Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Μακριά απο τα Ολλανδικά... τυριά!


Όπως σας είχε ενημερώσει ο tiger τις προηγούμενες ημέρες ένα πρόβλημα με το διαδίκτυο τον κρατάει μακριά απο το να σας δίνει τις προβλέψεις του νωρίς μέσα στην ημέρα. Κάλλιο αργά παρά ποτέ όμως έστω και καθυστερημένα την Παρασκευή θα δείτε τα προγνωστικά του. Ελπίζουμε το πρόβλημα να αποκατασταθεί και τα προγνωστικά του Σαββάτου να έχουν αναρτηθεί κανονικά στην ώρα τους.
Πάμε να δούμε τί έχουμε για σήμερα Παρασκευή!



Λοιπόν όπως θα παρατηρείτε το σημερινό πρόγραμμα είναι άθλιο όπως άλλωστε και κάθε Παρασκευή φέτος που μας πήρανε τη Β Γαλλίας... Οικονομία λοιπόν για να παίξουμε αύριο! Αλλά τώρα που το ξανασκέφτομαι, δε θα με χάλαγε να παίξω μια τριαδούλα ώστε αν κάτσει να παίξω το Σαββατοκύριακο ουσιαστικά τζάμπα! Αφήνω στην άκρη τη Β Ολλανδίας που σχεδόν όλες οι ομάδες μοιάζουν με τυριά (Φέενταμ, Φόλενταμ κλπ) γιατί δεν έχουμε ακόμη τις απαραίτητες γνώσεις για να ακουμπάμε τα λεφτά μας σε άγνωστες ομάδες. Πάντως απ'ότι παρατήρησα την προηγούμενη εβδομάδα 6 στα 8 παιχνίδια Β Ολλανδίας ήρθαν Over(!!) και τα δύο που «έσπασαν» ήρθαν 1-1!!! Δυστυχώς ο ΟΠΑΠ δεν μας δίνει τη δυνατότητα να ποντάρουμε στο Over, επομένως όσοι απο εσάς ποντάρετε στο ίντερνετ, ρίχτε τα όλα over σε ένα συστηματάκι και θα σας κάτσει. Οι υπόλοιποι ελάτε να σας δείξω την τριάδα μου για σήμερα.


223. Λέστερ-Μπρίστολ Σίτυ  NO GOAL (1,80)  Άσσος είναι το παιχνίδι αλλά το 1,30 δε με συμφέρει. Έτσι θα στηριχτώ στην πολύ καλή άμυνα των γηπεδούχων...

227. Λυών-Νανσί  1  (1,35)  Υπο άλλες συνθήκες θα το απέφευγα. Δε στηρίζομαι τόσο στην ομάδα της Λυών όσο στην ανυπαρξία της Νανσί.

233. Μπάνφιλντ-Κολόν Σάντα Φε   UNDER  (1,50)  Την Μπάνφιλντ την έχω δεί φέτος και πάω με το under γιατί είναι μια πολύ σφιχτή ομάδα που αρέσκεται να κερδίζει με 1-0 και δεν παίρνει εύκολα τις νίκες. Απο την άλλη και η Σάντα Φέ θα πάει ώς αουτσάιντερ και δε νομίζω να ανοιχτεί και πολύ. Επιπλέον, η Μπάνφιλντ διαθέτει μια τερματοφυλακάρα τρομερή που πιάνει τα άπιαστα! Επομένως μια χαρούλα μου κάθεται το under σε αυτή την περίπτωση!

Συνολική απόδοση: 3,64      Ποντάρισμα: 30 €


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου