Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

ΕΤΟΙΜΟ ΨΗΤΟ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΣΑΣ ΕΤΟΙΜΑΣΑ! ΜΗΝ ΜΕΛΕΤΗΣΕΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ!


Επιτέλους η μόνη μέρα της εβδομάδας που αξίζει στοιχηματικά έφτασε και είμαστε έτοιμοι για δράση! Μελέτη, έμπνευση και βούρ στο ψητό!


Το πιο σίγουρο παιχνίδι μου είναι ο άσος της Σάλκε και αυτό γιατί οι Γερμανοί έχουν πολύ καλή ομάδα, στην έδρα τους είναι δυνατοί και αντιμετωπίζουν μια ομάδα που δε μου γεμίζει το μάτι για κανένα λόγο! Ο Ραούλ, ο Χούντελαρ και τα άλλα παιδιά έχουν τα φόντα να κερδίσουν και να προκριθούν απόψε απο μια ομάδα που τρώει τρία απο μια ανύπαρκτη ομάδα εν ονόματι Ναϊμέγκεν την Κυριακή για πλάκα!!!

Δεύτερος άσος αυτός της Ουντινέζε. Η παρέα του Ντι Νατάλε έχουν αποδεδειγμένα δυνατή ομάδα φέτος ενώ απο την άλλη η ΑΖ είναι αρκετά άπειρη απο εκτός έδρας Ευρωπαϊκές αναμετρήσεις. Επιπλέον, δεν ξέρω κανένα παίκτη τους και πέρασαν απο την Άντερλεχτ εντελώς κολόφαρδα αφού οι Βέλγοι είχαν 3 δοκάρια στον επαναληπτικό!!

Έπειτα μου αρέσει πάρα πολύ το over της Σίτυ απο την άποψη οτι αν φάει ένα γκόλ θα πρέπει να πετύχει 3 μετά για να περάσει. Επομένως ελπίζω οι Σίτιζεντς να μην επαναπαυτούν σε ένα 2-0 όταν φτάσουν εκεί... Επιπλέον, μπορεί να θέλουν να «πνίξουν» τους Πορτογάλους όπως η Μπάγιερν τη Βασιλεία επειδή και μόνο τους έθιξαν τον εγωϊσμό. Δεν είναι ωραίο σημείο σε σύγκριση με το 1,20 του άσου???

Κλείνουμε με το NO GOAL στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Μέταλιστ. Κάτω απο τα δοκάρια θα είναι ο Κάρολ προφανώς που έκανε παπάδες με τη Ρουμπίν, ενώ απο τους Ουκρανούς θα λείψει ο καλύτερος και βασικότερος τους επιθετικός ο οποίος συμπλήρωσε κάρτες στο προηγούμενο παιχνίδι. Ο Βαλβέρδε είναι έξυπνος άνθρωπος και εννοείται οτι πρώτα θα κοιτάξει να διαφυλάξει το σκόρ που έχει υπέρ του και μετά να σκοράρει.


Ποντάρισμα απο μπάνκα:   30 €

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου