Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Να βγεί ο μήνας με ταμείο...!



Καλησπέρα μάγκες και πάλι απο τον tiger. Εχθές μια οδική περιπέτεια (χάλασε το αυτοκίνητο στην εθνική οδό) με κράτησε μακριά απ την παρέα μας και καθώς νύχτωσε θεώρησα σκόπιμο να μη βγάλω προγνωστικά γιατί δεν υπήρχε χρόνος για να πονταριστούν απο κανέναν!
   Και πάλι μαζί λοιπόν σήμερα την τελευταία ημέρα του Ιουνίου! Σήμερα το βράδυ στις 12  λήγει και η προθεσμία για το παιχνίδι Park Soccer οπου όλοι εσείς θα διεκδικήσετε μια paysafe card αξίας 10 €. Μικρό δώρο αλλά αν τα αυγατίσετε με κανα στημένο μπορεί να γίνουν πολλά...!ΧΑΧΑ! Για όσους δεν καταφέρουν να κερδίσουν την paysafe επειδή δεν είναι καλοί στο συγκεκριμένο παιχνίδι δεν έχουν παρα να πατήσουν στο «Διαβάστε περισσότερα» για να δούν τις προτάσεις τις ημέρας με τις οποίες θα πάω εγώ ταμείο!

Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΤΕ ΜΙΑ PAYSAFE CARD ΑΞΙΑΣ 10 € ΜΕ ΤΟ «PARK SOCCER»!!!


Καλησπερίζω το φανατικό κοινό του tigermoney! Όπως θα παρατηρήσατε πήγα ένα ωραιότατο πάσο και πιστεύω οτι βγήκα κερδισμένος. Προχθές όμως η βασική μου πρόταση χάθηκε στο για ένα, αφού  η Τρόμσο έμεινε στην ισοπαλία με 3-3! Κατα τα άλλα ο Μαρσέλο Μάττος αν και αμυντικό χάφ σκόραρε ΟΤΑΝ εγώ αποφάσισα να τον βάλω φόντο στις προτάσεις μου... Τυχαίο? Δε νομίζω...

Σήμερα Τρίτη το κουπόνι είναι για ακόμη ένα πάσο! Όσοι πρόκειται να μην εμπλακείτε, να σας υπενθυμίσω για το παιχνίδι PARK SOCCER που βρίσκεται στη σελίδα «ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ» του σάιτ, πως η διορία για το μεγαλύτερο ρεκόρ λήγει σε 2 ημέρες και η 10 € paysafe περιμένει τον τυχερό που θα την πάρει! Το ρεκόρ αυτή τη στιγμή είναι 75  πόδαράκια. Θα το σπάσει κανείς???

Όσοι θέλετε ντέ και καλά να ποντάρετε κάτι πατήστε στο διαβάστε περισσότερα...

Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

Ο Μάττος μας πληρώνει σήμερα!


Καλημέρα. Δυστυχώς μόνο η πρώτη πρόταση πέρασε κι έτσι το κάθαρό κέρδος περιορίστηκε στα 44 €. Βέβαια αμφιβάλλω να πόνταρε κάποιος απο σας 50 € στα ακριβή σκόρ που έδωσα, οπότε το κέρδος ανεβαίνει στα 94 €. Αν μάλιστα παίζετε αποκλειστικά στον ΟΠΑΠ θα γλιτώσατε και την δυάδα (που δεν γίνεται να παιχτεί) με τα Χ που σας έδωσα αφού πέρασε το ένα απο τα δύο! Επομένως το κέρδος σας θα αγγίζει τα 144 €. Καθόλου άσχημα για μία τόσο κακή στοιχηματικά ημέρα!

Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

2 ΣΚΟΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ!!!


Το τρία στα τρία έσπασε χθές με αρκετή δόση γκίνιας αφού κάποιες λεπτομέρειες με έφεραν μακριά απο το τρίτο συνεχόμενο ταμείο, χωρίς αυτό πάντως να σημαίνει οτι η μελέτη μου δεν ήταν καλή! Το 0 έως 1 γκόλ έσπασε στις καθυστερήσεις, η Μπρέι πήρε κόκκινη με την έναρξη του Β' ημιχρόνου με αποτέλεσμα να κλειστεί πίσω και μοιραία να χάσει με μόλις 1-0 και τέλος, η Ιτουιουτάμπα προηγήθηκε στο 4ο λεπτό...
Για σήμερα Σάββατο όμως έχει μερικές ευκαιρίες το κουπόνι για να επανέλθουμε στις επιτυχίες...

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

2ο συνεχόμενο ταμείο και συνεχίζουμε!!!


ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΤ! Ησυχία! Κάτι ακούγεται... Ακούτε τίποτα? Εγώ ακούω μια μύγα να μπαινοβγαίνει στο σάιτ και μου χει ζαλίσει τα παπάρια τις τελευταίες μέρες... Για να δούμε πού είναι σήμερα η μύγα-λογιστής που βγάζει εκατομμύρια απο το στοίχημα! Δεν ξέρω αν αυτός έχει τίποτα πληροφορίες απο το Μπέο και κονομάει και μετά μπαίνει εδω μέσα για να χαβαλεδιάσει, αλλά ξέρω οτι εμείς ΠΑΙΖΟΥΜΕ το παιχνίδι και ΔΕΝ ΧΑΝΟΥΜΕ! Κι επειδή για ακόμη μια φορά δικαιώθηκα λέγοντας σας οτι όταν έρχεται ένα ταμείο ακολουθεί και δεύτερο, πάμε τώρα εγώ ο άσχετος να σας προτείνω και κάτι απο τη σημερινή μέρα που ΔΕΝ έχει τίποτα πάλι το αξιόλογο. Αλλά επαναλαμβάνω, τιμάω όσους μπαίνουν εδω μέσα καθημερινά για να δούν μια δεύτερη άποψη πάνω στους αγώνες και έχω και μια μπάνκα να αυξήσω οπότε NO BET ημέρα πολύ δύσκολα υπάρχει για μένα... και σ όποιον αρέσει... ΦΑΑΑΑΑΑΑΠ!!!

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΑΜΕΙΟ! ΗΤΑΝ ΘΗΣΑΥΡΟΣ!!!


Ορίστε πάλι μάγκες σας έκανα! ΠΕΡΑΣΕ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ Χ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΣΟ ΤΗΣ ΣΑΝΤΟΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΚΟΠΑ ΛΙΜΠΕΡΤΑΔΟΡΕΣ! Κοντεύουμε Ιούλιο, το κουπόνι δεν έχει τίποτα κι εγώ μοιράζω 700ευρα! Γιατί αν παίζατε 50 € όπως προέβλεπε η πρόταση στη συνολική απόδοση 14,52 που πέρασε, τώρα θα πληρωνόσασταν με 726 €! Κι ελάτε μετά να μου πείτε τα χαιρετίσματα και όσοι μάγκες απο σας λένε πως μπαίνουν εδώ μέσα για να γελάνε, καλύτερα ας τους κοπεί το γελάκι τώρα! Και μπορεί να είχα πάνω απο εβδομάδα να πάω ταμείο, όμως όσοι παρακολουθούν τις προτάσεις του σάιτ τακτικά θα ξέρουν οτι έτσι και έρθει το πρώτο ταμείο μετά δε σταματάμε και πληρωνόμαστε τουλάχιστον 3 φορές μέσα στην ίδια εβδομάδα...!

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

ΤΑΜΕΙΟ ΜΕ ΤΕΛΙΚΟ COPA LIBERTADORES ΣΗΜΕΡΑ!!!


Χάλια και το σημερινό πρόγαμμα παρόλο που είναι μεγάλο. Δε βρίσκω το λόγο να αναλθώ στις Β Εθνικές της Σκανδιναβίας και τα Σκανδιναβικά κύπελλα οπου αγωνίζονται οι αναπληρωματικοί των ξυλοκόπων και των ψαράδων! Απο τις μεγάλες κατηγορίες δεν νομίζω να μπήκατε εδώ σήμερα για να δείτε να σας δίνω τον άσο του Ελσίνκι στο 1,35 που θα περάσει γιατί θα γελάνε και οι πέτρες.... Έχω κάτι άλλο κατα νού. Διαβάστε όλο το άρθρο για να τα δείτε..

Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Μόνο ένα σημείο αξίζει σήμερα!


Καλησπέρα μάγκες. Ανύπαρκτο είναι το σημερινό κουπόνι του στοιχήματος και δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθούμε. Άν κάποιος απο εσάς παίζει στο ίντερνετ ας παίξει τον άσο τς Ντέρι μόνο του γιατί είναι πολύ υψηλός και πολύ πιθανός! Πάρα πολύ πιθανός! Όποιος δεν παίζει σε ξένες εταιρίες και παίζει στον ΟΠΑΠ, δεν υπάρχει κάτι άλλο για να συνδυάσει αυτό το παιχνίδι που πρέπει να μπεί σε τριάδα!
Αυτά για σήμερα.
Ποντάρω κι εγώ :  Ντέρι-Σλίγκο Ρόβερς  1    100€  και τελειώνει γρήγορα το πανηγύρι....


Μην ξεχνάτε. Ο Tiger στη σελίδα του site ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ σας δίνει την ευκαιρία μέσα απο ένα παιχνίδι μέχρι τις 30 Ιουνίου να κερδίσετε μία Paysafe Card αξίας 10 €! Εσείς δεν έχετε παρα να δοκιμάσετε την τύχη σας, να κάνετε το προσωπικό σας ρεκόρ (άν το θεωρείτε υψηλό εννοείται!) και να μου το στείλετε βγάζοντας το μια φωτογραφία στο mail που σας δίνω. Ετοιμάστε τα «ποντίκια σας» και καλή σας επιτυχία! 


Μήν ξεχνάτε στα δεξιά του site να κάνετε like στη σελίδα του tigermoney στο facebook! Έτσι θα σας παρουσιάζονται τα εκάστοτε προγνωστικά στη ροή των ειδήσεων σας διακριτικότατα και χωρίς να σας σπάνε τα νεύρα...

Καλημέρα σας...



ΟΙ ΣΤΗΛΕΣ ΒΑΖΕΛΑΚΟΣ ΚΑΙ ΓΑΥΡΑΚΟΣ (ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΠΑΝΩ ΠΑΝΩ) ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΝΕΩΘΕΙ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΙΟΥΣ! ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΟΠΑΔΟΙ ΕΡΥΘΡΟΠΡΑΣΙΝΩΝ ΑΠΟΧΡΏΣΕΩΝ ΚΑΝΤΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΜΠΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Ένα στα όρθια σήμερα!


Ένα κουπονάκι στα όρθια θα παίξουμε σήμερα αφού δεν έχει πολλούς αγώνες το κουπόνι.

184. Ίντερ Τούρκου-Γιβασκίλα   1
185. Μάλμε-Καλμάρ   Χ
188. Μπρέι Μποέμιαν   1
Ποντάρισμα: 30 €


Μην ξεχνάτε. Ο Tiger στη σελίδα του site ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ σας δίνει την ευκαιρία μέσα απο ένα παιχνίδι μέχρι τις 30 Ιουνίου να κερδίσετε μία Paysafe Card αξίας 10 €! Εσείς δεν έχετε παρα να δοκιμάσετε την τύχη σας, να κάνετε το προσωπικό σας ρεκόρ (άν το θεωρείτε υψηλό εννοείται!) και να μου το στείλετε βγάζοντας το μια φωτογραφία στο mail που σας δίνω. Ετοιμάστε τα «ποντίκια σας» και καλή σας επιτυχία! 


Μήν ξεχνάτε στα δεξιά του site να κάνετε like στη σελίδα του tigermoney στο facebook! Έτσι θα σας παρουσιάζονται τα εκάστοτε προγνωστικά στη ροή των ειδήσεων σας διακριτικότατα και χωρίς να σας σπάνε τα νεύρα...

Καλημέρα σας...



ΟΙ ΣΤΗΛΕΣ ΒΑΖΕΛΑΚΟΣ ΚΑΙ ΓΑΥΡΑΚΟΣ (ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΠΑΝΩ ΠΑΝΩ) ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΝΕΩΘΕΙ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΙΟΥΣ! ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΟΠΑΔΟΙ ΕΡΥΘΡΟΠΡΑΣΙΝΩΝ ΑΠΟΧΡΏΣΕΩΝ ΚΑΝΤΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΜΠΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...

Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

Αφήστε τα μπάνια και πάμε πρακτορείο!


Η χθεσινή μέρα δεν πήγε όπως τη θέλαμε αλλά αν δεί κανείς το ποτήρι μισογεμάτο, με 8 στις 12 επιλογές να περνάνε, το πρόσημο ήταν θετικό! Η αλήθεια είναι οτι η Τρέλεμποργκ μου την έκανε την κηδεία αφού μου χάλασε την πρόταση μου και είχα πάλι 3 στα 4! Υπάρχουν όμως και παιχνίδια που σας έδωσα τα οποία δεν πόνταρα απο τη μπάνκα μου (κακώς) και τα οποία όμως ήρθανε! Το Χ της Μπόκα Τζούνιορς ας πούμε πλήρωνε 3,35 και άλλο τόσο πλήρωνε το Χ της Κρουζέιρο! Θα σας πρότεινα απο δώ και πέρα να αποφεύγετε να παίζετε Β' κατηγορίες στη Σκανδιναβία γιατί γίνεται το έλα να δείς! Ομάδες που νικάνε εκτός έδρας τις πρώτες της βαθμολογίας, χάνουν εντός απο τις τελευταίες! Αυτά τα αποτελέσματα μόνο αξιόπιστα δεν λέγονται και έτσι απο δώ και πέρα σπάνια θα ποντάρω κάτι σε αυτές τις κατηγορίες... Πάμε να δούμε τί έχουμε για σήμερα???

Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ!!!


Επιτέλους κανονικό στοίχημα ξανά! Οκ τα «καλά» πρωταθλήματα απουσιάζουν, όμως τέτοια ωραία στοιχηματική μέρα νιώθω να έχω να δώ χρόνια! Αφού περιηγηθείτε στο tigermoney και σήμερα πατήστε στο «Διαβάστε περισσότερα» απο κάτω για να σας αποκαλυφτεί ο δρόμος για το... ταμείο!

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Ταμείο απο Ιρλανδία!!!


Με Ιρλανδικό πρωτάθλημα σήμερα θα επιδιώξουμε να πληρωθούμε το οποίο είναι απο τα πιο εύκολα πρωταθλήματα φέτος χωρίς πολλά κουλά αποτελέσματα.

100, Μπρέι-Ντάνταλκ   1
101. Ντέρι-Μποέμιαν   1
102. Ντροχέντα-Σέντ Πάτρικς   2
Ποντάρισμα: 100 €

Αυτά κατα βάση είναι τα πιο λογικά και πιθανά αποτελέσματα. Αν θέλετε να ανεβάσετε την απόδοση σας δεν υπάρχουν και καλύτερες επιλογές. Το Αμερικάνικο που θα παιχτεί αργά το βράδυ είναι πολύ αμφίρροπο και οι δύο ομάδες είναι καθαρά θέμα σε τί μέρα θα βρεθούνε. Η επιλογή 2-3 γκόλ μου φαίνεται η πιό ασφαλής!


Υ.Γ.Επιτέλους ας κάνει κάποιος ένα ρεκόρ στο Park Soccer στη στήλη ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ του site και ας μου στείλει ακόμη και 10 ποδαράκια!!!



Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Πλήττω χωρίς ενδιαφέροντα παιχνίδια....



Αδιάφορη σήμερα η μέρα του στοιχήματος. Ένα χλιαρό ποντάρισμα μόνο και μόνο για να πώ οτι έπαιξα...


126. Τούρκου-Ίντερ Τούρκου   2
127. Χόνκα-Γιάρο   1
140. Χόνεφος-Νάιμπεργκσουντ   1
141. Βίκινγκ-Μπράν   1
Ποντάρισμα: 30 €

Καλή σας μέρα!

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Αναγκαστικά με ΙΑΠΩΝΙΑ σήμερα...


Έλα τώρα μάθε μπαλίτσα αγόρι μου. Τί να λέμε τώρα τό να τ'άλλο, τα πάντα όλα! Κουπόνι είναι αυτό ρε πούστη μου πάλι? Ένα ενδιαφέρον παιχνίδι υπάρχει κι αυτό είναι τριπλή να πούμε! Οπότε ή το παρατάς και πάς για μπανάκι, ή παίζεις σχεδόν α μπε μπα μπλόμ! Κύριε ΟΠΑΠ δηλώνω αγανακτισμένος απο τα παιχνίδια που μου προσφέρετε! Πού είναι το ρωσικό πρωτάθλημα? Πού είναι το αμερικάνικο απο το οποίο βάζετε στο κουπόνι μόνο όσα σας συμφέρει? Δείξτε λίγο έλεος! Κρίση υπάρχει! Αν δεν έχουμε και το στοίχημα να περνάει και λίγο η ώρα μας τί θα απογίνουμε. Όποιος ενδιαφέρεται σοβαρά να παίξει στοίχημα σήμερα πατάει στο διαβάστε περισσότερα...

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Εδώ το Ντάλας κάηκε και ο ΟΠΑΠ χτενίζεται!



Η ώρα είναι 7 το πρωί. Μόλις πρίν απο μία ώρα έλαβε τέλος και ο τελευταίος τελικός του ΝΒΑ με τον Ντίρκ Νοβίτσκι και την παρέα του απο το Ντάλας να στέφονται πρωταθλητές! Η ατμόσφαιρα απο την απέναντι πλευρά του Ατλαντικού είναι αισθητά συναισθηματικά φορτισμένη και η συγκίνηση που ο Δαβίδ νίκησε τον Γολιάθ με μειονέκτημα έδρας είναι απερίγραπτη!

 Έτσι λοιπόν κουρασμένος καθώς είμαι δεν είμαι σε θέση να μελετήσω διεξοδικά το κουπόνι. Μόλις το κοίταξα όμως και απογοητεύτηκα απο τα παιχνίδια που έχει σήμερα και μιας και είναι γενικότερη αργία σήμερα του Αγίου Πνεύματος, αποφάσισα να μην ασχοληθώ με το άθλημα...

Αν κάτι όμως μου ζητούσατε να σας πώ, με μια πρώτη ματιά θα ξεχώριζα τους άσους της Χόνεφος και της Ίντερ Τούρκου και την ισοπαλία στο παιχνίδι Σάμροκ Ρόβερς-Ντέρι.

Αλλά θα προτιμούσα σήμερα να μην ασχοληθείτε με το στοίχημα γιατί μόλις έχει επιτευχθεί ένας αθλητικός άθλος. Όσοι δεν αντέξατε το ξενύχτι λοιπόν, κάντε μια βόλτα απο το ΝΒΑ.COM να δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα του παιχνιδιού και αν δεν σας αγγίξει η αντίδραση του καλύτερου ευρωπαίου μπασκετμπολίστα όλων των εποχών, Ντίρκ Νοβίτσκι μετά το τέλος του αγώνα, μάλλον δεν ξέρετε ακόμα να αναγνωρίζετε τις αξίες στον αθλητισμό γενικότερα... Καλημέρα σας!

Μην ξεχνάτε:
1. στα δεξιά του σάιτ να μου αφήνετε τα δικά σας προγνωστικά και ότι άλλο θέλετε...
2. να κάνετε like στα δεξιά στη σελίδα του tigermoney στο facebook...
3. να μπείτε στη στήλη «ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ» και να διεκδικήσετε μέσα απο το παιχνίδι Park Soccer μια Paysafe Card αξίας 10 €! 
4. άν αποφασίσετε να ασχοληθείτε σοβαρά με το κουπόνι, να παίξετε τα προγνωστικά μου!!!
5. Ξεκαρδιστείτε στα γέλια με τα νέα τρία ανέκδοτα που ανέβηκαν πάνω πάνω στη στήλη Το ανέκδοτο της ημέρας!!!!

Καλή σας επιτυχία και καλή διασκέδαση! Ευχαριστώ για την επίσκεψη...




Υ.Γ. Κύριε Λεμπρόν Τζέιμς, κύριε Ντουέιν Γουέιντ, κύριε Μπός.... κύριοι Big Three... ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!

Κυριακή 12 Ιουνίου 2011

ΧΡΥΣΗ ΤΕΤΡΑΔΑ ΓΙΑ ΤΑΜΕΙΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ!!!


Χαίρεται φίλες και φίλοι! Η Θέλτα μου χάλασε το χορό εχθές απο νωρίς και έχασε εν τέλει και αυτή την άνοδο στα πέναλτι! Πώς αισθάνεστε που απο του χρόνου θα βλέπουμε Γρανάδα-Μπαρτσελόνα 0-39???! Ρεάλ-Γρανάδα 24-0?? Γρανάδα-Βαλένθια 0-7? Εγώ προσωπικά χάλια! Αλλά τουλάχιστον θα γελάμε με τον ΟΠΑΠ που θα δίνει ένα γκόλ πλεονέκτημα στη Γρανάδα και 1,05 στον αντίπαλο της κάθε φορά!
Tώρα θα αναρωτιέστε τί είναι αυτό το 4 απο πάνω... Μα φυσικά τα τέσσερα χρυσά μάτς που θα μας στείλουν σήμερα ταμείο! Πατήστε στο «διαβάστε περισσότερα» ακριβώς απο κάτω και φύγαμε!

Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

RISKΑΡΩ!


Μάλιστααα. Πάλι στο για ένα εχθές χάσαμε το ταμείο. Ολόκληρη Ολίμπο δεν κατάφερε να κερδίσει εντός έδρας την τελευταία Νιούελς και χάσαμε το 1,65 και μαζί του τα έσοδα! Δηλαδή είναι σαν να έπαιζε ΑΕΚ-Πανσεραϊκός ή Άρσεναλ-Γούλβς και να ήρθε 1-1! Ήμαρτον!!! Νιώθω αηδιασμένος απο τα χθεσινά και κοιτάζοντας το σημερινό πρόγραμμα του Σαββάτου με πιάνει μια τρομερή απόγνωση! Ας δούμε τί θα παίξουμε σήμερα.

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΤΟΝ ΟΠΑΠ!


ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ! Τίποτα άλλο δεν έχω να πώ για τα χθεσινά! Έχω πιάσει 2 στα 2 και περιμένω τον άσο του Κάνσας τα ξημερώματα για να πληρωθώ! Και ενώ η ομάδα βρίσκεται με 10 παίκτες απο το 67', στο 86' γίνεται τρομερή ανατροπή για πέναλτι υπέρ του Κάνσας και ο διαιτητής κλείνει τα μάτια λές και είναι στημένο! Αν δεν με πιστεύετε ορίστε και η φάση! Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε το βίντεο με τις φάσεις του αγώνα και προχωρήστε το στο 5ο λεπτό (5:00)! Θα σας πέσουν τα μαλλιά! Του κόβει το ποδόσφαιρο! Τέλος πάντων μετά τη ληστεία που μου έκαναν, ήρθε η ώρα να πάρω το αίμα μου πίσω...

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Μετά τη γκαντεμιά έρχεται το ταμείο!


Ατυχία εχθές, δεν ήρθε το τρίτο ταμείο σε ισάριθμες μέρες αλλά δεν μπορώ να μην είμαι ευχαριστημένος απο το παίξιμο! Η Κοριτίμπα ήρθε άσος όπως σας είχα πεί. Η Ουρουγουάη ισοφαρίστηκε απο την Ολλανδία στις καθυστερήσεις και κέρδισε μετά στα πέναλτι. Όσο για τη Σόλτ Λέικ? Διπλό απο ημίχρονο πήγαινε το παιχνίδι όμως στο 74' το κοράκι-διαιτητής ανακάλυψε πέναλτι για την Κολόμπους και μας καθάρισε!

Δεν πειράζει όμως πάμε παρακάτω αισιόδοξα. Πεθαμένο πρόγραμμα και σήμερα βλέπω! Η πρόταση μου είναι η εξής:

137. Βαγιαδολίδ-Έλτσε   1
140. Κάνσας-Σικάγο   1
132. Κουόπιο-Μιλικόσκι   UNDER
Ποντάρισμα: 20 €

Ά και κάτι ακόμη. Ο Tiger στη σελίδα του site ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ σας δίνει την ευκαιρία μέσα απο ένα παιχνίδι μέχρι τις 30 Ιουνίου να κερδίσετε μία Paysafe Card αξίας 10 €! Εσείς δεν έχετε παρα να δοκιμάσετε την τύχη σας, να κάνετε το προσωπικό σας ρεκόρ (άν το θεωρείτε υψηλό εννοείται!) και να μου το στείλετε βγάζοντας το μια φωτογραφία στο mail που σας δίνω. Ετοιμάστε τα «ποντίκια σας» και καλή σας επιτυχία! Ήδη το ρεκόρ με τα 96 ποδαράκια έκανε την εμφάνιση του! Θα το σπάσει κανείς???


Μήν ξεχνάτε στα δεξιά του site να κάνετε like στη σελίδα του tigermoney στο facebook! Έτσι θα σας παρουσιάζονται τα εκάστοτε προγνωστικά στη ροή των ειδήσεων σας διακριτικότατα και χωρίς να σας σπάνε τα νεύρα...


Ευχαριστώ για την επίσκεψη. 



Καλή επιτυχία και ΚΑΛΑ ΚΕΡΔΗ!!!

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

ΣΑΣ ΕΣΤΕΙΛΑ ΤΑΜΕΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΙΡΚ!!!


Πάλι ταμείο χθές και μάλιστα ΔΙΠΛΟ! Γιατί μπορεί η δεύτερη πρόταση να ήταν μόνο το παιχνίδι του μπάσκετ, είχε όμως απόδοση 6,00(!!!) και με 50 € πήραμε 300! Όταν φτάνεις στο σημείο ότι πιάνεις να γίνεται χρυσός τότε θεωρείσαι πετυχημένος. Κι αν κάποιοι με τα βαρβάτα προγράμματα ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ σας πήγαιναν ταμείο, τώρα ο Tiger σας πάει ταμείο μέσα ακόμη κι απο τα... σκατά! GOAL η Ελλάδα με το Εκουαδόρ, χαλαρό UNDER της Βοσνίας με την Αλβανία και ΧΑΛΑΡΟΤΑΤΟ UNDER στο παιχνίδι του μπάσκετ! Αυτό το UNDER ήταν σαν να κλέβεις εκκλησία! UNDER 185,5 πόντους το έπαιξα,  169 μπήκανε!
Τί να λέμε τώρα? Μπές tigermoney και βρήκες την υγειά σου!!!

Πρίν προχωρήσετε για να δείτε τα σημερινά προγνωστικά, παρακαλώ κάντε ένα LIKE εδώ ------------------------------------------------------------------------->

Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

ΤΑΜΕΙΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΜΠΑΛΑ! ΜΕ ΜΠΑΣΚΕΤΑΚΙ ΣΗΜΕΡΑ....


Λοιπόόόν, να που χθές πήραμε ένα καλό ταμείο σε μία νεκρή στοιχηματικά ημέρα και παράλληλα κουράγιο για τη συνέχεια καθώς το επόμενο δίμηνο κάτι τέτοια παιχνίδια θα βλέπουμε στο πρόγραμμα. Φιλικά, Σκανδιναβίες 2ης κατηγορίας, Ιαπωνίες και λίγο Αμερική και Λατινική Αμερική που μας αρέσουν. Σήμερα άργησα να ανεβάσω προτάσεις λόγω υποχρεώσεων και πλέον δεν βλέπω κάτι το τόσο δυνατό για να ποντάρω. Γι αυτό το λόγο και ο τελικός του ΝΒΑ Ντάλας-Μαϊάμι θα μπεί για τα καλά στο παιχνίδι μου μιας και έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον... Για πάμε.

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Ρεβάνς τη Δευτέρα!


Αυτοκτόνησα χθές που πήγα και έπαιξα τη Χιμνάσια Λα Πλάτα αντί για την Ακτή Ελεφαντοστού που έριξε εξάρα στο Μπενίν. Τέλος πάντων οι μαγκιές πληρώνονται και εγώ την πλήρωσα την ξεροκεφαλιά μου χθές. Σήμερα Δευτέρα το κουπόνι είναι για τα μπάζα σχεδόν αλλά μια ψυχή που είναι να βγεί θα βγεί!

Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

ΠΑΜΕ ΤΑΜΕΙΟ ΜΕ ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ!


Καλησπέρα. Μία απο τις χειρότερες στοιχηματικά Κυριακές έχουμε σήμερα και αφού δεν πήγαμε ταμείο χθές που το πρόγραμμα ήταν πιο ευνϊκό, δεν είμαι και τόσο αισιόδοξος σήμερα. Στην πραγματικότητα είμαι πολύ μπερδεμένος με τις Εθνικές ομάδες που παρουσιάζονται απο κουρασμένες έως αδιάφορες. Για σήμερα έχω βρεί 3 παιχνίδια απο Λατινική Αμερική και ψάχνομαι για μερικά ακόμα. Για πάμε:

Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Με την κατάλληλη χημεία θα πάτε ταμείο!


Καλημέρα. Αρχίζω απο τα χθεσινά. Όταν το πρώτο παιχνίδι που έχω ποντάρει είναι το Λιχτενστάιν-Λιθουανία και γίνεται 2-0 στο 35' με απόδοση 7,00 στον άσο, δεν έχω να περιμένω και πολλά απο τα επόμενα. Γιατί τη στιγμή που χάνεις το 1,30 με τί ψυχολογία να περιμένεις μετά να σου κάτσουν τα 1,80?   Όπως και να έχει το πράμα εχθές απογοητεύτηκα και απο τη Βοσνία οπότε πήγα νωρίς στον κουβά και σκέφτηκα οτι ίσως θα ήταν προτιμότερο να μην παίξω τίποτα. Πάμε στα σημερινά τώρα

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Με σάλιο και υπομονή...


...ελπίζω να το ξέρετε το παρακάτω! Έτσι λοιπόν θα πορευτώ κι εγώ σημερα. Θα πάω υπομονετικά και χωρίς παρατραβηγμένες κινήσεις διακριτικά προς το ταμείο. Ένα ταμείο που μου το χρωστάει η τύχη απο τις τελευταίες μέρες. Το κουπόνι του ΟΠΑΠ δεν μου πολυαρέσει. Βέβαια τα παιχνίδια του Σαββάτου είναι καλύτερα, όμως για σήμερα Παρασκευή οφείλω να σας ετοιμάσω κάτι καλό. Εξάλλου τις προσδοκίες σας μόνος μου τις δημιούργησα και μόνος μου θα τις υπερασπιστώ! Θέλετε να διαβάσετε τη σκέψη μου και να δείτε αν συμφωνείτε πουθενά? Αν ναι, πατήστε στο Διαβάστε περισσότερα ακριβώς απο κάτω!

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Χαλάλι σας το ποντάρισμα ρε μάγκες...



Κρίμα. Έπιασα τη Νιγηρία ΑΣΟ (3,60 απόδοση!) και GOAL και έχασα το διπλό της Σάντος που ήταν 1-3 ημίχρονο!!! Παρόλα αυτά δεν πρόκειται να κλάψω! Είδα όλο το παιχνίδι και ομολογώ οτι το διασκέδασα παρόλο που το είχα ποντάρει. Η μπάλα πήγαινε πάνω κάτω, γινόταν κάθε 2 λεπτά ευκαιρία και για τις δύο ομάδες εναλλάξ και γενικά υπήρχε πολύ θέαμα! Τί τακουνάκια, τί κοντρόλ, τί βόλ πλανέ, τί ΓΚΟΛΑΡΕΣ??? Τί να σας λέω! 9-9 έπρεπε να λήξει το παιχνίδι! Να φανταστείτε ενώ το σκόρ είναι 3-3 στο 92' η Σάντος με το Νευμάρ είχε δοκάρι απο φάουλ και στο καπάκι στο 93' είχε δοκάρι η Σέρο Πορτένιο! Ότι και να πώ είναι λίγο! Η χαρά της επίθεσης ήταν το παιχνίδι και όσο κι αν με πείραξε που ισοφάρισε η Σέρο ενώ ήθελε στην ουσία 5 γκόλ για να προκριθεί, χόρτασα τόση μπάλα που δε με ένοιαξε! Για του λόγου το αληθές ψάξτε αύριο να βρείτε τα γκόλ της αναμέτρησης και θα σας φύγει το κλαπέτο! Ειδικά τα δύο γκόλ της Σέρο Πορτένιο στο Β' ημίχρονο είναι να γλύφεις τα δάχτυλα σου!!! Οπότε ας πούμε οτι τα 50 € που πόνταρα απο τη μπάνκα μου ήταν σαν να πλήρωσα ένα εισιτήριο για να δώ ένα παιχνίδι που άξιζε και 200 € να πληρώσεις για να το δείς!

Αυτή την ώρα που σας γράφω το τελευταίο παιχνίδι που πόνταρα Σίβας-Βανκούβερ βρίσκεται στο ημίχρονο , είναι 0-0 και οι τελικές προσπάθειες είναι 5-10 υπέρ του Βανκούβερ! Μιάς ομάδας που έχει μόλις μια νίκη στο πρωτάθλημα και είχα το σθένος να την ποντάρω να μη χάσει. Να μην τη ματιάσω κιόλας, ελπίζω να κρατήσει τουλάχιστον την ισοπαλία και να στείλω ταμείο όσους απο σας φοβήθηκαν να παίξουν προηγουμένως το διπλό της Σάντος!

Για σήμερα εξυπακούεται οτι δεν θα βγάλω προτάσεις γιατί δεν έχω ούτε ψυχολογικά προβλήματα, ούτε τάσεις αυτοκτονίας! Θα βρώ κάτι άλλο να περάσει ευχάριστα η ώρα μου δεν ανησυχώ. Το πρόβλημα να το εντοπίσετε σε αυτούς που θα παίξουν σήμερα στοίχημα...

Δεν μπήκατε τζάμπα όμως σήμερα στο tigermoney! Ο Tiger στη σελίδα του site ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ σας δίνει την ευκαιρία μέσα απο ένα παιχνίδι μέχρι τις 30 Ιουνίου να κερδίσετε μία Paysafe Card αξίας 10 €! Εσείς δεν έχετε παρα να δοκιμάσετε την τύχη σας, να κάνετε το προσωπικό σας ρεκόρ (άν το θεωρείτε υψηλό εννοείται!) και να μου το στείλετε βγάζοντας το μια φωτογραφία στο mail που σας δίνω. Ετοιμάστε τα «ποντίκια σας» και καλή σας επιτυχία! 


Μήν ξεχνάτε στα δεξιά του site να κάνετε like στη σελίδα του tigermoney στο facebook! Έτσι θα σας παρουσιάζονται τα εκάστοτε προγνωστικά στη ροή των ειδήσεων σας διακριτικότατα και χωρίς να σας σπάνε τα νεύρα...


Ευχαριστώ για την επίσκεψη. 


Υ.Γ. Ξεχάσαμε να πούμε Καλό Καλοκαίρι! Ας ευχηθούμε λοιπόν ένα χαρούμενο Καλοκαίρι με λιγότερα προβλήματα και περισσότερα ταμεία απο τις Σκανδιναβίες που παίρνουν φωτιά!!! 

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

ΜΕ ΤΗΝ ΣΑΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΑΜΕΙΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ!


Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του Tigermoney. Το πείραμα με τα φιλικά χθές δεν έπιασε, αλλά δεν χάθηκε κι ο κόσμος. Σήμερα για ακόμη μια φορά έχουμε ένα πρόγραμμα αστείο στο οποίο όμως έχω ξεχωρίσει δύο σημεία και ψάχνω για ένα τρίτο για να πάω να τα ρίξω.