Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Πού πάς ρε Καραμήτρο?


Που πάς ρε Καραμήτρο Κοστάντζο να παίξεις μέσα στο Έμιρεϊτς? Είσαι με τα καλά σου? Αλλά τί λέω, εδώ έπαιζε στο Τσάμπιονς Λίγκ ο Κατεργιαννάκης με τον Πάντο πριν μερικά χρόνια και μετά απορούσαν οι γαύροι γιατί έχανε ο Ολυμπιακός!
Λοιπόν για σήμερα κρατάμε τον άσο απο ημίχρονο της Άρσεναλ και προχωράμε...


Δεύτερο παιχνίδι που βλέπω για σήμερα είναι το διπλό της Πόρτο μέσα στη Ζενίτ. τελευταία φορά που οι Πορτογάλοι πήγαν στη Ρωσία για να παίξουν λίγο πρίν το Καλοκαίρι που μας πέρασε, έριξαν 5 στη Σπαρτάκ Μόσχας και καληνύχτησαν! Η Ζενίτ έχασε μεσα σε 5 λεπτά απο τον ΑΠΟΕΛ στο πρώτο παιχνίδι. Αφήστε που οι δράκοι είναι μέτρ στις αντεπιθέσεις και με αυτές θα χτυπήσουν τις Ρωσίδες μας σήμερα!

Τρίτο μου σημείο ο άσος απο ημίχρονο στο παιχνίδι Μίλαν-Βιτόρια Πλζεν. Επειδή το 1,15 δεν με αγγίζει κάν, θα προσπαθήσω να το ανεβάσω λίγο αφού το θεωρώ σιγουράκι!

Τέταρτο και τελευταίο παιχνίδι μου απο το Τσάμπιονς Λίγκ είναι ο άσος ημίχρονο της Σαχτάρ κόντρα στον ΑΠΟΕΛ. Οι «Ουκρανοί» πάντα στην έδρα τους μπαίνουν δυνατά στα παιχνίδια και προηγούνται με σχετική ευκολία! Εδώ προηγήθηκαν και μέσα στην Πόρτο πρίν 2 εβδομάδες! Άλλο που έφαγαν κόκκινη και μετά έχασαν το παιχνίδι... Στο 1,75 η απόδοση! Σας δελέασα???

Αυτά προτείνω απο το Τσάμπιονς Λίγκ σήμερα και ποντάρω 50 € απο τη μπάνκα μου.

Αν ψάχνετε και κάτι απο άλλα πρωταθλήματα έχω να σας δώσω το διπλό της Χόνκα μέσα στη Χάκα και το UNDER στο παιχνίδι Κάνσας-Κολόμπους...

Καλημέρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου