Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

5 ΣΤΑ 6 ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ! ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΕΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ!!!


Σε πέντε απο τα έξι παιχνίδια που σας έδωσα χθές μάντεψα σωστά με το έκτο μου παιχνίδι να χάνεται μοιραία στα τελευταία λεπτά του αγώνα... Παρόλα αυτά όσοι εμπιστευτήκατε την τριάδα που σας έδωσα πληρωθήκατε πολύ εύκολα! Πάμε και σήμερα Σάββατο να δούμε τί θα κάνουμε. Η ψυχολογία είναι στα ύψη και το κουπόνι γεμάτο επιλογές!



Έξι παιχνίδια έχω ξεχωρίσει σήμερα (106 είναι βασικά απλά θα σας πώ αυτά που πιστεύω περισσότερο!!!)

251. Στουτγκάρδη-Αννόβερο   2    Όσο το Αννόβερο πήγαινε τρένο στις πρώτες αγωνιστικές της Μπουντεσλίγκα όλοι πηγαίνατε και πέφτατε πάνω του! Μόλις έκανε μια ήττα αμέσως να το υποτιμήσουμε και να του δώσουμε 3,50 στο διπλό έ? Εκεί εγώ! 

264. Μπρίστολ Σϊτυ-Μπράιτον   2   Με τη μεταγραφική βόμβα της τελευταία στιγμής για την Μπράιτον να σκάει (Πήρε το Βιθέντε απο τη Βαλένθια!) φαντάζομαι πως η ομάδα θα έχει άλλη λάμψη πλέον στην κατηγορία της. Απο την άλλη η Μπρίστολ Σίτυ δεν κινήθηκε και πολύ έντονα στο μεταγραφικό παζάρι του Καλοκαιριού και νομίζω οτι υπολλείπεται σε ποιότητα της αντιπάλου της. Θα το δοκιμάσω το διπλό.

265. Πίτερμπόρο-Χάλ   1. Η Πίτερμπόρο είναι για πολλά λεφτά! Έρχεται με φόρα απο πέρυσι και η βροχή των γκόλ που πετυχαίνει δεν έχει σταματημό! Κόντρα σε μία δυσκοίλια στο γκόλ Χάλ θεωρώ οτι θα το κάνει μόνη της το OVER! Ακόμη κι όταν βρέθηκε τις προαλλες πίσω στο σκόρ απο την Ίπσουιτς με 0-1 η Πίτερμπορο το γύρισε σε 7-1 το μάτς! Είναι να μην την εμπιστεύεσαι???

324. Παναιτωλικός-Πανιώνιος  1.   Οι Αγρινιώτες κάνουν ντεμπούτο στη σούπερλιγκ κι έχουν εξαιρετικό υλικό και καυτή έδρα! Ο Πανιώνιος έρχεται λαβωμένος και με πολλά εσωτερικά προβλήματα (Απόντες Ριέρα και Εστογιανόφ, Τσακωμένος ο Λεμονής με παίκτες...) και λογικά θα πάει για να κρατήσει το Χ αφού δεν υπάρχει ο Μήτρογλου φέτος που θα προσφέρει το εύκολο γκόλ! Ο άσος έχει τον πρώτο λόγο αλλα και με δεδομένο οτι ο Πανιώνιος δεν θα σκοράρει το ΝΟ GOAL στο 1,80 είναι ακόμη μια πολύ καλή επιλογή!

328. Λουκέρνη-Ζυρίχη   2.   Για τη Ζυρίχη σας τα χω ξαναπεί! Την είδα κόντρα στη Μπάγερν στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λίγκ κι έπαθα πλάκα! Την πιάσαμε όταν έκανε διπλό μέσα στη Γιούνγκ Μπόις και μάλιστα με ανατροπή! Θα την χάσουμε σήμερα?

370. Κάνσας-Χιούστον   1. Το Κάνσας είναι η ομάδα μου φέτος και πολύ αξιόπιστη στην έδρα της. Κόντρα στο Χιούστον αναμένεται εύκολα ή δύσκολα να πάρει ακόμη τρείς βαθμούς και το 1,80 είναι ότι πρέπει για τα γούστα μου!

Η Βόμβα της ημέρας:
372. Βαλένθια-Ατλέντικο Μαδρίτης   2.  Έδιωξε ότι καλό είχε πάλι η Βαλένθια και της έμεινε μόνο ο Σολδάδο! Θεωρώ οτι η Ατλέντικο Μαδρίτης φέτος έχει ΟΜΑΔΑΡΑ με τους παίκτες που πήρε και θα κάνει πολλές νίκες στην κούρσα του πρωταθλήματος παρόλο που έχασε Αγκουέρο και Φορλάν! Ο ενθουσιασμός των Μαδριλένων απέναντι στην κατσούφια των νυχτερίδων περιμένω να  ευοδώσει!





Απο τη Μπάνκα μου ποντάρω 50 € στα παιχνίδια με πράσινο χρώμα και ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου