Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

ΑΣΟ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ Μ@ΥΝ@ΣΚΥΛΑ!!!!


Χαίρεται. Σαββατοκύριακο έφτασε, μπαίνει ο καινούριος μήνας και όλοι ψάχνουμε χρήμα για να πληρώσουμε τους νέους λογαριασμούς που καταφτάνουν απο μέρα σε μέρα! Απ' όλα θα έχει ο μπαξές και αν τα συδυάσουμε καλά, κάτι θα βγεί στο τέλος. Με μια πρώτη ματιά στο κουπόνι του διημέρου δεν έμεινα ευχαριστημένος απο τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται και έτσι χρειάστηκε περισσότερη μελέτη πρίν καταλήξω στα τελικά μου σημεία... Αυτό μπορεί να είναι και καλό, αλλά επειδή πολλές φορές η πολλή ανάλυση είναι που μας καταστρέφει ας κρατάμε μια πισινή και ας παίξουμε συντηρητικά..



ΣΑΒΒΑΤΟ

Αρχικά θα σας πώ τρία στάνταρ που κύκλωσα «με τη μία» και χωρίς δεύτερη σκέψη και μετά θα προχωρήσουμε και στα υπόλοιπα παιχνίδια...

-Ξεκινάω με το διπλό της Ρεάλ Μαδρίτης μέσα στην Οσασούνα. Το οτι εκει μέσα έχασε η Μπαρτσελόνα δε μου λέει απολύτως  τίποτα καθώς  η Ρεάλ Μαδρίτης πρέπει οπωσδήποτε να πάρει το τρίποντο και θα το πάρει γιατί έχει τεράστια ποιότητα και μεγάλο βάθος πάγκου. Σε απόδοση 1,35 φέτος σπάνια την έχουμε ξαναδεί και σπάνια θα την ξαναβρούμε και για τους τοκογλύφους είναι ότι πρέπει αυτό το διπλό.
-Δεύτερο στανταράκι ο άσος της Μάλαγα κόντρα στην αξιόμαχη Μπέτις. Η ομάδα των Αράβων παλεύει με νύχια και με δόντια να μπεί στην τετράδα και να βγεί στο Τσάμπιονς Λίγκ του χρόνου και μέχρι στιγμής δείχνει πολύ δυνατή και αξιόπιστη. Οι παίκτες της μάχονται μέχρι να σφυρίξει ο διαιτητής τη λήξη και με αυτόν τον τρόπο φέτος έχουν πάρει ένα σωρό παιχνίδια στα τελευταία λεπτά, γεγονός που αναδύει πάθος σε αυτή την ομάδα και γουστάρω να ποντάρω σε μια ομάδα οπουοι παίκτες της τα δίνουν όλα κάθε Κυριακή.
-Τρίτο σημείο μου το Under στο παιχνίδι Λός Άντζελες-Νιού Ίνγκλαντ. Ξεκάθαρη διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες με το Λός Άντζελες να υπερέχει κατα πολύ. Οι περσινοί πρωταθλητές υποδέχονται μια ομάδα που στήνει πουλμανάκια μπροστά απο το τέρμα της και το μόνο που τη νοιάζει είναι να μη διασύρεται. Βρισκόμαστε πολύ νωρίς στη σεζόν, το Λός Άντζελες δεν έχει βρει ρυθμό ακόμη και οι τρείς βαθμοί είναι το ζητούμενο αρχικά. Επειδή όμως οι αντίπαλοι θα σκυλιάσουν για να μη δεχτούν γκόλ, θα προτιμήσω το Underaki γιατί περιμένω ένα σκόρ γύρω στο 1-0 με 2-0 και έχει και καλύτερη απόδοση απο τον άσο.

Άλλα σημεία για σήμερα με καλύτερες αποδόσεις είναι:

Χάρτλπουλ-Σέφιλντ-Γιουνάιτεντ   2
Σουίντον-Μπρίστολ Ρόβερς    1
Τζίλιγχαμ-Μάκσφιλντ    1
Γκρόνιγκεν-Χέρενφεϊν    NO GOAL
Λοριάν-Εβιάν    1
Βέστερλο-Σίντ Τρούιτεν    1
Μπενφίκα-Μπράγκα   GOAL



ΚΥΡΙΑΚΗ

Επτά μάτς έχω ξεχωρίσει απο τα Κυριακάτικα παιχνίδια και θα τα συνδυάσω μεταξύ τους με διάφορους τρόπους. Πάρτε ιδέες και ριχτείτε στη μάχη!

Ατλέτικο Μαδρίτης-Χετάφε    1
Nιουκάστλ-Λίβερπουλ   NO GOAL
Εργοτέλης-Ατρόμητος    2
Γιουβέντους-Νάπολι    OVER
Κόρδοβα-Χέρκουλες    1
Βιγιαρεάλ-Εσπανιόλ      1


Όσον αφορά το στημένο ματς της ημέρας θεωρώ οτι είναι το Πανιώνιος-Λεβαδειακός  1
Οι Βοιωτοί τη σκαπουλάρανε και τώρα ο Κομπότης θα βγάλει και κάτι. Επειδή ο Πανιώνιος έχει μετά δύο δύσκολα παιχνίδια στο ΟΑΚΑ με ΠΑΟ και στην Τρίπολη με τον Αστέρα, για να έχει το κεφάλι του ήσυχο πρέπει να πάρει το τρίποντο σήμερα! Απο την άλλη η Λιβαδειά έχει δύο παιχνίδια εντός και σίγουρα θα πάρει και άλλους βαθμούς μετά, αλλά αν ο Πανιώνιος μείνει στους 29 και οι απο κάτω του  έχουν πλησιάσει, με την Ξάνθη να βρίσκεται στην ίδια μοίρα την τελευταία αγωνιστική θα αναγκαστεί να παίξει την κατηγορία στη Νέα Σύρνη κόντρα στην Σκόντα που θα έχει κι αυτή τον ίδιο στόχο! Πονηρευτείτε!

ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΛΩ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ! ΣΑΣ ΤΟ ΒΑΖΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΤΕ ΛΙΓΟ!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου