Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ? ΠΑΜΕ ΤΑΜΕΙΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ!


Λοιπόν Παρασκευούλα σήμερα και βλέπω μερικές ευκαιριούλες στο κουπόνι που θα μας πάνε ταμείο και θα μας φτιάξουν τη διάθεση και την τσέπη ενόψει Σ/Κ. 


Η Αλμίρε Σίτυ παίζει με την Τέλσταρ η οποία παραπέει και έχει πάρει την κάτω βόλτα! Δέχεται τα γκόλ σαν στραγάλια και αυτό το 1,75 στον άσο το θεωρώ δωράκι...

Η Λα Κορούνια ξαπόστασε την προηγούμενη αγωνιστική και έκανε μια ήττα μετά απο κανα τρίμηνο και τώρα αναμένεται να ξαναπάρει μπροστά. 1 απο ημίχρονο θα προτιμήσω εδώ γιατί το 1,45 είναι χαμηλό και γιατί Ντέπορ όταν παίζει με καλό αντίπαλο θέλει να αποδείξει οτι είναι η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας γιατί απλά μπορεί!

Στο Μπάνφιλντ-Γοδοϊ Κρούζ θα τσιμπήσω το underaki γιατί οι ομάδες είναι που είναι φύσει των λίγων γκόλ απο μόνες τους, είναι και σε τραγική κατάσταση η Γοδόι και δεν πετυχαίνει γκόλ ούτε με αίτηση τώρα τελευταία, είναι και η Μπάνφιλντ δυσκοίλια απο την άλλη, έχει και καταπληκτικό τερματοφύλακα. Η φόρμα και η στατιστική λένε under καθώς δυστυχώς και η απόδοση στο 1,50... αλλά τί να κάνουμε, c'est la vie.

Κλείνω το δελτίο μου με κάτι πολύ αναμενόμενο. Το 1,65 του GOAL στο παιχνίδι Σεντάν-Μονακό. Η Μονακό στην προσπάθεια της για σωτηρία παίζει πλέον φούλ επίθεση αφού τα παίζει όλα για όλα σε κάθε μάτς με αποτέλεσμα να βάζει και να τρώει γκόλ εύκολα. Η πρόσφατη προϊστορία δείχνει 2-2 και 4-1 και τα τελευταία μάτς της Μονακό (5 μάτς 4 GOAL) εκεί με οδηγούν αφού και η Σεντάν προέρχεται απο 3 συνεχόμενα GOAL παιχνίδια... Διαφωνεί κανείς με τη λογική μου???

Ποντάρισμα απο μπάνκα: 30 € 

1 σχόλιο:

  1. ωραίος ρε Tiger, μας έστειλες ταμείο!!! (Αλμίρε, Λα Κορούνια και Σενταν, προσωπικά δεν ακουμπάω λατινική αμερική)

    ΑπάντησηΔιαγραφή