Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Όλα στο ντέρμπι!


Καλησπέρα καλησπέρα. Ο tiger μετά από ένα ταξιδάκι αναψυχής επιστρέφει δριμύτερος με τα προγνωστικά του για να συνεχίσει να σας στέλνει στο ταμείο χωρίς σταματημό! Όπως θα είδατε και μόνοι σας την Τετάρτη έγινε του tiger! 6 στα 7  σύνολο με 4 στα 4 απο Τσάμπιονς Λίγκ!!!!! Με την ανύπαρκτη Ρίβερ Πλέιτ να ανοίγει τα πόδια στην Εστουντιάντες και πέρνοντας κόκκινη κάρτα στο δεύτερο ημίχρονο ξεφτιλίστηκε μέσα στο γήπεδό της με μια μεγαλοπρεπέστατη τεσσάρα που μας χάλασε το under και την επιτυχία. Όπως και να έχει αν εσείς παίξατε μόνο τα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λίγκ ή άν ποντάρατε και στα έξι παιχνίδια με σύστημα, τότε σίγουρα θα πήγατε για άλλη μια φορά στο πρακτορείο με το χαμόγελο στα χείλη!

Ρίχνοντας μια ματιά στο κουπόνι της Δευτέρας παρατηρεί κανείς οτι είναι όλο για τα μπάζα! Μια ανύπαρκτη απόδοση στην Τουρκία, μια απ τα ίδια στην Ισπανία, ένα τρελό παιχνίδι στη Β' Γερμανίας, ένα στημένο παιχνίδι στη Β' Ιταλίας και η τελευταία αγωνιστική στην Αργεντινή οπου το πρωτάθλημα έχει κριθεί.

Έτσι λοιπόν να σας ανακοινώσω τις σκέψεις μου για το ντέρμπι της Αγγλίας μεταξύ Μάντσεστερ και Άρσεναλ. Άν τελικα διεξαχθει το παιχνίδι παρά την κακοκαιρία πιστεύω οτι η Άρσεναλ θα έχει ένα μικρό προβάδισμα λόγω ψυχολογίας. Οι κανονιέρηδες πηγαίνουν απ το καλό στο καλύτερο και όντας στην κορυφή της βαθμολογίας μετά απο πολλά χρόνια θα παλέυουν κάθε παιχνίδι με νύχια και με δόντια απο δώ και στο εξής για να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους και να σπάσουν τη χούντα της Μάντσεστερ και της Τσέλσι των τελευταίων ετών όσον αφορά την κούπα! 

Πείτε το όνειρο, πείτε το έμπνευση, πείτε το όπως θέλετε δε με νοιάζει. Εγώ όμως βλέπω την Άρσεναλ να περνάει απο το θέατρο των ονείρων με σκόρ 1-2 και αφού οι γηπεδούχοι προηγηθούν με γκόλ του δαιμονισμένου Μπερμπάτοφ, ο Σαμάκ με δύο κανονιές θα βουλώσει δίχτυα και στόματα κερνώντας τον σέρ Τσίχλα μία τσίχλα με γεύση ξύδι... Επομένως οι προτάσεις μου είναι: διπλό, 1-2 ακριβες σκόρ, 2-3 γκολ στον ΟΠΑΠ, να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, Μπερμπάτοφ πρώτος σκόρερ, 1ημίχρονο/2 τελικό, over και ότι άλλο σας κατέβει που να έχει σχέση με την εξέλιξη του παιχνιδιού που μαντεύω.

Όποιος ακολουθήσει αυτή την τρέλα μου του εύχομαι καλή επιτυχία με πολλά κέρδη!


1 σχόλιο: