Κυριακή 21 Αυγούστου 2011

3 ΧΡΥΣΑ ΣΗΜΕΙΑ!


Χαίρετε και πάλι. Για σήμερα Κυριακή σας έχω ετοιμάσει την καλύτερη τριάδα του Καλοκαιριού... Πατήστε στο Διαβάστε περισσότερα για να τη δείτε!


Μπόλτον-Μάντσεστερ Σίτυ   2   (1,65)  Οι πολίτες με το Σέρχιο Αγκουέρο στη σύνθεση τους δεν πιάνονται με τίποτα! Μισή ώρα έπαιξε ο Αργεντίνος στο προηγούμενο μάτς και το πήρε μόνος του! Τώρα που αναμένεται να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής, λογικά θα ξαναβοηθήσει την ομάδα του να νικήσει μια άνοστη Μπόλτον.

Μπέιρα Μάρ-Σπόρτινγκ Λισσαβώνας   2   (1,65)  Η Σπόρτινγκ ενισχύθηκε απίστευτα φέτος και πάει για κάτι καλό. Για να πετύχεις κάτι καλό όμως στο ποδόσφαιρο, επιβάλλεται και ένα δυνατό ξεκίνημα και τα λιοντάρια μπορούν να το κάνουν! Με τους νεοαποκτηθέντες: Ονιέγου, Σχάαρς, Ντιέγκο Καπέλ, Γεφρέν και Βαλερί Μποζίνοφ στην εντεκάδα οι αντίπαλοι του βεληνεκούς της Μπέιρα Μάρ θα μοιάζουν για παιχνιδάκι...

Κάνσας-Ουάσινγκτον   1   (2,05) Είδα προχθές το Σικάγο-Ουάσινγκτον και έπαθα πλάκα. Οι φιλοξενούμενοι δεν κατέβαιναν τη σέντρα ούτε με αίτηση! Χαρακτηριστικό είναι οτι στο ημίχρονο οι τελικές προσπάθειες ήταν 17-0 για το Σικάγο που δεν είναι και καμια ομαδάρα! Σας συνιστώ ανεπιφύλακτα αυτόν τον άσο γιατί και το Κάνσας το έχω δεί αρκετά φέτος και είναι πάρα πολύ καλή ΟΜΑΔΑ!


Άν θέλετε κατι πιο εξειδικευμένο απο Αγγλία μεριά επισκεφτείτε και το συνεργάτη μου το Βρετανό!


Καλή σας ημέρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου