Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

ΠΕΡΑΣΕ Η ΒΑΣΙΚΗ ΔΥΑΔΑ ΧΘΕΣ ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 4! ΣΗΜΕΡΑ???


Οκ δεν είναι κατόρθωμα να πιάνεις 2 στα 2 αλλά όταν απο ένα κουπόνι με 350 παιχνίδια βρίσκεις δύο σίγουρα ματς απο 2,00 απόδοση το καθένα τον φτιάχνεις τον άλλον. Γιατί είτε κοτσάρει άλλα δύο δικά του που βλέπει πολύ και πάει ταμείο, είτε τα μπουμπουνάει με 100 € αν έχει καλή καβάτζα! Και το καλό είναι οτι συνδυάσαμε μια ομάδα που έπρεπε να κερδίσει πάση θυσία με ακόμη μια που ήταν ψιλοαδιάφορη, αλλά ήταν σε φόρμα. Τί θέλω να πώ με αυτό? Οτι δεν είναι ανάγκη κάθε φορά να ποντάρουμε όσες ομάδες είναι με την πλάτη στον τοίχο! Ούτε θα τις σώσουμε εμείς με τα λεφτά μας, ούτε θα τους δώσουμε πρωταθλήματα! Επομένως η ισορροπία είναι το μυστικό του παιχνιδιού όπως αποδεικνύεται και στο ίδιο μοτίβο θα κινηθώ κι απόψε.



Στουτγκάρδη-Νυρεμβέργη   1 ημίχρονο/1 τελικό.
Η Στουτγκάρδη για πράδειγμα θέλει να είναι μέσα στο παιχνίδι για έξοδο στην Ευρώπη ενώ παράλληλα είναι και σε καλή φόρμα με 4 νίκες στα τελευταία 6 της παιχνίδια και μάλιστα με πολλά γκόλ! Η Νυρεμβέργη απο την άλλη προέρχεται απο δύο συνεχόμενες ήττες και δεν μου λέει και πολλά σαν ομάδα.

Ντιζόν-Καέν    1.
Παίζουν δύο ομάδες που στόχο έχουν την παραμονή. Η Ντιζόν στα τελευταία 15 παιχνίδια της μετράει 5 νίκες έναντι 2 της Καέν. Πώς να μην κοντράρω μια ομάδα σε τόσο κακή κατάσταση που σκοράρει λίγο και δεν παίρνει τα παιχνίδια εντός προγράμματος. Συγνώμη, όταν φέρνεις Χ εντός έδρας με Εβιάν και Μπρέστ και πάς και χάνεις στη Νίς σε μερικά απο τα πιο πρόσφατα παιχνίδια σου δικαίως είσαι εκεί που βρίσκεσαι και δεν σου αναλογεί κάτι καλύτερο. Επειδή λοιπόν θεωρώ οτι όποιος σκοράρει πρώτος θα το πάρει το μάτς και επειδή η Ντιζόν είναι καλύτερη ομάδα, σε καλύτερη κατάσταση (προέρχεται απο διπλό μέσα στη Μαρσέιγ!) και παίζει και εντός έδρας, θεωρώ οτι έστω και δύσκολα θα το πάρει το παιχνίδι.

Λοιπόν κρατάμε αυτά τα δύο παιχνίδια, όχι με τη βαρύτητα τη χθεσινή όμως γιατί δεν είναι τόσο εύκολα τα πράγματα σήμερα. Απο κεί και πέρα είχα σημειώσει τον άσο της Λα Κορούνια (σαν καλύτερης ομάδας της κατηγορίας που μου τη δίνουν εντός έδρας σε πολύ καλή απόδοση) κόντρα στην Κόρδοβα ΟΜΩΣ η ήττα της Θέλτα χθές και η ανάγκη της Κόρδοβα για βαθμούς που έχει να χάσει 4 αγώνες με έβαλαν σε σκέψεις. Απο στοιχηματική άποψη πάντως αξίζει το ποντάρισμα στον άσο.

Αργά το βράδυ στην Αμερική μια απο τις «ομάδες» μου που πέρυσι τα πήγε τέλεια το Κάνσας (Πρώτη στην περιφέρεια της! 3η στα Play off!) έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα και πάλι πολύ δυνατά με 2 στις 2 νίκες. Σήμερα υποδέχεται το Ντάλας που είναι μεν καλή ομάδα, είναι όμως και αρκετά χασογκόληδες οι επιθετικοί της σε αντίθεση με τους αντίστοιχους του Κάνσας που βρίσκουν δίχτυα πιο εύκολα. Θεωρώ οτι το σερί μπορεί να συνεχιστεί με μια τρίτη νίκη στη σειρά απόψε καλοπληρωμένη...

Αυτά κυρίως απο τα σημερινά ενώ να σας πώ οτι βλέπω επίσης την Ατλέτικο Μαδρίτης λόγω ποιότητας να έχει πολλές πιθανότητες να κάνει διπλό στην τελευταία Σαραγόσα και μάλιστα έχει και φοβερό κίνητρο για να το κάνει. Επειδή όμως το παιχνίδι αναμένεται να φορτωθεί πολύ χοντρά απο τους παίκτες κι επειδή πολλά έχουν δεί τα ματάκια μας με τελευταίο παράδειγμα το χθεσινό της Βαλένθια καλύτερα να μείνουμε μακριά.

Κλείνοντας, σας δίνω ακόμη ένα παιχνίδι. Η Τουλούζ βρισκόταν μέχρι χθές τρείς βαθμούς πίσω απο την τρίτη Λίλ που βγαίνει Τσάμπιονς Λίγκ. Εχθές η Λίλ κέρδισε και το ίδιο πρέπει να κάνει και η Τουλούζ σήμερα κόντρα στην τελευταία και καταϊδρωμένη Οσέρ για να πάει την επόμενη αγωνιστική να παίξει το ντέρμπι με τη Λίλ όντας στους 3 βαθμούς πίσω της. Όσο ζούν θα ελπίζουν οι Μώβ. Ο λόγος που δε βρίσκεται ο άσος στις βασικές προτάσεις είναι ο εξής. Η Οσέρ καίγεται και μπορεί να προσπαθήσει για την υπέρβαση και να τον σπάσει τον άσο, ενώ απο την άλλη δεν ξέρω αν η Τουλούζ θέλει να πάει πραγματικά την άλλη εβδομάδα να παίξει τη Λίλ εκτός έδρας όντας 3 πόντους πίσω της. Γιατί αν φέρουν ένα Χ σήμερα  θα περάσει στα ψιλά και το που η ομάδα βρίσκεται εκεί που είναι φέτος είναι υπέρβαση απο μόνο του. Ενώ αν πάνε με ελπίδες στη Λίλ και χάσουν, μετά μπορεί να απογοητευτούν. Φυσικά μπορεί να κάνω και λάθος και όποιος παίξει τον άσο μακάρι να επιβεβαιωθεί, δεν σας κρύβω οτι κι εγώ μπορεί να τον παίξω κατα τη διάρκεια της ημέρας αν έχω πάει κουβά νωρίτερα, όμως δεν αποτελεί προτεραιότητα στο παιχνίδι μου. ΟΚ?


ΑΝΑΜΕΝΩ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΑΣ ΕΙΤΕ ΕΔΩ ΕΙΤΕ ΣΤΟ shoutbox ΔΕΞΙΑ.!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου