Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ TIGERMONEY!


Καλησπέρα και καλό τριήμερο. Ο λόγος που γράφω σήμερα Παρασκευή, δεν είναι οι προτάσεις μου αλλά ένα πολύ ευχάριστο νέο για τους φίλους του Tigermoney. Ένας ακόμη γνώστης της στοιχηματικής πραγματικότητας μόλις προστέθηκε στο δυναμικό μας και είναι έτοιμος να σας στέλνει στο ταμείο κάθε τρείς και λίγο!

Όπως θα παρατηρήσατε και μόνοι σας, η νέα στήλη του σάιτ (Ο Γερμανός) μόλις άνοιξε όπως ακριβώς σας είχα υποσχεθεί! Εκεί ο φίλος μας ο Νίκος ο οποίος είναι εξαιρετικός γνώστης του Γερμανικού ποδοσφαίρου και παρακολουθεί τα πρωταθλήματα της χώρας επιμελώς θα σας ενημερώνει για την αγωνιστική κατάσταση των Γερμανικών ομάδων και θα σας συμβουλεύει πού να ποντάρετε κάθε φορά που θα υπάρχει αγωνιστική είτε στην πρώτη, είτε στη δεύτερη τη τάξει εθνική κατηγορία ποδοσφαίρου της χώρας. Εσείς δεν έχετε παρά να τον επισκέπτεστε, να ενημερώνεστε και αν συμφωνείτε με τη λογική του γιατί όχι και να τον εμπιστεύεστε...! Ας ευχηθούμε λοιπόν όλοι καλή αρχή με πολλές επιτυχίες!


Για σήμερα Παρασκευή ο Tiger δε βλέπει τίποτα αξιόλογο προς στοιχηματισμό και θα σας προέτρεπα πραγματικά να συμβουλευτείτε το Γερμανό μας ο οποίος είναι πιό ειδικός...


Απο μένα πάρτε μερικά σκοράκια για να κάνετε την πλάκα σας:
112. Τρουά-Ανζέ   2-1
113. Ρόντα-Βαλβάικ   4-1
124. Γκλάντμπαχ-Βόλφσμπουργκ   1-1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου