Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

TIGERMONEY: Ο,ΤΙ ΠΙΟ ΣΤΑΝΤΑΡ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ!



Εξαιρετικός εχθές ο Γερμανός με 3 στα 4 στην πρώτη του εμφάνιση αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον. Εντάξει στο παιχνίδι που έχασε έβαλε γκόλ μέχρι και ο ΑΜΠΑΛΟΣ ο Μπομπαντίγια για να μας χαλάσει τη μαγιά, αλλά όπως και να έχει το πρόσημο για τη Παρασκευή ήταν θετικό!

Το δυναμικό μας μόλις αυξήθηκε ακόμη περισσότερο όμως με την εμφάνιση της στήλης του Βρετανού να είναι κάτι περισσότερο απο απαραίτητη. Εννοείται πως έχω προσωπική άποψη για πολλά παιχνίδια του νησιού, είναι όμως τόσες πολλές οι ομάδες και οι κατηγορίες που χάνομαι και παίζω μόνο με συγκεκριμένες ομάδες. Απο σήμερα και στο εξής λοιπόν, ο Γιώργος θα μας δίνει τις δικές του προτάσεις απο τη Μεγάλη Βρετανία ψάχνοντας εκεί που δεν μπορείτε να δείτε εσείς με γυμνό μάτι ούτε με σφαίρες...

Για να δείτε τις προτάσεις μου για σήμερα Σάββατο πατήστε ακριβώς απο κάτω στο Διαβάστε περισσότερα, αλλά προσοχή! Μην ξεχάσετε να επισκεφτείτε και τις νέες μου μεταγραφές: το Γερμανό και το Βρετανό!


148. Άρσεναλ-Λίβερπουλ   GOAL   (1,55): Ο κύριος που φαίνεται στη φωτογραφία είναι και ο λόγος που βλέπω τη Λίβερπουλ να σκοράρει σίγουρα σήμερα το μεσημέρι. Τώρα, αν η «παιδική χαρά» του Βενγκέρ δεν καταφέρει να πατήσει την περιοχή του Ρέινα, τότε θα μιλάμε για κάτι παράλογο...

185. Ρόδεραμ-Μπαρνέτ      1    (1,60): Εντυπωσιακή η Ρόδεραμ ξεκίνησε με το απόλυτο το πρωτάθλημα (3 στα 3 με 2 διπλά) μέχρι στιγμής και υποδέχεται σήμερα τη Μπαρνέτ η οποία είναι χαμηλότερης δυναμικότητας. Λογικά ο άσος θα περάσει.

188. Τζίλιχαμ-Πλίμουθ      1    (1,55): Η Τζίλιχαμ έχει 2 νίκες και μια ισοπαλία στα 3 πρώτα παιχνίδια και τώρα υποδέχεται την Πλίμουθ η οποία όπως έχουμε ξαναπεί έχει ρόστερ περιορισμένων δυνατοτήτων και κάθε θετικό αποτέλεσμα γι αυτή φέτος θα αποτελεί έκπληξη.

191. Γιόρκ-Τέλφορντ          1    (1,60): Η μπαρουτοκαπνισμένη ης κατηγορίας Γιόρκ που παλεύει κάθε χρόνο να ανεβεί και στο τέλος δεν τα καταφέρνει, υποδέχεται σήμερα τη νεοφώτιστη Τέλφορντ. Ξέρετε τί σημαίνει αυτό? Οτι η Τέλφορντ πέρυσι έπαιζε σε ερασιτεχνική κατηγορία. Τί σημαίνει αυτό? Οτι οι παίκτες της το πρωί δούλευαν ως γκαρσόνια στην Telford Square και το απόγευμα πήγαιναν για προπονήσεις! Ελάτε, ας είμαστε σοβαροί. Μόνο ο άσος χωράει σε αυτό το μάτς.

227. Πίτερμπορο-Ίπσουιτς  OVER    (1,55): Η ομάδα με τα περισσότερα OVER στον κόσμο πέρυσι συνεχίζει το σερί της και φέτος με 3 over σε ισάριθμους αγώνες! Απο την άλλη και η Ίπσουιτς έχει 2 over και ένα under μέχρι στιγμής με το τελευταίο παιχνίδι της κόντρα στη Σάουθαμπτον να λήγει 2-5!!!

279. Χιούστον-Σόλτ Λέικ   2    (2,80): Η βαθμολογία τα λέει όλα! Η Σόλτ Λέικ με 3 αγώνες λιγότερους απο το Χιούστον έχει 2 βαθμούς περισσότερους σε 22 και 25 αγώνες αντίστοιχα! Το γηπεδάκι του Χιούστον χωράει 15.000 κόσμο και παρουσιάζει πληρότητα 53% που σημαίνει οτι δεν αποτελεί και καμια έδρα φόβητρο... Εδώ έχω βάλει και πινελιά απο την έμπνευσή μου. Σαν εναλλακτική θα σας έδινα και το Goal στο 1,60 αφού στις 7 τελευταίες αναμετρήσεις των δύο ομάδων σκόραραν και οι δύο ομάδες...

284. Λός Άντζελες-Σάν Χοσέ   OVER   (1,80): Το νέο απόκτημα του Λός Άντζελες, ο Ρόμπι Κίν απο την Τότεναμ, αναμένεται να κάνει ντεμπούτο απόψε και μαζί με τους Μπέκαμ και Ντόνοβαν να αποτελέσουν την πιο απειλητική τριάδα του πρωταθλήματος για τις αντίπαλες αμερικανικές άμυνες! Η Σάν Χοσέ και πάλι φέτος κυμαίνεται σε ρηχά νερά και αναμένεται να χάσει δια περιπάτου.. Αν βάλει κι αυτή ένα γκολάκι βέβαια θα είναι ευχής έργον αφού το over θα έρθει ακόμη πιο εύκολα!

Λοιπόν μάγκες μου αυτά για σήμερα. Απο το μεγάλο αυτό κουπόνι έψαξα και βρήκα ότι καλύτερο μπορούσα απο πλευράς σιγουριάς, αλλά δεν είμαι και τόσο ευχαριστημένος απο τις αποδόσεις του ΟΠΑΠ. Θα προσπαθήσω να βρώ στο διαδίκτυο μεγαλύτερες αποδόσεις αν και δεν είναι και τόσο δύσκολο. Σε μία πιο αυστηρή επιλογή για τρελό σπρώξιμο χρημάτων θα επέλεγα τις Ρόδεραμ, Τζίλιχαμ, Γιόρκ και το over της Πίτερμπορο!

Υ.Γ. Αν βρείτε πουθενά ποιός θα σημειώσει το πρώτο γκόλ στο Άρσεναλ-Λίβερπουλ ποντάρετε δαγκωτό στον Σουάρες. Όχι οτι θα έχει και καμια μεγάλη απόδοση βέβαια...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου