Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ!


Πρεμιέρα Τσάμπιονς Λίγκ έχουμε σήμερα με τον Ολυμπιακό να ρίχνεται στις Ευρωπαϊκές μάχες κόντρα στη Μαρσέιγ. Πάμε να αναλύσουμε το παιχνίδι και να δούμε με τί άλλο θα το συνδυάσουμε...


Ολυμπιακός-Μαρσέιγ   GOAL (1,65)  Ψάχνοντας την καλύτερη επιλογή σε αυτό το παιχνίδι κανείς, μπερδεύεται εύκολα. Μπορεί ο Ολυμπιακός να κερδίσει χωρίς επίσημα παιχνίδια στα πόδια του? Έχει η Μαρσέιγ τη δυνατότητα να πάει το παιχνίδι στα μέτρα της ή θα παρασυρθεί απο την ατμόσφαιρα της εξέδρας? Όλα είναι πιθανά γι αυτό και η απόφαση είναι δύσκολη. Ξέρω όμως οτι η άμυνα της Μαρσέιγ μπάζει απο παντού λόγω των απουσιών. Όπως επίσης ξέρω οτι οι Γάλλοι δημιουργούν πάρα πολλές ευκαιρίες επιθετικά. Απο την άλλη οι ερυθρόλευκοι θα μπούν γκαζωμένοι για τη νίκη που θα τους βάλει μπροστά στο θέμα πρόκρισης και έχουν τη δυνατότητα να σκοράρουν. Θεωρώ όμως επίσης οτι η χημεία επιθετικοί Μαρσέιγ+Κοστάντσο θα συνεισφέρει κι ένα γκόλ για την Ολιμπίκ.

Μπαρτσελόνα-Μίλαν   4-6 γκόλ (2,10)  Πέρυσι η Μπαρτσελόνα πρίν την έναρξη του Τσάμπιονς Λίγκ έχασε απο τη Χέρκουλες στο πρωτάθλημα και μετά απο λίγες μέρες νίκησε με 5-1 τον Παναθηναϊκό αφηνιασμένη σκοράροντας μέχρι και στις καθυστερήσεις του αγώνα! Τώρα πάλι θα ξεκινήσει μετά απο γκέλα στο Ισπανικό πρωτάθλημα και ακόμη και να μη σκοράρει 5 φορές, μην ξεχνάμε οτι και η Μίλαν είναι ικανότατη στο σκοράρισμα. Δε φοβάμε το Under, αλλά το 7+ γκόλ!

Μπαρνέτ-Πλίμουθ   1 (1,70)  Περίεργο μάτς καθότι ο τρίτος απ το τέλος υποδέχεται τον τελευταίο. Έναν τελευταίο όμως παντελώς πεθαμένο με μία ισοπαλία και 6 ήττες σε 7 αγώνες! Θεωρώ οτι κόντρα στην Πλίμουθ όταν θα αγωνίζεται εκτός έδρας φέτος δεν θα ξαναβρούμε τόσο υψηλό ποσοστό για να την κοντράρουμε!

Τσέλσι-Λεβερκούζεν   1  (1,35)  Στο δελτίο μου αποφάσισα να βάλω και την Τσέλσι γιατί θεωρώ σίγουρο τον άσο αλλά και για ανέβει λίγο και η απόδοση μου. Ελπίζω το φαβορί εδώ να με στηρίξει όπως το στήριξα...

Ποντάρισμα απο Μπάνκα: 30 €
Απόδοση: 8,00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου