Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

Χαλάει η μεταγραφή του Ετό στην Ανζί...


... γιατί σήμερα θα πιάσω τόσα πολλά απο το στοίχημα και θα τον φέρω στο Tigermoney να σας δίνει προτάσεις!!! Εντάξει, καλή η πλακίτσα αλλά σοβαρά τώρα, μην υποτιμήσετε τη σημερινή ημέρα γιατί διακρίνω κάποιες πολύ καλές ευκαιρίες! Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο για να τις δείτε!


Και Τσάμπιονς Λίγκ έχουμε και Αγγλίες έχουμε οπότε καλά θα βολευτούμε και σήμερα...

101. Άρσεναλ-Ουντινέζε   OVER   (Επιθετικές και οι δύο ομάδες. Αν το σκόρ ανοίξει νωρίς, πράγμα πολύ πιθανό, μετά δεν θα σταματάνε!)

102. Κοπενχάγη-Πλζεν    1     (Εντάξει καλή η Πλζεν αλλά μέχρι εκεί ήτανε! Το οτι πέρασε τους ξυλοκόπους της Ρόζενμποργκ δε σημαίνει οτι θα κοντράρουν μία ομάδα στην οποία μέτοχος είναι ο Αμπράμοβιτς...)    

105. Τβέντε-Μπενφίκα    Χ    (Σκληροτράχηλη η Τβέντε, με τα φεγγάρια της η Μπενφίκα. Έχουν μείνει λίγο πίσω στο μεταγραφικό σχεδιασμό οι αετοί και τρέχουν και δε φτάνουν. Την άνοιξη πάντως μέσα στην Αϊντχόβεν γύρισαν το μάτς και απο 2-0 ισοφάρισαν σε 2-2! Ούτε σήμερα βλέπω νικητή...)

108. Λίντς-Χάλ               2     (Ποντάρω σε μία ομάδα που έριξε 3 στη Λίβερπουλ σε φιλικό και που στο πρώτο της παιχνίδι για το πρωτάθλημα το Σάββατο έκανε διπλό -και την είχα προτείνει κιόλας-)

126. Κρού-Ρόδεραμ        2     (Εξαιρετικό υλικό έχει μαζέψει η Ρόδεραμ και πάει για κάτι καλό φέτος! Απο την άλλη η Κρού είναι ή του ύψους ή του βάθους, αλλά κόντρα στην Ρόδεραμ δε νομίζω να σηκώσει κεφάλι...)

133. Πλίμουθ-Γουίμπλεντον    2    (Πιό πολύ ποντάρω στο διπλό λόγω της ανυπαρξίας της Πλίμουθ, παρά λόγω της καλής ομάδας της Γουίμπλεντον! Οι πράσινοι έχουν πάρα πολλά οικονομικά προβλήματα και άλλαξαν απο πέρυσι σχεδόν μια ντουζίνα παίκτες μειώνοντας τραγικά το μπάτζετ τους. Πάνε για την παραμονή χωρίς να υπάρχουν βλέψεις για κάτι αξιόλογο, μιας και το υλικό της ομάδας δεν αντέχει περισσότερες απαιτήσεις)


Η εξάδα αυτή είναι αρκετά δυνατή, οπότε καλύτερη λύση θα ήταν αυτή που θα διαλέξω κι εγώ, δηλαδή συστηματάκι με 4-5-6...!


Καλή Επιτυχία!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου