Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ: ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΕΚΡΗΞΕΙΣ ΑΠΟ ΒΟΜΒΕΣ ΣΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΟΠΑΠ!


ΟΚ σόρρυ μεγάλο λάθος το χθεσινό στα 5/6 (under-over) να βάλω τη Μπεσίκτας UNDER. Το έλεγα κιόλας απο κάτω και δεν έπρεπε να το παίξω. Τέλος πάντων λάθη γίνονται και μετά την αυτοκτονία που μας στοίχισε, πρέπει να ανασυγκροτηθούμε ενόψει Σ/Κ αρχής γενομένης απο την Παρασκευή.



Σήμερα θα παίξουμε ένα σύστημα χαλαρά και ότι καλό κάτσει θα μας φτιάξει ενόψει του διημέρου. Θυμηθείτε οτι την Προηγούμενη Παρασκευή πήγαμε ταμείο κι έτσι δε χαλαστήκαμε κιόλας που το Σαββατοκύριακο χάσαμε. Σήμερα ίσως να είναι πιο σημαντική στοιχηματικά η μέρα απο ότι φανταζόμαστε και ο χρόνος θα δείξει... Η απόπειρα που θα κάνω για ταμείο αποτελείται απο βόμβες έτοιμες να εκραγούν!

Αζαξιό-Μαρσέιγ   1.  Η Μαρσέιγ έχει χαιρετίσει το πρωτάθλημα όντας 16 πόντους μακριά απο την κορυφή και την ερχόμενη εβδομάδα παίζει το μάτς της χρονιάς κόντρα στην Ίντερ στο Μιλάνο, έχοντας αρκετές πιθανότητες πρόκρισης μετά το 1-0 του πρώτου αγώνα. Απο την άλλη αντιμετωπίζει μια ομάδα που καίγεται για τη σωτηρία της αλλά και που στην έδρα της «κάτι κάνει» μέχρι στιγμής έχοντας νικήσει Βαλενσιέν, Ρέν, Οσέρ και Ντιζόν. Εντάξει δε λέω στάνταρ είναι άσος το παιχνίδι, αλλά επειδή η μια ομάδα είναι αδιάφορη και έχει σημαντικό παιχνίδι μπροστά της και η άλλη παίζει την κατηγορία σε κάθε μάτς, αξίζει να το βάλουμε σε ένα σύστημα το παιχνίδι. Εδώ η Μαρσέιγ έπαιζε με τον Ολυμπιακό την πρόκριση στο Τσάμπιονς Λίγκ και έπαιξε με 5-6 αλλαγές επειδή είχε ντέρμπι με την Παρί το Σαββατοκύριακο, πλάκα κάνουμε πως δεν αξίζει???

Ίστρ-Νάντ    2.  Κοιτάω τη βαθμολογία της Β Γαλλίας. Βλέπω πρώτη τριάδα Μπαστιά Κλερμόν και Ρέμς. Η πρώτη πάει στο διάολο ήταν και παλιά στην Α εθνική. Οι επόμενες δύο όμως είναι για τα μπάζα ώς ονόματα. Κοιτάω παρακάτω μια ιστορική Νάντ να πλησιάζει και να βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής απο μια ανύπαρκτη Ρέμς που έχει πάρει την κάτω βόλτα και έχει κάνει 3 γκέλες στα τελευταία 3 παιχνίδια της. Βλέπω οτι η Νάντ παίζει με την 7η Ίστρ η οποία δεν πάει για τίποτα και η οποία την προηγούμενη αγωνιστική έδωσε το μάτς στη Λε Μάν για να σωθεί...και κάπου εδώ θα αρχίσει να πουλάει παιχνίδια. Ούτε καμια ομαδάρα είναι η Ίστρ, ούτε κανα μεγαθήριο ούτε ιστορία έχει ούτε τίποτα.Θέλετε να σας υπενθυμίσω μήπως κόντρα σε ποιά ομάδα ξεκίνησε η Μονακό τις νίκες προς τη σωτηρία στο Β γύρο του πρωταθλήματος? Μαντέψτε! Έκανε διπλό μεσα στην Ίστρ. Επομένως έχει λεφτά η Νάντ? Το πήρε το παιχνίδι. Δεν έχει? Τουλάχιστον θα το παλέψει. Εξάλλου σε σύστημα το βάζουμε...

Στουτγκάρδη-Καϊζερσλάουτερν  4-6 γκόλ.   Λοιπόν η Στουτγκάρδη βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και κυνηγάει έξοδο στην Ευρώπη. Έχει φέρει στα τελευταία 7 παιχνίδια της 4-6 γκόλ και τα έξι απο αυτά είναι και τα πιο πρόσφατα. Ειδικά εντός έδρας πετάει φωτιές και σήμερα έχει να αντιμετωπίσει την τελευταία Καϊζερσλάουτερν η οποία σε κάθε μάτς παίζει τα ρέστα της και η λογική λέει οτι θα δούμε ακόμη ένα ανοιχτό μάτς με πολλά γκόλ (δεν πήγε ακόμα ο Ρεχάγκελ προπονητής!). Καλό και το 1 ημίχρονο/ 1 τελικό, αφού η ομάδα του δικού μας Φορτούνη μάλλον του χρόνου θα αγωνίζεται κόντρα στη Φορτούνα Ντίζελντορφ... αλλά εγώ ψάχνω ακόμη μεγαλύτερες αποδόσεις για να σπάσω τα ταμεία και δεν μου φαίνεται και τόσο παράλογο πια το 4-6 γκόλ. Αντιθέτως είναι και το πιο λογικό αποτέλεσμα...


Κίεβο-Ίντερ   Χ.    Επτά μάτς χωρίς νίκη(!) συμπλήρωσε η Ίντερ την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στην Κατάνια εντός έδρας που παρότι βρέθηκε να χάνει με 0-2 έκανε την ανατροπή και της έκλεψε το Χ! Σε τραγική κατάσταση βρίσκεται η ομάδα και ακούγονται αρκετοί ψίθυροι οτι υπάρχει πρόβλημα στα αποδυτήρια και πολλοί παίκτες δεν παίζουν καλά για να φύγει ο Ρανιέρι. Όπως και να έχει το πράγμα, η Ίντερ δεν είναι στα καλά της και έχει και τον «τελικό» με τη Μαρσέϊγ εντός έδρας την ερχόμενη εβδομάδα οπου πρέπει να ανατρέψει το εις βάρος της 1-0 του πρώτου αγώνα. Η λογική λέει οτι το παιχνίδι είναι απο άσος μέχρι Χ κι εγώ θα ποντάρω στην ισοπαλία καθώς αν η Κίεβο κερδίσει την πιάνει στη βαθμολογία και τότε αυτή η κατάσταση θα είναι πραγματικά για γέλια. Προσοχή, μην ξεχνάμε οτι πρόκειται για τοπικό «ντέρμπι» καθώς Μιλάνο και Κίεβο είναι - δεν είναι μια ώρα απόσταση οδικώς...

Σε σύστημα 3-4 και πολλαπλασιαστή  20 στο κουπόνι του ΟΠΑΠ προκύπτει ένα δελτίο αξίας 30 € που περιέχει ότι καλύτερο σε μεγάλες αποδόσεις απο τα σημερινά.

Όποιος θέλει βάζει και άσο τη Νάπολι και τη Μαρίτιμο τσεκάροντας και το «Σ» που βρίσκεται στα δεξιά του δελτίου και σημαίνει οτι αυτά τα παιχνίδια τα παίζει σαν στάνταρ, δηλαδή πρέπει να τα πιάσει οπωσδήποτε και δε συμπεριλαμβάνονται στο σύστημα. Με αυτόν τον τρόπο δεν μειώνεται το κέρδος σε περίπτωση που πιάσει όλα τα παιχνίδια.Και για να σας το κάνω πιο λιανά:

Δελτίο με 6 παιχνίδια και σύστημα 4-5-6 που κοστίζει 6,60 θα σας αποφέρει  234 €

Δελτίο με 4 παιχνίδια σε σύστημα και 2 στάνταρ που κοστίζει 1,50 € κερδίζεις 123€.

Επομένως αν στο δεύτερο δελτίο αυξήσουμε τον πολλαπλασιαστή για να φτάσουμε το ποντάρισμα του πρώτου δελτίου βάζοντας πολλαπλασιαστή 4, (που σημαίνει 1,50€ Χ 4= 6 €) καταλαβαίνει κανείς οτι με 6 € δελτίο θα πάρει περίπου 495 €(!!!) έχοντας παίξει μάλιστα 0,60 € λιγότερα! Και όλο αυτό συμβαίνει επειδή θα «ρισκάρει» κάποιος να παίξει «κολώνα» που λέμε 2 παιχνίδια της τάξεως του 1,40 και δεν θα τα βάλει στο σύστημα...

Βέβαια αν κάποιος έχει δεί όνειρο ή είναι λίγο τρελός και οικονομικά άνετος και πετάξει 6 € σε αυτά τα 6 μάτς χωρίς συστήματα και χωρίς τίποτα θα βγάλει ακριβώς 1116 €! καθαρό κέρδος δηλαδή 1110!

Συμπέρασμα: Α ρε πούστη ΟΠΑΠ κλέβεις τον κοσμάκη με τα κωλοσυστήματα σου...

4 σχόλια:

  1. file tiger signomi alla den katalava xristo
    pos klevi o opap diladi otan me 6 pernis 234
    kai pos paizetai ayto to rimadi?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε είναι απλό. Αν παίξεις 6 αγώνες με σύστημα 4-5-6, αυτόματα το δελτίο στο χρεώνουν 6,60€.
    Εγώ λοιπόν λέω οτι είναι καλύτερο να βάλεις 6 αγώνες πάλι στο δελτίο αλλά θα σημειώσεις απο κάτω στο σύστημα 3-4 και στα δύο παιχνίδια απο τα 6 που θα είσαι πιο σίγουρος (συνήθως αυτά με τις μικρότερες αποδόσεις) απο δίπλα θα μουτζουρώσεις ενα «Σ» στο δελτίο. Έτσι το κουπόνι σου θα το πληρώσεις 1,50€ και αν κερδίσεις θα πάρεις 123.
    Σκέψου τώρα στο κουπόνι αυτό αν θέλεις να το ποντάρεις 6 € (για να δείς το κέρδος σε σύγκριση με το πρώτο κουπόνι που κοστίζει 6,60€), πρέπει να βάλεις πολλαπλασιαστη 4. Έτσι το 1,50€ θα πολλαπλασιαστεί επι 4 φορές και το δελτίο σου θα κοστίζει 6 € (60 λεπτά λιγότερο απο το άλλο) και θα διεκδικείς και περισσότερα χρήματα (495€!!!).

    Οπότε συμφέρει κάποιος αν έχει δύο σίγουρα σημεία πχ απο τα 6 που θέλει να παίξει να τα παίζει ώς στάνταρ και να παίζει σύστημα για τα υπόλοιπα 4.

    κατάλαβες τώρα???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ευχαριστώ αλλα δεν καταλαβαίνω να γράψω το δελτίο
    με σύστημα, πρέπει κάποιος να μου δείξει,
    οπότε παίρνω τον πουλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. loipon file m tiger 8a paw na pai3w 6 omades kai stis dyo stadar 8a simiwsw to .S.kai 8a valw kai sistima 3/4 meta....ti kanw

    ΑπάντησηΔιαγραφή