Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

Είναι τόσο απίθανο να Scoda-ψει???


Πρίν πάμε στο σημερινό κουπόνι μας θα ήθελα να καυτηριάσω κάτι που με προβλημάτισε.


Ακόμη ένα Σαββατοκύριακο πέρασε και η Superleague συμβαδίζει με τα υπόλοιπα τεκταινόμενα της Ελλάδας. Ένα λειψό πρωτάθλημα σαν αυτά που βλέπουμε στη Σκανδιναβία, δεν είναι ικανό να μας απαλλάξει απο τις σκοτούρες της καθημερινότητας πάνω απο μια-δυό ώρες. Η ποιότητα του ελληνικού πρωταθλήματος φυσικά είναι γνωστή. Είναι όμως μερικές λεπτομέρειες δυστυχώς που σε αποκαρδιώνουν πάνω που προσπαθείς δείς ένα φώς στον ορίζοντα.

Για παράδειγμα, εχθές και ενώ ο Ολυμπιακός έχανε απο την Ξάνθη με 0-1 στο Καραϊσκάκης γύρω στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου, μπήκα σε ξένα στοιχηματικά σάιτ για να δώ απο περιέργια την απόδοση του άσου. Και τί να δώ? 1,60!

Για καθίστε λίγο ρε παιδιά. Οι παίκτες της Ξάνθης δεν έχουν πόδια; Εκείνοι δηλαδή δεν έχουν ψυχή; Ας δεχτούμε οτι ο Ολυμπιακός έχει το καλύτερο ποδοσφαιρικό υλικό της χώρας. Ας δεχτούμε οτι και η Ξάνθη δεν έχει πάρει ποτέ θετικό αποτέλεσμα στον Πειραιά. Είναι δυνατόν να απαξιώνεται μια ομάδα επιπέδου Superleague έτσι; Γιατί η Ξάνθη δεν είναι καμιά ομάδα-ασανσέρ που ανεβοκατεβαίνει στην Ά εθνική, αλλά μια απο τις σταθερές ποδοσφαιρικές δυνάμεις της κατηγορίας που σημαίνει οτι  έχει μια Χ ποιότητα.

Λυπάμαι πολύ που το λέω αλλά τείνουμε να γίνουμε πολύ χειρότεροι των Σκωτσέζων. Γιατί αυτοί τουλάχιστον έχουν δύο καλές ομάδες που οδηγούν κάθε χρόνο την κούρσα, ενώ εμείς μισή... και ο ανταγωνισμός πηγαίνει περίπατο...

Πάμε τώρα και στο σημερινό κουπόνι.


Πολύ φτωχό μου φαίνεται σήμερα το σημερινό κουπόνι του στοιχήματος και οι επιλογές είναι επόμενο να εμπεριέχουν και μεγάλα ποσοστά ρίσκου, γι αυτό θα σας συνιστούσα να αποφύγετε τα μεγάλα «ανοίγματα» σήμερα.

471. Χόρσενς-Οντένσε   2.   Αν μιλάγαμε για το ίδιο παιχνίδι πρίν 2 χρόνια, θα σας προέτρεπα να πέσετε με τα μούτρα στο διπλό καθώς ομάδα Χόρσενς δεν υπήρχε! Να φανταστείτε έχανε 0-5 απο την πολύ χαμηλής ποιότητας Νόρτζελαντ! Τώρα αν και τα πράγματα έχουν αλλάξει, και πάλι θα παρεκκλίνω πρός τη μεριά της Οντένσε. Η «ΟΒ» την επόμενη εβδομάδα δεν έχει Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις και ενδεχόμενο διπλό θα σημάνει το τέλος μια πολύ δύσκολης αλλά ευχάριστης εβδομάδας καθώς οι Δάνοι την Πέμπτη έκαναν διπλό και μέσα στη Βίσλα Κρακοβίας με 1-3!

479. Γκιμαράες-Μπράγκα   2. Η Γκιμαράες που είναι πολύ δυσκοίλια στο σκοράρισμα έχει μέχρι στιγμής δύο ήττες σε δύο εντός έδρας παιχνίδια στο φετινό πρωτάθλημα και υποδέχεται μια πολύ ποιοτική ομάδα που μόλις επέστρεψε απο την Αγγλία  με νίκη (1-3) κόντρα στη Μπέρμιγχαμ! Ακόμη και αναπληρωματικούς να παρατάξει η Μπράγκα που δεν έχει λόγο να το κάνει, μην την υποτιμήσετε! Φανταστείτε οτι ο Ντουγκλάο είναι ένας απο τους «παγκίτες» της...

483. Ρίο Άβε-Σπόρτινγκ Λισαβώνας  2.  Η νέα ομάδα του Φρέιτας έχει αρχίσει να δένει και αν δεν κάνει διπλό στην ουραγό Ρίο Άβε, τότε δεν δικαιούται όχι μόνο να διεκδικήσει το πρωτάθλημα, αλλά ούτε και να αναφέρεται το όνομα της σαν «μεγάλη ομάδα» της Πορτογαλίας...

Υ.Γ. Σήμερα μιλάμε για φανερά φαβορί και για πολύ ικανοποιητικές αποδόσεις. Εχθρός τους και ταυτόχρονα δικός μας θα είναι η κούραση και των τριών ομάδων απο το Europa League απο το οποίο προέρχονται όλες απο εκτός έδρας ΝΙΚΕΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου