίγο μυαλό θα πάμε ψηλά

Έτσι είναι τα πράγματα. Ή παίζουμε ή δεν παίζουμε. Βρείτε μου εσείς ειδικό που να σας έδωσε  ακριβές σκόρ στις Αγγλίες που γίνεται μακελειό κι εγώ δεν θα σας ξαναπροτείνω τίποτα. Μα το είπαμε ρε παιδιά οι δύο ομάδες ήταν ίδιας δυναμικότητας, το σκόρ δεν θα ξέφευγε και κάποιος θα έψαχνε την ισοφάριση μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Έτσι και η Έξετερ μας αντάμειψε για την εμπιστοσύνη που της δείξαμε και τους αρμέξαμε! Πάμε τώρα στα σημερινά για νέες επιτυχίες!
    Ας ξεκινήσουμε με το διπλό του Παναιτωλικού στη Νίκαια εκεί οπού οι Αγρινιώτες οφείλουν να αποδείξουν οτι είναι το φαβορί για την άνοδο κόντρα στον προβληματικό Ιωνικό και ελπίζοντας σε νέο στραβοπάτημα του ΠΑΣ στο Θρασύβουλο να πάρουν μια διαφορά ασφαλείας που θα τους φέρνει ολοένα και πιό κοντά στη Superleague. Οι ομάδες που κάνουν πρωταθλητισμό έχοντας δεδομένους τους εντός έδρας βαθμούς ψάχνουν την άνοδο μέσα απο τα εκτός έδρας παιχνίδια και τα καναρίνια φέτος δείχνουν να έχουν πάρει το κολλάει που λέμε έχοντας κάνει ήδη 4 διπλά στις  6 εξορμήσεις του εκτός έδρας.
   Ρίχνοντας μιά ματιά λίγο παρακάτω στο παλιό κύπελλο Ουέφα βλέπω το παιχνίδι Καρπάτι-Παρι Σεν Ζερμέν. Εδώ είναι που θέλω όλοι να χρησιμοποιήσετε το μυαλό σας που λέω στον τίτλο. Η Παρί με μία ισοπαλία προκρίνεται και μάλιστα πρώτη απο τον όμιλό της. Απ την άλλη η Καρπάτι έχει 0 βαθμούς και αυτό είναι σίγουρα κάτι που δεν την τιμά ώς ομάδα. Γιατί λοιπόν οι δύο ομάδες να μην κανονίσουνε το ματσάκι να κάτσει ένα ωραιότατο Χ ωστέ και οι Παριζιάνοι να κάνουν τη δουλειά τους και οι Ουκρανοί να ξεπαρθενευτούν απο βαθμούς. Ακόμη και άν δεν το στήσουν όμως στην παγωμένη Ουκρανία γεμάτη χιόνια η ΠΣΖ δεν θα περάσει και πολύ εύκολο βράδυ. Η Σεβίλλη και η Ντόρτμουντ πέρασαν απο κεί με τα χίλια ζόρια και ας μην ξεχνάμε οτι εκτός έδρας η Παρί έχει χάσει και απο ομάδες τύπου Μακάμπι. Η πρόβλεψή μου όμως και η διαίσθησή μου μου λέει κάτι για ισοπαλία με πολλά γκόλ...
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!Αυτά είναι! 4 απόδοση στον ΠΑΟΚ ε; Άς γελάσω. Ρε 14 να του δώσετε ο ΠΑΟΚ θα περάσει και θα πει κι ένα τραγούδι, γιατί πολύ απλά μπορεί... Το Χ2 στο 1,79 είναι το μεγαλύτερο δώρο του κουπονιού... Δεν έχασε στον Άγιαξ και στη Φενέρμπαχτσε και θα χάσει στα ταγάρια; Ρε άντε απο δώ ξεφτίλες!
     Όλα αυτά μέχρι στιγμής μας δίνουν 10 απόδοση. Επειδή όμως εμείς εδώ πάμε για το κάτι παραπάνω θα σας δώσουμε άλλες δύο προτασούλες για να εκτοξεύσουμε την απόδοση και τα κέρδη μας.
Όπως θα δείτε παρακάτω η Στεάουα πάει στην Ιταλία για το Χ που της εξασφαλίζει την πρόκριση σε βάρος των Ναπολιτάνων. Οι Ιταλοί έχουν καλύτερη ομάδα, καλύτερες μονάδες και θα παίξουν σε αυτό το παιχνίδι τη μισή τους χρονιά. Δεν υπάρχει κανένα άλλο αποτέλεσμα εκτός απο τη νίκη. Ας υποθέσουμε λοιπόν οτι οι Ρουμάνοι θα ταμπουρωθούν πίσω για την ισοπαλία μέχρι να τους κρατήσουν οι δυνάμεις τους. Στο β' ημίχρονο όμως η Νάπολι θα επιστρατεύσει 4 και 5 επιθετικούς που σημαίνει οτι το γκόλ θα είναι θέμα χρόνου να μπεί στην ομάδα του Παντελή Καπετάνου (Χαχαχα!)
Χ ημίχρονο/1 τελικό λοιπόν η πρόταση με απόδοση 4 που θα κάνει το 10,  40!!!

ClubsPWDLFA+/-Pts
1Liverpool FC Liverpool FC52308359
2FC Steaua Bucureşti FC Steaua Bucureşti5131910-16
3SSC Napoli SSC Napoli504179-24
4FC Utrecht FC Utrecht504157-24     


    Εάν για κάποιο λόγο δεν σας κάνει το τελευταίο σημείο πηγαίνετε στο εξαιρετικά πιθανό Χ του Θρασύβουλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα που πληρώνει 2,95. Ρίχτε το και απλά φανταστείτε οτι η Μάντσεστερ πηγαίνει να παίξει στην έδρα της Λίβερπουλ!!! Έτσι η απόδοσή σας θα αγγίξει το 30 και τα δώρο των Χριστουγέννων που σας έκοψε η Κυβέρνηση θα μπεί στην τσέπη σας εκεί που δεν το περιμένετε!

 Συνοπτικά:
Ιωνικός-Παναιτωλικός  2
Καρπάτι-Παρί Σεν Ζερμέν  Χ
Ντιναμό Ζάγκρεμπ-ΠΑΟΚ  Χ2
+
Νάπολι-Στεάουα Χ ημιχρ/1 τελικό   ή      Θρασύβουλος-ΠΑΣ Γιάννινα  Χ

Δωσέέέ!

4 σχόλια:

  1. file se parakoloutho meres.. eisai polu kalos..tha paiksw ta shmerina me kleista matia..bravo sou sunexise etsi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. EISAI ARXODAS SE AKOUW KAI ME STELNEIS SYNEXEIA TAMEIO RE FILE ILIKRINA THELW NA SOU KANW ENA DWRO EISAI MONADIKOS!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ti lete re ti super leauge ta arxidia m 9a pare re 3upnhste re!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. plaka kanw painaitwlikos gia panta re champions leauge apo tou xronou!!! ela mwrh omada opws leei k panw meligo mualo 9a pame 4hla polu 4hla!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή