Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Europaparia League


Ψάχνω και ξαναψάχνω κανένα στάνταρ στα προκριματικά του Γιουρόπα Λίγκ και... παπάρια! Όπως παρατηρήσαμε για ακόμη μια φορά χθές όλα στο ποδόσφαιρο είναι κολοφαρδία! Χάνει το πέναλτι ο άλλος και με στέλνει κουβά με ανατροπή! Κόντρα στη γκίνια και την τρέλα θα βαρέσω κι εγώ στο γάμο του καραγκιόζη και ότι κάτσει! Θέλετε να με ακολουθήσετε? Καλώς. Δεν θέλετε? Πάλι καλώς...!


181. Ντιναμό Κιέβου-Λίτεκς Λόβετς   4-6 γκόλ.   Στην Ουκρανία η μπάλα είναι γιορτή και η Λίτεξ είναι απο τις ομάδες που δεν κλείνονται πίσω με καμία Παναγία! Πολλάάά γκόλ προβλέπω εδώ...

195. Γκιμαράες-Ατλέτικο Μαδρίτης. 2.  Η ομάδα με το μεγαλύτερο όνομα του κουπονιού ταξιδεύει στη γειτονική Πορτογαλία για να προκριθεί στους ομίλους! Εκεί ο Φαλκάο μέχρι πρότινος έκανε κυριολεκτικά πάρτυ με τη φανέλα της Πόρτο! Τώρα θα σιγήσει ο πούστης???

197. Ντνιέπρ-Φούλαμ   2. H ομάδα που έφτασε πρόπερσι στον τελικό να χάσει απο μία ομάδα που κάθε χρόνο πάει δεν πάει στους 136 του Ουέφα?? Έλεος!

203. Μπέρμιγχαμ-Νασιονάλ Μαδέιρα   UNDER. Η ομάδα του UNDER φιλοξενεί την ομάδα του 0 έως 1 γκόλ! Το OVER σε αυτό το παιχνίδι θα είναι για μένα το πιο παράλογο σημείο απο ολόκληρο το κουπόνι!!!


Απο κεί και πέρα βλέπω:
Αϊντχόβεν-Ρίντ   GOAL
Σάλκε-Ελσίνκι   GOAL
Σοσό-Μέταλιστ   GOAL
Καρπάτι-ΠΑΟΚ   Χ


Άντε και καλά ξεμπερδέματα!


Υ.Γ. Άντε και μια πρόβλεψη για τον όμιλο του Ολυμπιακού στο Ch.L.

Πόρτο, Βαλένθια, Τραμπζονσπόρ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου