Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΣΤΟ 1,80! ΘΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΕΙΣ???


Η ψυχολογία είναι στα τάρταρα, το κουπόνι το βρίσκω άσχημο και θα ρίξω απλά ότι καλύτερο βρήκα σαν απελπισμένος που θέλει να ρεφάρει. Λοιπόν, έχουμε και λέμε χωρίς πολλά πολλά.



Εβιάν-Σοσό   1.    Εβιάν σε φόρμα 3 σερί νίκες τελευταία νίκη 2-0 τη Μαρσέιγ. Σοσό τελευταία έτοιμη να πέσει, έχει να κερδίσει εδώ και 14 αγωνιστικές (η τελευταία φορά ήταν πρίν το Β' παγκόσμιο πόλεμο) και αντί για 1,20 στον άσο μας δίνουν 1,80. Ε άντε γειά ρε!

Ατρόμητος-Δόξα Δράμας   1.    Ατρόμητος σκοράρει σαν να είναι παιχνιδάκι και είναι υποψιασμένος προς το παιχνίδι με τη Δόξα. Μόνο και μόνο το γεγονός οτι θα την αντιμετωπίσει 2 φορές σε διάστημα 5 ημερών, πάει να πεί οτι ο Δώνης έχει λιώσει στο βίντεο τους παίκτες, ξέρει απ έξω κι ανακατωτά το παιχνίδι των Μαυραετών και έχει 5 εναλλακτικούς τρόπους να πάρει το ματς. 1,35? 1,35. καμία αντίρρηση. Αφού είναι σίγουρο...

Μόρκαμ-Χέρεφορντ   GOAL.    Το μεγαλύτερο GOAL παιχνίδι όλων των εποχών διεξάγεται σήμερα καθώς η πολύ καλή εντός έδρας Μόρκαμ υποδέχεται μια ομάδα που τώρα τελευταία τα παίζει όλα για όλα για να σωθεί και ίσως τα καταφέρει. Η Χέρεφορντ σκοράρει συνεχώς, έχει φέρει 5 συνεχόμενα GOAL και αν δεν σκοράρει και σήμερα θα τη γαμήσω!

Γουαδαλαχάρα-Λα Κορούνια    2.   Λοιπόν κλείνω με αυτό το διπλό γιατί χθές η Θέλτα κέρδισε και πέρασε τη Λα Κορούνια στη βαθμολογία, επομένως η Ντεπορτίβο θα θέλει να προσπεράσει εκ νέου. Φυσικά και έχει πολύ καλύτερη ομάδα απο την αντίπαλο της και αυτό απεικονίζεται και στη βαθμολογία αλλά και στο σκόρ του πρώτου γύρου εκεί που η Λα Κορούνια σκόρπισε στους 4 ανέμους (4-0) τη Γουαδαλαχάρα. Λόγω εγωισμού και λόγω της πολύ υψηλής απόδοσης παίζω αυτο το διπλό και τελειώνω!

Ποντάρισμα:   100 €


Όποιος θέλει τα παίζει και κονομάει μαζί μου! Πολλά βάζετε πολλά παίρνετε! Καλημέρα! Δεν έχει άλλα για σήμερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου