Σάββατο 6 Αυγούστου 2011

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ!


Άρχισαν τα όργανα...! Αλλά δεν είναι απαραίτητο να σηκωθείς κι απ τη θέση σου όπως «διατάζει» το τραγούδι! Σήμερα έχουμε πρεμιέρες σε Αγγλία, Γαλλία, Σκωτία, Γερμανία και Ολλανδία που σε συνδυασμό και με μερικά ακόμη πρωταθλήματα που έχουν ήδη ξεκινήσει, διαμορφώνουν ένα πολύ πλούσιο κουπόνι σε μέγεθος, φτωχότατο όμως σε σημεία «στάνταρ»! Διανύουμε τη χειρότερη περίοδο της στοιχηματικής σεζόν αφού δεν ξέρουμε πώς θα παρουσιαστούν οι ομάδες στο ξεκίνημα της χρονιάς, ενώ παράλληλα δεν έχουμε και εικόνα τους!
 Παρόλα αυτά μια πρώτη προσέγγιση την έκανα στα παιχνίδια και ανακάλυψα αποδόσεις για όλα τα γούστα! Πατήστε στο διαβάστε περισσότερα για να τα δείτε!


299. Βέρντερ Βρέμης-Καϊζερσλάουτερν   OVER 
335. Έιρ-Χάμιλτον   1
353. Γιβασκίλα-Ελσίνκι   2
359. Χέρτα-Νυρεμβέργη   1
360. Ρόντα-Γκρόνινγκεν   1
361. Χόρσενς-Άαλμποργκ   2
362. Βαλβάικ-Χέρακλες   2
397. Κάνσας-Σιάτλ   2
399. Σόλτ Λέικ-Νέα Υόρκη   UNDER
401. Λός Άντζελες-Ντάλας   2


2 σχόλια:

  1. μα καλά είναι δυνατόν ?? Άρχισαν Γερμανία, Αγγλία, Γαλλία, Σκωτία, Ολλανδία κ προτείνεις αγώνες με τους ξυλοκόπους κ τους ψαράδες ? Ρε πως το νιώθεις έτσι !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λογικο δεν ειναι ρε φίλε? Αφου δεν εχω ιδέα για το πώς θα είναι οι ομάδες φέτος! Εσύ τί θές? Να σου πώ 5 αγώνες στάνταρ απο Γερμανία? Πλάκα μας κάνεις? Εδώ η Βέρντερ που φέρνει 9 στα 10 παιχνίδια OVER όποτε την προτείνω εγώ έρχεται UNDER! ΕΛΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή