Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΓΕΙΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕΣΩ LIVE STREAMING!


Φυσικά και δεν περιμένω κάποιος απο σας να με ακολούθησε χθές επειδή οι περισσότεροι εδώ μέσα είστε κομπλεξικοί και προκατειλημμένοι, εγώ πάντως για ακόμη μια φορά πήγα ταμείο κι εσείς καθίστε να το παίζετε μάγκες με τα χαμένα δελτία σας.

Τέλος πάντων πάμε να συνεχίσουμε ένα σερί απο επιτυχίες που μόλις ξεκίνησε χθές...


Τσεζένα-Κατάνια    2.       17ήττες σε 25 αγώνες μετράει η Κατάνια και στα τελευταία 8 παιχνίδια της έχει 7 ήττες και μια λευκή ισοπαλία με την Αταλάντα... Τί να λέμε δηλαδή, η Δόξα Δράμας της κατηγορίας που έχει πέσει πρίν απο τα Χριστούγεννα για να μην πώ πρίν αρχίσει η σεζόν. Οκ μια κακή ομάδα δεν είναι πάντα λόγος για να τη κοντράρεις, είναι όμως τεράστιος λόγος να στηρίξεις αυτή την Κατάνια που παίζει μπαλάρα και κάνει 10 ευκαιρίες σε κάθε μάτς και επίσης είναι λόγος όταν σου δίνουν το διπλό στο 2,55! Η Κατάνια γενικά καθαρίζει εύκολα τους απο κάτω της ενώ και με τους ισχυρούς παίζει μεγάλη μπάλα! Στην ήττα με 3-1 μέσα στη Γιουβέντους προηγήθηκε και τη σφάξανε! κόκκινη κάρτα (ανύπαρκτη δεύτερη κίτρινη) και γκόλ της Γιούβε (επιθετικό φάουλ το 2 γκόλ της) που της στέρησε βαθμούς που άξιζε καθώς είχε 2 δοκάρια και τουλάχιστον άλλα 2 τετ α τετ! Σας το λέω γιατί είχα δεί το παιχνίδι όλο. Ή μήπως ξεχνάει κανείς οτι την προηγούμενη αγωνιστική προηγήθηκε με 0-2 μέσα στην Ίντερ... άσχετο αν ισοφαρίστηκε. Σήμερα αν προηγηθεί βλέπει κανείς να προκύπτει απο πουθενά ισοφάριση μετά??? Δωράκλα το διπλό και συνεχίζουμε.

APOEL-LYON     2-3 ΓΚΟΛ.     Λοιπόν θυμίζω: ΑΠΟΕΛ-ΒΙΣΛΑ ΚΡΑΚΟΒΙΑΣ 3-1 (Προκριματικά ΤΣ. ΛΙΓΚ). Στους ομίλους: ΑΠΟΕΛ-ΖΕΝΙΤ   2-1.   ΑΠΟΕΛ-ΠΟΡΤΟ 2-1  και ΑΠΟΕΛ-ΣΑΧΤΑΡ  0-2 (σε ένα μάτς που όλα είχαν κριθεί και οι Κύπριοι είχαν περάσει πρώτοι). Επομένως μια τάση προς τα πολλά γκόλ την βλέπω στο Γ.Σ.Π. και απ τη στιγμή που ο ΑΠΟΕΛ ΚΑΙΓΕΤΑΙ για να σκοράρει , αν το κάνει, το μάτς θα γίνει ροντέο. Φυσικά και δε θα είναι φυσιολόγικό ούτε ενα 3-0 ούτε ένα 0-3 αλλά τα σκόρ 1-1, 2-1, 2-0 άντε και 0-2 μου φαίνονται πολύ πιθανά. Ο ΑΠΟΕΛ θα μπεί ζεστά αλλά και μετρημένα στο γήπεδο καθώς ξέρει πως αν δεχτεί γκόλ μετά θέλει 3 για να περάσει. Δεν υπάρχει βιασύνη τεράστια για σκοράρισμα αφού και με 0-0 να πάει στο ημίχρονο, μπορεί να βγεί στο Β να τα παίξει όλα για όλα και είτε να στείλει το ματς στην παράταση με ένα γκόλ είτε να προκριθεί πετυχαίνοντας 2 είτε να αποκλειστεί δεχόμενος ένα! Φυσικά και όλα είναι πιθανά ΑΛΛΑ το σκόρ το πιο λογικό είναι να κυμανθεί ανάμεσα στα 2-3 γκόλ.

Μπράιτον-Κάρντιφ     2-3 γκόλ.    Η Μπράιτον είναι σε φόρμα και η λογική λέει άσος γιατί απο την άλλη η Κάρντιφ είναι ντεφορμέ, όμως πρόκειται για ντέρμπι κορυφής γιατί οι δύο ομάδες κοντράρονται για την είσοδο τους στα play off ανόδου. Με ένα βαθμό περισσότερο η Μπράϊτον αλλά και ένα παιχνίδι παραπάνω ψάχνει περισσότερο τη νίκη για να είναι απο πάνω απο την αντίπαλο της στη βαθμολογία η οποία βολεύεται και με το Χ αλλά είναι δύσκολο και να το πάρει με βάση την εικόνα της τον τελευταίο καιρό. Οι Ουαλοί προέρχονται απο δύο συντριπτικές ήττες (3-0 απο την Ίπσουιτς και 0-2 απο τη Γουέστ Χάμ), η ψυχολογία είναι στα τάρταρα και μόνο με τη φανέλα και το αίσθημα της επιβίωσης θα παραταχτούν σήμερα. Απο την άλλη η Μπράιτον μετράει 10 σερί ματς χωρίς ήττα και δύσκολα θα τη γνωρίσει και σήμερα. 1 Χ είναι το παιχνίδι αλλά επειδή δεν την εμπιστεύομαι στον άσο γιατί με είχε πληγώσει πρίν μερικές εβδομάδες φέρνοντας 2-2 με την άχρηστη τη Μίλγουολ θα πάω πιο συντηρητικά στο 2-3 γκόλ καθώς ούτε κανα τεράστιο σκόρ περιμένω να δώ, αλλά ούτε και καμια λευκή ισοπαλία.

Santos Fc-Internacional     1    Κλείνω το δελτίο μου με τον άσο απο το Κόπα λιμπερταδόρες. Άν όλα έχουν πάει καλά μέχρι να ξεκινήσει αυτό το παιχνίδι, τότε οι πιθανότητες θα είναι με το μέρος μας να διπλασιάσουμε την απόδοση που έχουμε φτιάξει μέχρι αυτή τη στιγμή. Και αυτό γιατί η Σάντος τον τελευταίο μήνα μετράει 7 νίκες στα 7 πιο πρόσφατα παιχνίδια της στο πρωτάθλημα, βρίσκεται σε φόρμα και τα μαγικά του Νεϋμάρ και της παρέας του σε αυτή την έδρα δύσκολα τα αποτρέπει κανείς! περιμένω το μικρό πάλι να μοιράσει σακούλες και γκόλ και να μου φτιάξει τη βραδιά! Όποιος με εμπιστευτεί εξάλλου και πιάσουμε τα 3 πρώτα μάτς το βράδυ θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει  το παιχνίδι της Σάντος και να ευχαριστηθεί μπαλίτσα μέσα απο ΕΔΩ !!!

Ποντάρισμα απο μπάνκα:  40 €




Κάτι τώρα που αφορά το chat. Το chat υπάρχει εδώ μέσα πρώτον για να δίνει ο καθένας τα προγνωστικά του, δεύτερον για να γίνεται κουβεντούλα για το στοίχημα και τρίτον για να καταθέτει κανείς τη γνώμη του για τις προτάσεις μου είτε αυτές είναι θετικές ή αρνητικές! Προσοχή όμως, οι περισσότεροι απο εσάς βρίζετε χυδαία αντί να αντιφέρετε τη γνώμη σας κόσμια και μερικοί άλλοι που βλέπουν τα αποτελεσματά μου κάθονται να με υπερασπιστούν. Επειδή το chat έχει ξεφύγει απο τον αρχικό του σκοπό, σοβαρευτείτε γιατί δεν μου κοστίζει και τίποτα να το αφαιρέσω. Εξάλλου όποιος ενδιαφέρεται μπαίνει στη διαδικασία και σχολιάζει τις αναρτήσεις μου απο κάτω άμεσα και πιστέψτε με κάτω απο τις αναρτήσεις τα καλά σχόλια απέναντι στα άσχημα είναι 10 πρός 1 και η τζάμπα μαγκιά σχεδόν εξαφανίζεται. Τελικά η ανωνυμία είναι πολύ κακό πράγμα... 

1 σχόλιο:

  1. reee min psarwneis apo tous 2-3 pou lene malakies mono kai mono gia na tis poune!
    se parakolouthw ligo kairo kai vlepw oti paizeis me mualo alla kai na min to evlepa ta apotelesmata milane apo mona tous! simera tha paw na ri3w ena deltio me tis protaseis sou giati tis proigoumenes 3 fores den piga kai stis 2 ta epiases :D
    tha 3anasxoliasw aurio

    Gamwspitos

    ΑπάντησηΔιαγραφή