Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

ΠΗΓΑΜΕ ΤΑΜΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ!!!


Άλλο ένα ταμείο σε μία νεκρή στοιχηματκά μέρα πήγε την Τετάρτη ο Tiger. Όσοι τον ακολουθήσατε στην τριάδα Κροατία, Αργεντινή (OVER), Μεξικό σχεδόν θα εξαπλασιάσατε το ποντάρισμά σας. Αν με είχατε ακούσει θα είχατε πιάσει τα δύο παιχνίδια και θα περιμένατε το Μεξικό που έπαιζε στις 3 η ώρα για να πληρωθείτε. Αν δεν με ακούσατε (ως συνήθως...) θα βαρέσατε μια βραδινή και θα πήγατε για ύπνο.


Και πείτε μου εσείς τώρα. Τί απο ότι σας έδωσα ήταν παράλογο δηλαδή; Η νίκη της Κροατίας που πέταξε 4? Το over στο Αργεντινή-Πορτογαλία που οι δύο ομάδες ήταν κομπλέ με Κριστιάνο, Μέσι και το κακό συναπάντημα...? Το παιχνίδι ήταν 1-1 στο 20'. Τί περιμένατε δηλαδή; Για το Μεξικό τί να πούμε? Οτι οι Βόσνιοι ταξίδευαν 2 μέρες για να φτάσουν στην Ατλάντα να δώσουν ένα καταραμένο φιλικό και να γυρίσουν στα καπάκια? Σκέτη αγγαρεία γι αυτούς, χώρια η κούραση...2-0 απ το ημίχρονο χάνανε.  Τέλος πάντων η ουσία είναι μία οτι αν είχατε ποντάρει το προτεινόμενο ποσό (50€) θα είχατε τσεπώσει τώρα 288 ευρώ και θα ρίχνατε με 50 λεπτά και ένα Κίνο...!

Για σήμερα Πέμπτη δεν υπάρχουν ποδοσφαιρικά δρώμενα προς στοιχηματισμό. Αυτό όμως για εμάς τους τζογαδόρους δε σημαίνει κάτι! Μια χαρά μας κάθεται και το μπάσκετ! Βλέπω 3 παιχνιδάκια πολύ
ωραία! 3 παιχνιδάκια λοιπόν μας βγάζουν 5,5 απόδοση που σημαίνει λίγο πιο κάτω απο το χθεσινό μας ταμείο! Σας χαλάει δηλαδή; Ακόμη και 3 € να παίξετε το κέρδος σας θα είναι 15 €! Δεν αξίζει το ρίσκο; Για πάμε να δούμε:

Στο 726 η Ρεάλ Μαδρίτης αντιμετωπίζει τη Γκράν Κανάρια για το θεσμό του κυπέλλου. Εκεί το κύπελλο διεξάγεται κάπως όπως το Final Four της Ευρωλίγκα, μόνο που εκεί συμμετέχουν 8 αντί για 4 ομάδες. Οι αγώνες είναι μονοί. Τυχαία λοιπόν φέτος αυτή η μπασκετική "γιορτή" διεξάγεται στη Μαρίτη που συνεπάγεται οτι οι Μαδριλένοι είναι άτυποι γηπεδούχοι! Η Γκράν Κανάρια προσωπικά χαίρει μεγάλης εκτίμησης και είναι μία άκρως ανταγωνιστική ομάδα κυρίως όμως στην έδρα της. Στην Κάχα Μάτζικα όμως που είναι έδρα της Ρεάλ, οι γηπεδούχοι πιστεύω οτι θα βγάλουν τον καλό τους εαυτό και θα κάνουν στο παρκέ ότι θέλουν με τη βοήθεια φυσικά και των οπαδών τους. Οι 8,5 πόντοι που δίνονται ώς πλεονέκτημα στους φιλοξενούμενος δε νομίζω να σταθούν εμπόδιο για να έρθει το παιχνίδι άσσος. Τέλος να αναφερθώ και στην έλλειψη ψηλών που έχει η Γκράν Κανάρια και μόλις βγούν με φάουλ ή κουραστούν οι δύο καλοί ψηλοί που διαθέτει, κάπου εκεί τελειώνουν και τα παιχνίδια γι αυτή που επιχειρεί να πετύχει καλάθι μόνο με τρίποντα...

Στο 727 οι Μπόστον Σέλτικς υποδέχονται τους πρωταθλητές Λέικερς σε μία πραγματική τιτανομαχία! Οι φιναλίστ της περσινής διοργάνωσης αναμετρώνται για δεύτερη φορά μεσα σε 15 μέρες. Τότε οι Σέλτικς τους έκαναν πλάκα κερδίζοντας μέσα στο Λός Άντζελες με 16 πόντους σε μία βραδιά που ο Κόμπε πέτυχε 51 πόντους μόνος του... Κομματάκι δύσκολο να το ξανακάνει μέσα στη Βοστώνη, αλλά ακόμη και αν το κάνει δεν έχει κάποιο άλλο στήριγμα απο τους συμπαίκτες του που σε κάθε επίθεση του πετάνε τη μπάλα και κάνουν το σταυρό τους. Και αναρωτιέμαι εγώ, αν ο Κόμπε εκείνο το βράδυ δεν είχε βάλει 51 πόντους και είχε βάλει τους 21 που είχε μέχρι τότε μέσο όρο ανα παιχνίδι, με πόση διαφορά θα κέρδιζαν οι Σέλτικς εκτός έδρας??? Με 47 πόντους? Τώρα στην έδρα τους δεν ξέρω πόσους πόντους θα δίνουν πλεονέκτημα στον Κόμπε, ξέρω όμως οτι οι Σέλτικς θα ξανακερδίσουν γιατί έχουν πολύ καλύτερη ΟΜΑΔΑ! Άσσος λοιπόν και αυτός...

Στο 728 οι Φοίνιξ Σάνς υποδέχονται τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς. Αυτή τη στιγμή που σας γράφω ξημερώματα Πέμπτης, οι Γουόριορς κονταροχτυπιούνται με τους Ντένβερ και κάπου στη δεύτερη περίοδο χάνουν για 4 πόντους. Πράγμα που σημαίνει οτι αν πάει έτσι το παιχνίδι μέχρι το τέλος θα τους βγεί η Παναγία και σήμερα δε θα μπορούν να πάρουν τα πόδια τους! Έτσι οι Φοίνιξ που ούτως η άλλως έχουν καλύτερη ομάδα αναμένεται να πάρουν τη νίκη. Το πρόβλημα θα δημιουργηθεί μόνο αν οι άλλοι χάσουν τώρα για 15 πόντους και τους δώσουν πλεονέκτημα με τους Φοίνιξ 15 πόντους πάλι. Επειδή λοιπόν δεν ξέρω τις αποδόσεις προσέξτε καλά. Αν το πλεονέκτημα για τους Γουόριορς είναι μέχρι 9,5 το παίζουμε άσσο, δηλαδή να κερδίσουν οι Σάνς. Άν το πλεονέκτημα είναι μεγαλύτερο, τότε πάμε με το διπλό, γιατί εντάξει είπαμε δεν είναι και καφενείο οι άνθρωποι. Μια χαρά ομάδα έχουνε!

Απόδοση: 5,5    Ποντάρισμα: 30 €




ΠΡΟΣΟΧΗ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΞΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ.


Η κλήρωση για την ξυριστική μηχανή που είχε προαναγγείλει ο Tiger στα μέσα του Ιανουαρίου αναβάλλεται απο την Τρίτη 15 Φεβρουαρίου για την Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου.

Ο λόγος είναι ο εξής. Τη συμμετοχή τους υπέβαλλαν 220 άτομα εκ των οποίων τα 20 "κόβονται" λόγω του οτι δεν άφησαν στοιχεία επικοινωνίας. Ως εκ τούτου λοιπόν 200 αναγνώστες του tiger αναμένεται να συμμετάσχουν στην κλήρωση και σας ενημερώνω οτι Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΛΗΓΕΙ ΕΔΩ.

ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΚΛΗΡΩΣΗΣ


Για την ανάδειξη του νικητή της κλήρωσης που θα υποδείξει ποιός θα είναι ο τυχερός που θα κερδίσει δωρεάν μία ξυριστική μηχανή Philips τελευταίας τεχνολογίας, θα ληφθεί υπόψην το σύστημα διεξαγωγής της κλήρωσης του Τζόκερ. 


Την Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου ο ΟΠΑΠ για το τυχερό παιχνίδι Τζόκερ στις 21:00 θα κληρώσει 5 τυχερούς αριθμούς (απο το 1 ως το 45) και έναν τυχερό αριθμό τζόκερ (απο το 1 έως το 20) 


Τα ονόματα των υποψήφιων νικητών θα αναρτηθούν στο site τις επόμενες ημέρες αναλυτικά και με αριθμητική σειρά. Ο κάθε υποψήφιος λαμβάνει τον αριθμό ο οποίος αντιστοιχεί στη χρονική σειρά κατά την οποία δήλωσε συμμετοχή. Με λίγα λόγια ο πρώτος που δήλωσε συμμετοχή θα έχει τον αριθμό 1, ενώ ο τελευταίος τον αριθμό 200.


Ο αριθμός τζόκερ που θα βγεί θα υποδεικνύει απο ποιά απο τις 20 δεκάδες υποψηφίων θα προκύψει ο νικητής. πχ αν προκύψει αριθμός τζόκερ το 7, τότε ο νικητής θα προκύψει ανάμεσα στους υποψηφίους 61 έως 70.


Έπειτα θα κοιτάξουμε τον ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ αριθμό απο τους υπόλοιπους 5 που θα έχουν κληρωθεί προηγουμένως και έτσι θα έχουμε το νικητή. πχ αν ο μικρότερος αριθμός που βγήκε είναι το 4 και έχει βγεί σαν αριθμός Τζόκερ το 7, θα πάμε αυτομάτως στη δεκάδα υποψηφίων 61 έως 70 και νικητής θα έιναι ο 4ος στη σειρά, αφού μικρότερο νούμερο στην κλήρωση βγήκε το 4. Επομένως ο τελικός νικητής θα είναι ο υποψήφιος με τον αριθμό 64!!!


Σε περίπτωση που ο μικρότερος αριθμός απο τους πρώτους  5 που θα κληρωθούν δεν είναι κάποιος απο το 1 μέχρι το 10, τότε δεν μας πειράζει. Το μέτρημα ξεκινά απ την αρχή. Αν πχ έχουμε τζόκερ το 15 και μικρότερος αριθμός της κλήρωσης είναι το 13, τότε θα πάμε στη 15η δεκάδα υποψηφίων (141 έως 150) και θα αναζητήσουμε σαν νικητή τον υποψήφιο με τον τυχερό αριθμό 143. Με λίγα λόγια τί ισχύει:
 Το 11 σαν μικρότερος αριθμός σημαίνει 1,

 Το 12 σαν μικρότερος αριθμός σημαίνει 2   κ.ο.κ.
 Το 21 σαν μικρότερος αριθμός σημαίνει 1
 Το 22 σαν μικρότερος αριθμός σημαίνει 2   κ.ο.κ.


Αυτό το σύστημα διεξαγωγής της κλήρωσης δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς αφού εκτός απ τον παράγοντα τύχη, δεν υπάρχει κανείς άλλος παράγοντας που να επηρεάζει το αποτέλεσμα. Έτσι όλοι οι υποψήφιοι θα έχουν ακριβώς τις ίδιες πιθανότητες να κερδίσουν την ξυριστική μηχανή, ενώ παράλληλα η κλήρωση θα γίνει πιο διασκεδαστική!!!


Σε λίγες  μέρες θα αναρτηθεί και η αναλυτική λίστα με τα ονόματα των 200 υποψηφίων και τον αριθμό με τον οποίο θα συμμετάσχουν στην κλήρωση. 


Ευχαριστώ.


Θυμηθείτε εδώ την ανάρτηση στην οποία υποβάλλατε τη συμμετοχή σας: http://tigermoney.blogspot.com/2011/01/blog-post_17.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου